Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Zzzzzz | 59970 |
|
|
15.6.2009 13:25:57
Tak to fakt netusim, to neni moje oblast
. |
| zuni | 81393 |
|
|
15.6.2009 13:23:16
hele, a jsou v Anglii taky horolezci....?
|
| Zzzzzz | 59970 |
|
|
15.6.2009 13:19:56
TAk tady je jeji obsah
:http://www.littera.cz/files/pracovat-v-anglii.pdf Asi je to toto: http://knihy.abz.cz/prodej/pracovat-v-anglii I kdyz vypada jinak nez ta, co jsem mela ja. Ale mozna je to jen novejsi vydani. |
| Zzzzzz | 59970 |
|
|
15.6.2009 13:17:02
Jeste existuje takova brozurka o odjezdu do Anglie. Ani za nic si nemuzu vzpomenout, jak se jmenovala a kdo ji napsal (ale byl to chlap, to vim). Dala mi ji segra, nez jsme odjeli a byla k nezaplaceni. Byly tam takove ty tipy o National Insurance number, ubytovani, praci, co je potreba, atd. I kdyz ted uz by ty informace asi byly trochu zastarale, je minimalne 4 roky stara. Zkusim se podivat na net, ale tezko neco najdu, kdyz nevim, jak se jmenuje
. |
| zuni | 81393 |
|
|
15.6.2009 13:03:01
když už jsem v tom, tak ve svém hledání jsem narazila na super autentické povídání z této oblasti...
zážitky... Jak popisuje ještě jinde, měl pěknou dávku štěstí, že sehnal práci jakou sehnal a ještě ta spolupráce pokračovala i po návratu, ale i tak... je dobré přečíst si, co by nás tak mohlo čekat. V ČR bych za to titěrné hledání jakéhokoli džobu vraždila... ale vím, že by to tak v UK vypadalo a nejhorší je, že mě to neodrazuje!! ![]() |
| babiki | 4116 |
|
|
15.6.2009 12:54:49
tak to zni dobre :-}
|
| zuni | 81393 |
|
|
15.6.2009 12:53:39
Myslím že tak rok může trvat, než se manželovi myšlenka zalíbí a než si udělá aspoň nějaký základní kurz AJ
Tak uvidíme. |
| babiki | 4116 |
|
|
15.6.2009 12:45:00
Ahoj suzann,
nechci byt pesimista, tak tedy realisticky: 50 procent mych znamych prislo vp oslednich mesicich o praci...je to mix barodnosti, nejen Cesi. Palti ted pravidlo ze prednost maji lide s britskym pase...Muj muz je je manazer ve staveb,firm,e kazdy den volaji znami, jeslti jim muze sehnat praci, lidi co pracovali roky na vyssich pozicich delaji delniky na stavbach...reknu ti to uprimne: ted nejezdi, i v Londyne je tezke sehnat ted praci...pokud v CR vyzijete, pockej az bude po krizi. Je to tady o dost horsi, nez v CR, a socialni sit o dost horsi...Lide, co maji praci, maji zkraceny uvazek atd, musi brat neplacene volno,atd. a to bydlim kousek od Londyna, v "bohate" casti...krize se tady fakt projevuje, a hodne Cechu spis jezdi zpatky domu...bez dobre aj je sance momentalne najit legalni praci opravdu nizka. Pockej aspon rok, pak se zeptej zas :-} |
| Zzzzzz | 59970 |
|
|
15.6.2009 12:35:17
Holky, to je asi o tom, na koho natrefite. Ja zacinala v Manchesteru a NIN jsem mela vyrizene hned. Asi jsem mela stesti na lidi nebo jsem hodne otravna
. |
| zuni | 81393 |
|
|
15.6.2009 12:34:07
Já tam určitě za něčim takovým (dobrodružstvím) chci jet. Ani nevím, kde se to ve mně vzalo
![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.