Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| zuni | 81393 |
|
|
18.6.2009 9:12:49
S tím tápáním na stránkách... já to přeložila celkem se soustředěním, ale přeložila. Jenomže mám pocit, že jde spíš o to, že tady v ČR třeba ten "sponsorship" nemá žádnou obdobu (nebo se mýlím), takže já vůbec netušila, jak si to mám v praxi představit. A tenhle problém jsem měla s víc věcma.
|
| zuni | 81393 |
|
|
18.6.2009 9:09:49
Eeko, v pohodě
![]() Telefonování v AJ jsem hodně používala v práci po návratu z UK, komunikovali jsme v AJ ale ne s Angličany, takže ten přízvuk byl taky někdy sranda... nejlepší na to byli Belgičani ![]() |
| zuni | 81393 |
|
|
18.6.2009 9:07:41
babiky, hustý
![]() |
| zuni | 81393 |
|
|
18.6.2009 9:06:25
babiki, já to na pohybech našla jen jako kontakt na firmu, ne jako nabídku práce (to bych začla řešit, až bude manžel s odjezdem souhlasit
) |
| zuni | 81393 |
|
|
18.6.2009 9:05:10
Myslím že i když pracuješ 12 měsíců, aniž by to bylo pro jednu firmu, tak ta registrace pak už nemusí být - aspoň tak jsem to pochopila. Jo, to s tou nezaměstnaností a krizí v UK mi psaly holky už předtím...
|
| babiki | 4116 |
|
|
18.6.2009 9:04:55
Jeste jsem zapomneal, na administrativu ted zapomen, jako cizinec nemas sanci...jedine kdybys umela dalsi tri jazyky nebo tak neco. Tady je silena konkurence a i na uklizecku se delaji vyberova rizeni {nekecam}
|
| babiki | 4116 |
|
|
18.6.2009 9:01:44
Suzan, na pohyby pozor, vetsina inzeratu tam je bohapusty podvod. Jak jsem ti psala, je to ted fakt tezke. Zkousej to, ale myslim ze praci nesezenes...pokud nemas perfektni anglictinu a praxi, tak jedine v Mekaci...a i o ten se momentalne lidi perou...
Ja jsem pomohla hodne svym znamym u nas par tydnu bydlet a hledat praci, ale pokazde jenom v hotelu, hospodach, atd. Posledniho pulroku dva stejne odjeli bez prace, i kdyz meli praxi v Anglii...tady je krize fakt o dost vetsi nez v CR. Jinak absolutne never zadnym ceskym agenturam, kolik ja jsem mela noclezniku z CR a SR, ktere jsem potkala na ulici s brekem bez penez, hledajice neexistujici agenturu... Zadne vizum nepotrebujes a zaregistrovat na Home office se muzes az budes mit praci... Ten program sponzor je pro skilled workers, moc se to stejne nevyuziva. jak uz jsem psala, momentalne ti EU pas moc nepomuze, kazdy se te zepta v telefonu, jestli mas britsky pas, proste casy jsou tvrde a vlada slibila ze nova mista prednostne pro Brity.. |
| zuni | 81393 |
|
|
18.6.2009 8:59:15
No tak chápu, že administrativa může znamenat úplně odlišné úrovně, co se náročnosti týče, ale pokud bych čistě teoreticky měla v Anglii dělat něco jako dělám tady, tak bych to musela zvládnout snad i bez těch 3 měsíců v UK.
|
| Libi,Jasminka,Mia | 16018 |
|
|
18.6.2009 8:55:28
Eeko,muzu se jen zeptat,odkud je manzel a kde jsi bydlela? jestli to neni tajne
![]() |
| zuni | 81393 |
|
|
18.6.2009 8:45:37
Hih, tak rozhodně víc dokážu udělat pro odjezd do UK než pro to, mít rodinu. Člověk míní, Bůh mění... Jak říkám s oblibou, kdybych se měla zabednit na jednom místě s tím, že "určitě tenhle měsíc budu těhotná, takže se nemůžu do ničeho pouštět", tak poslední 2,5 roku nic neudělám.
Jak jsem na to přišla? Nějak mě to napadlo a už to nemůžu dostat z hlavy ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.