Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| zuni | 81393 |
|
|
18.6.2009 8:43:32
Lenelko, taky ty víza nechápu, to by pro nás už dávno nemělo platit
![]() Díky ![]() |
| zuni | 81393 |
|
|
18.6.2009 8:42:45
To si spíš budeme muset udělat tu rezervu. Ty "sponzory", tomu moc nerozumím... dá se to přirovnat k něčemu v Česku?
Ale určitě bych chtěla najít práci už tady. Bez týhle jistoty by tam manžel prostě neodjel. Zrovna jsem na pohyby.co.uk našla firmu, co staví garáže apod. ze dřeva (možná práce pro manžela), a na JobcentrePlus je v té oblasti host inzerátů na administration pro mě (to dělám i tady, kancelářská myš...) Já zatím spíš koukám na možnosti... těžko říct, jak rychle manžel na tenhle nápad přistoupí Takže nic konkrétního |
| zuni | 81393 |
|
|
18.6.2009 8:38:11
Tak to jo. To o WRS jsem našla na dost stránkách, jako českých, takže se mi ta "registrace" nespojila s "aplikací".
![]() |
| zuni | 81393 |
|
|
18.6.2009 8:31:23
na střední? Do kurzu?????
|
| zuni | 81393 |
|
|
18.6.2009 8:31:06
k čemu přihláška
![]() ![]() |
| zuni | 81393 |
|
|
18.6.2009 8:29:40
Já tam ještě nejedu
Jen jsem prostě ten typ člověka, co si předem zjistí strašné detaily (někdy až moc), tak se ptám... |
| zuni | 81393 |
|
|
18.6.2009 8:26:58
no celkově, "application" je "žádost, přihláška" - ale o co, k čemu? Vůbec nevím, vážně
.Mám za sebou 4 roky AJ na gymnáziu, 3,5 měsíce v Anglii a můj osobní pocit: v běžné anglické komunikaci si věřím. ![]() |
| zuni | 81393 |
|
|
18.6.2009 8:08:48
Ahoj,
moc to tu nežije a já potřebuju poradit Takže další téma... Děkuji všem ![]() 1) co to znamená mzda "PER ANNUM PRO RATA" 2) našla jsem stránky Min. vnitra UK, chápu dobře, že ten typ pobytu a práce by byl z této kategorie? 3) pořád se tam píše o nějaký "application", já vůbec nedokážu pobrat, co tím myslej... ...více podrobností třeba tady Jinak jsem ještě chtěla napsat, že je to se mnou horší a horší, už to beru tak, jako že tam prostě jet musíme a každý den mám pocit, že tu jsme už jen chvíli před odjezdem. ![]() |
| zuni | 81393 |
|
|
18.6.2009 8:04:50
maximin, já o tom přemýšlím jen necelý týden, ale je to se mnou čím dál horší: už si nedokážu představit, že bychom neodjeli, a ten "rok" je jen zástěrka kvůli manželovi
. Já to spíš beru tak, že odjedem a uvidíme, jak se nám bude líbit. |
| Deti*a*my | 97757 |
|
|
17.6.2009 18:30:15
Dobrý den,
jsem redaktorka časopisu Děti a my a obracím se na Vás s prosbou o spolupráci. Do rubriky Skutečný život zářijového čísla připravujeme téma – Jak se žije maminkám v zahraničí. Chtěla bych Vás touto cestou požádat, pokud máte zájem podělit se s našimi čtenářkami o své postřehy a praktické zkušenosti, jaké to je, být maminkou v jiné zemi, než v ČR, prosím, ozvěte se mi na email konickova@portal.cz. Moc děkuji a těším se na Vaše reakce Mirka Koníčková |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.