| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Maminky v Evropě

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 530] Názory 531540 z 6544  [Dalších 6004 >>]
MattyF 26779
12.11.2009 10:03:15
Ahoj, schanim pro kamaradku kontakty ve verone a okoli. Ona bydli v Negrar. Mas zajem? Ceka mimi v cervenci 2010. Dik za odpoved na mattyf@seznam.cz. MartinaM.
chikamichi 86171
26.10.2009 11:33:41
chtěla bych se zeptat, jak dlouho trvá od podání žádosti a od narození dítěte než se začne vyplácet rodičák v Německu...děkuji, tedy zda jsou nějaké lhůty ze zákona, kdy nejpozději mi to můžou začít vyplácet a zda se může stát, že to trvá několik měsíců až rok?
chikamichi 86171
21.10.2009 20:00:47
Jano není to pravda, že přídavky pobíráš v zemi, kde máš trvalý pobyt, ale pobíráš je v zemi, kde živitel rodiny pracuje.
Xeni 71650
19.10.2009 13:26:55
Svetip ja si tahala zase prasky z Cech do Kanady :-). Hele v drogerii DM v Cechach maji sul na fleky, stoji baleni 29 kc, jmenuje se Denk mit myslim. V Nemecku jsem to pouzivala a pradlo bylo krasne vyprane a barvy nebyly vyzrane. Ted mam deti prasatka a odstranit kecup, kakao, krev a pod je s normalnim praskem tady nemozne. Nicmene pridej do prani sul a nebo to nechej odmocit. Nam tu pracky v pradelne perou jen 5 min v prasku, takze se fleky nestihnou pustit. V Cechach zase praci cyklus trva vecne, tak se do sebe zase zaperou barvy. Ceny budou podle me podobne jako v Cechach, ponevadz Persil, Ariel apod mi teda v Cechach taky levny neprijde. Driv jsem je kupovala v Cechach, ale fleky mi zustaly a barvy to sezralo. Nejlepsi je fakt ta sul, pridat 2 lzicky do pradla a kdyz mas flek od boruvek, ostruzin a pod, tak nasypat trosku na to a nechat odmocit.
tina
  • 
18.10.2009 21:43:18
no, je to tezke....ale pokud to nezkusis, nebudes vedet....kazdopadne by to pro tveho syna byla velika zmena, ale to nemusi vzdy znamenat neco negativniho.Zvazte kazdou malickost a zjisti si presne jak by to vypadalo tam....sousedi, jine deti, skolka...atd...a kdyby se ti to zamlouvalo..prestehovat se muzete vzdycky....nechte si zatim cas.. a dej nam sem nekdy vedet, jak jste se rozhodly
Morriska 62712
13.10.2009 14:39:57
Ahoj Jirino,

my bydlime kousek od Yverdon-les-Bains, takze do Lausanne je to okolo 30 min autem. Pokud mas stale zajem, muzeme se domluvit na shledani (je lepsi mi napsat na janamorrisova@gmail.com). Ja mam skoro 5ti letou holcinu Sophie a 2leteho kluka Simona.

Jana
svetip 64208
12.10.2009 18:07:18
měla bych jet do německa a chtěla bych si tam koupit prášek na praní,každý říká jak dobře perou.Prosím tedy o radu kolik stojí velké balení např.REX,MR.PROPER,ARIEL A I JINÉ KTERÉ NEZNÁM.Nevím kolik si mám vzít peněz.Moc a moc děkuji za ochotu Petra
Esster + 3 19128
12.10.2009 14:31:05
Ahoj Tino,
jsem ráda, že jsi napsala!
Českou skupinu navštěvujeme - je to fajn, děti jsou nadšené.Děkuji za tip!!!
Až budu mít chvíli napíšu více na mail. Děti jsou nemocné (přivezli jsme si pořádnou virózu z Čech~:( , tak teď nestíhám napsat více.
tina
  • 
12.10.2009 11:37:22
jo ester, mela jsem tvoji e-mail adresu, ale bohuzel uz ji nemam. mam novou adresu...je to tinaswiss@bluewin.ch
tina
  • 
12.10.2009 11:34:47
ahoj Ester,
tak jak se vam dari??Uz jste si trochu zvykly?Mas kontakt na ty holky z te ceske skupiny? Jinak ma nabidka stale plati! Pokud mas moznost cestovat autem, muzes dojet!!Martina
[<<Předchozích 530] Názory 531540 z 6544  [Dalších 6004 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.