| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Maminky v Evropě

(?)
[<<Předchozích 50] Názory 5160 z 6544  [Dalších 6484 >>]
ChemicalJane + 4 86738
30.1.2015 22:21:24
Zdravím,

prosím, je tu někdo, kdo se odstěhoval do Rakouska? Měla bych několik dotazů, celkem dost ožehavých a důležitých..

díky, případně pište na mail
Jablkova
  • 
5.1.2015 14:24:35
dobry den,

mela bych dotaz, zda je tu nekdo ve Vidni a jake mate zkusenosti se skolkami ve Vidni a jestli nema nekdo dite na ve skolce Jana Amose Komenskeho nebo ve skole?

dekuji za informace
Tereza
  • 
24.11.2014 20:13:05
Ahoj zajímá mě, jestli jsi našla někoho kdo tam žije a jak se jim tam žije? Manžel dostal pracovní příležitost a já mám strach se zrovna odstěhovat do Ruska.
Veronika
  • 
6.11.2014 19:37:14
Ahoj Jitko, taky mame takovy plan, ze by jsme chteli odjed do rakouska co je vse potrebne zajistit a co vs si vzit.. popripade nejake odkazy na bydleni a praci.. diky moc za odpoved.:-)
Jindřich
  • 
6.8.2014 18:25:05
Polská "Krupczatka" T 450 je naše Hrubá mouka. Česká krupice je polsky "Kasza manna". Nedejte se mýlit: polské "kasza" znamená hrubě mletý suchý obilný materiál, hrubší nežli mouka, tedy krupice a další. Nikoli tedy vařenou viskozní polotekutou hmotu.
Monty 129940
13.6.2014 15:20:02
"Finy nemám rád," pravil Igor Jegorov. "Mají divný jména, který znějí, jako když hážeš broky do trombónu. Mika Häkkinen. Aki Kaurismäki. Hulmiho Ukolen."
"Ale to není skutečný jméno, šéfe," opáčil Vsevolod Šiškin, mladší policejní důstojník, který byl Jegorovovi na tento případ přidělen. "To je jen vtip. Jako Takyako Nakaši nebo... že se japonsky Bill Clinton řekne Masemeno Nasaku."
"Vážně?" podvil se Jegorov. "Skoro bych přísahal, že jsem někoho takovýho znal. Ale to už je jedno. Znějí tak i ty skutečný jména. A navíc, jediný slovo, který umím říct finsky, je vodka."
"Jak se řekne finsky ´vodka´?" zajímal se Šiškin.
"Vodka," opáčil Jegorov. "Proto si to taky pamatuju. Že se to řekne úplně stejně."
hgfjdmh 139249
13.6.2014 15:17:53
Tak to jo. Moje puvodni nadseni docela ochladlo, mam nekolik nedoctenych Nesbo a uz je nedam, tri se mi libily. To uz se mi citelnejsi zda Olsonova, cetja jsem dve a ok. jinak detektivky nejsou muj zanr :-)
[<<Předchozích 50] Názory 5160 z 6544  [Dalších 6484 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.