Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| NL | 68692 |
|
5.1.2010 17:14:18
To jedině, že bych tam šla na těch pár měsíců před porodem. Ale to by je ze mě asi kleplo
. |
| NL | 68692 |
|
5.1.2010 17:12:07
Katko bohužel to asi nepůjde :-( . Oni by mě brali zpět hned, ale to by byla práce v Praze, na pevném místě a na dálku to dělat nejde. Tak jedině snad, že bych si ještě obnovila podnikání, nevím, teda zda i to by se tak bralo.
|
| Ivi + M + P | 41651 |
|
|
5.1.2010 17:00:34
Já vím, co jsem vyřizovala a ty si to udělej jak chceš.
Taky jsem byla na RD a taky jsem byla stále zaměstnaná. VZP tohle fakt nezajímalo, třeba máš jinou pojišťovnu. |
| Katka + 2 |
| • |
5.1.2010 16:59:12
Pokud u Dr. "konverzujeme" říkám, že tu manžel pracuje a my jsme za ním přijeli na návštěvu. Což je pravda, nemáme tu ani přechodný pobyt, nic.
|
| Ivi + M + P | 41651 |
|
|
5.1.2010 16:58:54
Myslela jsem to jinak. VZP to brala taky jinak.
Já jsem sobě, dětem a manželovi ty papíry vyřídila, teď už nejsou papíry, teď má nějakou kartu od VZP, že ho musí ošetřit tady. A trvalé máme tady všici. Ale my máme už normálně kartu VZP, páč já platím pojištění tady, MM ne. |
| NL | 68692 |
|
5.1.2010 16:57:52
Ano na SK.
|
| Katka + 2 |
| • |
5.1.2010 16:57:27
Ty budeš pořád braná jako občan ČR, trvalé máš v ČR, jsi tam zaměstnaná. Jiné to bude, až tě propustí (nemohla bys pro ně dělat než otěhotníš aspoň na částečný z domova) Ale pořád budeš občan ČR s trvalým pobytem.
|
| Ivi + M + P | 41651 |
|
|
5.1.2010 16:55:48
A manžel tedy platí daně a pojištění na Slovensku ?
My máme trvalý tady, ale plátce je MM v zemi EU a dokud jsem nezačala platit pojištění tady ( třeba na základě ŽL ), tak jsme museli chodit k Dr. s tím potvrzením a to oni vzít musí,jen to vykazují jinak. |
| NL | 68692 |
|
5.1.2010 16:54:40
Trvalé máme oba stále v Čechách. V Maďarsku se nedomluvím, neumím maďarsky. Navíc si myslím, že když jsem pracovala tolik let v Čechách , odváděla daně, sociální a zdravotní, tak stát rozhodně neokrádám. A to že máme nemovitost v zahraničí je podle mě stejné jako kdybych si koupila chatu někde v Čechách (aspoň podle mě).
|
| NL | 68692 |
|
5.1.2010 16:50:14
Já bych ráda, aby mi zůstalo zachované české pojištění, právě i kvůli tomu druhému rodičáku. V Čechách jsem pracovala a myslím, že se tam i časem vrátíme. Navíc tady bych asi pak ani neměla nárok na rodičovský příspěvek, případně možná měla, ale za jiných podmínek. A to nechci, když bych měla možnost z ČR, kde jsem podmínky splnila.
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.