Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| CzKamila,Eliska10/02,Alfie9/07 | 13531 |
|
|
14.5.2009 13:53:26
Susann, ja bych do tohodle taky nesla
![]() ![]() Lenelko, moje Elinda je taky desne ziva (coz byl v Praze docela problem ). Ale v tom klubu uz se celkem uklidnila a pani ucitelka uz vi, jak na ni A Alfie je uplny opak. Ted uz tam sedi s detma a maluje ![]() Ta petice je prave momentalne jen ve wordu. Ale uz jsme zmermomocnili jednoho ceskeho tatinka ajtaka a bude to snad brzy on line. Taky jsem si to uvedomila, az kdyz jsem to sem dala. Tak to pak uverejnim znovu, az to bude hotove. Lunduschko, ja jsem (jak jsem psala) rodila doma a bylo to nadherny, takze ja si fakt na pred a po porodni peci neztezuju ![]() |
| Lenka |
| • |
14.5.2009 13:44:39
Lidusko,
priroda na Sicilii je sice krasna, ale nejlepe z letadla, vsude je bordel a odpadky. Byli jsme na dvou mistech u more - na pisecne plazi byly vsude vajgly a na kamenite plastikove tasky a lahve. A ty porodni podminky jsou o dost horsi nez v Cesku, tedy alespon co vim o jihu. V Palermu zname odnesli dite po porodu a dostavala ho jenom na kojeni, vybavenost porodnic take nic moc (urcite jsou vyjimky, ale na jihu bych to moc neocekavala). |
| zuni | 81393 |
|
|
14.5.2009 13:39:53
jasný chápu. Né, to bysme si moc nedovolenkovali, máme to tady před barákem taky
|
| zuni | 81393 |
|
|
14.5.2009 13:30:56
prosím... co z webu soudíte o tomhle BaB?
|
|
|
14.5.2009 13:23:53
Lenelko, tak jsem to chtela napsat uplne stejne, ale pak jsem to smazala. Nechtela jsem Susann desit
![]() ![]() To je desna skoda, ze tam nic neni ![]() Ja se kdysi taky snazila neco zorganizovat a byla to bida ![]() ![]() No nastesti je tu ted v Sev. Londyne skvela skupina. Vede ji perfektni holcina, co uz to delala v Parizi Takze budeme aspon jednou za mesic dojizdet ![]() A holky ted organizujou tu petici, uz je na case, aby tu bylo neco permanentniho! |
| lllinduska | 15526 |
|
|
14.5.2009 13:21:19
Kdyzsluncenesviti - za ten kontakt na tu maminku bych byla moc vdecna.
Email mam v zahlavi. A mockrat dekuji!! ![]() ![]() |
| zuni | 81393 |
|
|
14.5.2009 13:16:22
Díky za tipy, to právě nezkusila, pač to neznám
Jdu hledat.![]() |
| kdyzsluncenesviti | 89186 |
|
|
14.5.2009 13:15:42
Jak má i syna a myslím, že rodila v Itálii. Teď jsou, ale v Čechách, protože se jí malý narodil předčasně a tady jsou lázně a podobně, tak jsou tu než začne chodit.
|
| kdyzsluncenesviti | 89186 |
|
|
14.5.2009 13:13:47
Pěkný den. Byla jsme teď v Lázních a byla tam mladá maminka, která má manžela Itala a právě ze Sicílie. Ona sama je češka a v Itálii studovala. Jazyk ona zrovna umí a není to tedy pro ní baiéra. Říkala, že lidi jsou tam skvělý, ale strašný prasata. Když jen vykládala jakou musela dělat razii aby aspoň někdo vyvezl odpadky. :) Pro nás to bylo k smíchu.
Teď živou v Čechách, ale až jejich syn začne chodit, tak se budou zase stěhovat zpět na Sicílii. Možná by bylo dobré, kdybych ti na ní dala kontakt a mohla by jsi se sama zeptat na to, co tě zajímá přímo jí. |
|
|
14.5.2009 13:08:29
Lenelko, mate tam nejakou pravidelnou skupinu ceskych maminek? Me ten nas cesky klub bude strasne chybet
![]() ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.