| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Maminky v Evropě

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 780] Názory 781790 z 6544  [Dalších 5754 >>]
CzKamila,Eliska10/02,Alfie9/07 13531
14.5.2009 13:04:02
Susann, ja to ve Folkestonu bohuzel vubec neznam. Zkusila jsi uz Travelodge, Holiday Inn a tak? Ty jsou vsude. Nebo dat do vyhledavce B&B. Jen bych si dala pozor, protoze nektere B&B nejsou moc dobry, jsou plny lidi, co tam bydli dlouhodobe... Tak hodne stesti ~R^
zuzini 67229
14.5.2009 12:55:48
Sicílie, můj sen, já bych jela hned ~;)
Určitě to bude ze začátku těžké, ale co není
zuni 81393
14.5.2009 12:40:00
Off Topic, ale englishwomanky, poraďte prosím.
Potřebuju sehnat nějaký cenově normální ubytování v Kentu (Folkestone a okolí). Jo, snažím se něco pohledat na netu, ale připadá mi, že to vyhledává samý blbosti nebo je to dost drahý, takže no help for me. Nemáte tip na nějakou třeba síť dobrýho ubytovka??
lllinduska 15526
14.5.2009 12:33:01
Holky to jsou paradoxy, ja mam zase paniku z porodu tady, v Cesku jsem mela dobrou zkusenost i kdyz nakonec cisarem. A tady jsem 10tydny tehotna a jeste se na me zadny doktor ani zadna midwife nepodivali. A ty reporty co jsem cetla na nemocnice, no hruuuuza~a~~a~
Jinak Kamco ja jsem taky vegetarian, ale Matysek je zase totalni masozravec.
No a to s tim manzelem a tim zavislactvim, toho se bojim, protoze ja bych byla totalne zavisla na priteli a to by nedelalo dobrotu, protoze on ma rad svobodu a nedelat si moc nejake naroky~:(
14.5.2009 12:29:17
Linduschko, pro nas bylo nejhorsi to, ze jsme vegetariani ~t~ Treba najit skolku, co by davala detem moznost vege vyberu byl totalne nulovy. Pak jsem nasla nakonec skolku, co byla totalne vege, ale strasne draha ~Rv
Manzelova zavislost na mne byla pro nas oba desna. Manzel se sice ucil cesky, ale pomalu.
Spatne se nam hledali znami.
Zdravotnicky system mi uz nevyhovuje. Ja jsem tady v Uk rodila doma, coz je v Cr strasne tezky ~j~

Ale jsem strasne rada za to, ze jsem poznala Prahu. Manzel mel v praci dobry kolektiv, cesta mu trvala jen pul hodky. Takze byl vic doma.
JA jsem naopak zazila nejhorsi pracovni kolektiv, co jsem kdy mela.
Ja jeste ke vsemu nevychazim dobre s nasima, byli jsme od nich daleko, nastesti. Ale tim padem hlidani nulove...
Kazdy to mame jinak, ale ja uz jsem tady stastna a spokojena ~R^
lllinduska 15526
14.5.2009 12:24:30
Lenelko me taky ne~n~~n~~n~Proto furt dumam na tou Sicilii, jen mam pocit at nejdu z blata do louze~;((
lllinduska 15526
14.5.2009 12:20:07
Kamco, fakt to byl sok?Me to domu tahne strasne,ale pritel by nesel nikdy. Co bylo nejhorsi??
lllinduska 15526
14.5.2009 12:19:17
Tak ja ridim a strasne rada, obzvlast v Londyne, je to vzruso~t~~t~
14.5.2009 12:18:38
Holky, to pomlouvani druhych zemi znam moc dobre. Ja tady porad nadavam, ale v Praze jsem zase na davala na Cr. Jak uz jsem byla zvykla v UK ~t~
Delaji to vsichni cizinci, co znam ~t~~t~~d~ - jejich zeme je vzdycky ta nejlepsi... a pak jsem dopadla, jak jsem dopadla. Clovek ma v sobe vzdycky takovou tu touhu vratit se zpet domu. Ale po 10 letech v UK to byl totalni sok. A ja uz jinam z UK nepujdu, to uz vim ~d~
lllinduska 15526
14.5.2009 12:18:16
Kamco diky. Tchanovci moc zatim nepomahaji,no spis ja se o pomoc moc neptam, protoze Matysek neni jejich, mam ho z predchoziho vztahu, ale urcite u miminka, ktere bude uz jejich to bude mozna jinak.
Ja se musim priznat, ze me strasne laka ta krasna priroda tam, to more, ten jiny zivotni styl, Londyn je jak na bezicim pasu, ziju tady 4 roky a zda se mi, ze se za ty 4 roky nic nestalo. Ale pak si reknu, ze to tak asi bude po case vsude a ze i to more jak nekdo psal se ochudi a co zbyde pak~d~

Diky vsem za prispevky~x~
[<<Předchozích 780] Názory 781790 z 6544  [Dalších 5754 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.