Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| panterka |
| • |
29.4.2009 0:13:10
ahoj zahranicni evropske maminky,
premyslime s rodinkou (dve deti -1 a 3 roky), kam na dovolenou v evrope, aby to nebylo valeni u more, ale neco v horach, nebo kombinace hory-more nebo jine vodstvo, tak na tri tydny. nedate mi nektera tip, kam vyrazit, co se vam kde libilo, prip. konkretni kontakt na ubytovani? diky! |
| Phoenix, dcera 7, syn3 |
| • |
27.4.2009 22:09:14
Ahoj
Bydlime v Gillinghamu, ale je jich v Anglii vic. My jsme v Medway, kde jste vy? Jx |
| Kryšot | 92656 |
|
|
25.4.2009 23:02:18
Ahoj,
jsem na Maltě. Pokud chceš tak napiš evamej@centrum.cz |
| radkark | 94575 |
|
|
21.4.2009 13:13:05
http://www.erento.com/mieten/fahrzeuge_fluggeraete/wohnmobil_wohnwagen/wohnmobil/
|
| radkark | 94575 |
|
|
21.4.2009 13:10:51
My jsme meli karavan vypujceny tady v Nemecku, tenkrat v Hannoveru,asi 80€ na den, ink.vsechny km a byly jsme 10dni na cestach.Tady zalezi zda je sezona nebo uz po sezone kdy je ten rozdil v cenne dost velky.My byli prvni tyden v zari.A parada.
![]() |
| jana |
| • |
20.4.2009 22:54:55
ahoj, díky, můžeš mi prosímtě napsat, kde jste si karavan pujčili a kolik stál? díky, můj mail je: zeniskova@gmail.com
|
| Esster + 3 | 19128 |
|
|
20.4.2009 22:46:59
Ahoj Martino, psala jsem Ti ještě na ten starý mail. Každopádně děkuji za všechny informace!!! Manžel je už od 1.4. v Curichu. Aktuálně hledá trvalé bydlení. Tak uvidíme.Pokud se to povede, tak se stěhujeme okolo 23.května. Když ne, tak až koncem června. Nechceme to uspěchat, ale už se nám vzájemně dost stýská. I když byl manžel na Velikonoce doma a teď by snad měl taky přijet. Snad to všechno zvládneme....
|
| Linda |
| • |
20.4.2009 12:31:05
Děkuji moc. Upřímně děsím se toho co tam s nima. Já mluvím dobře Aj ale Nj spíš rozumím než mluvím, to bude paráda ![]() |
| Jana Z. | 4110 |
|
|
20.4.2009 8:02:50
Primo Essen nic neznam, ale v blizkem okoli (pokud nebudes mit auto, asi by se dalo lehce podniknout vlakem).
Duisburg Zoo s delfinama.. Pak v Oberhausen muzes zkusit CentroPark - prijemny park s atrakcema, akorat tak na tenhle vek deti; hned vedle je Sealife (morska akvaria) a naproti parku je velikansky nakupni komplex, ani o jidlo neni nouze... Je to minimalne na jeden den;-) Dalsi tipy (i co primo v Essen) asi najdes na strankach mesta (a dalsich okolnich mest).. J. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.