| Jajulaa+Miško | 20522 |
|
|
19.9.2010 20:28:47
Uzmamka, do tretice všetko dobréééé
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| uzmamka | 34752 |
|
|
19.9.2010 20:11:51
|
| Reuska | 38477 |
|
|
19.9.2010 16:57:05
kočky, chcem sa spýtať...keď ste brali lieky pred KET, robilo to niečo s vašou náladou? Však ja som mala 3 IVF, toto bol 5. transfér, ale nikdy som sa necítila tak mizerne ako teraz. Ja už fakt neviem či som ja osprostela a som taká zlá, alebo to môže byť z tých liekov. Ale po manželovi len ziapem, zúrim úplne pre nič za nič....už len to že sa zasmeje ma vytočí a podobne. Na Jurka tiež nie som práve najmilšia niekedy. A najhoršie je, že si to uvedomujem.....viete, keby som bola zlá, ale myslela si, že je to OK, tak by som bola spokojná
...ale takto idem na nervy aj sama sebe.. |
|
|
19.9.2010 12:09:35
Tak to som rada, že sa máte fajn.
No kedy začať to ti neporadím, ale daj na srdce ... alebo na rozum ... , no fakt neviem.Ozvite sa ak pôjdete na zmrzku, ja chodím do mesta každé poobedie, rada vás uvidím. |
| čavík + Mišiačik | 35668 |
|
|
19.9.2010 11:47:48
Jajulka....máme sa vcelku dobre...akurát nám Miško začal v piatok kašlať a netuším z čoho, teplotu nemá, tak špekulujem ako to zajtra vyriešim so škôlkou, či ho dať, či nie, kto s ním bude...ja mám ráno o 9.00 stretnutie, mama je na nejakom vyšetrení
![]() ![]() ale v piatok máme dovo, ideme na chalupu, už sa neviem dočkať... ...... a neviem sa ani dočkať, kedy začnem stimulovať, neviem sa rozhodnúť, či hneď v najbližšom cykle, alebo až v ďalšom ![]() ja by som išla hneď, ale mám zobať Wobenzym a 12.10 som objednaná na komplexnú prehliadku....tak neviem, či ju oželieť,alebo si radšej počkať na nejaké výstupy z nej. A Wobenzym podľa dr. z CAR nekoliduje s liečbou, akurít, že nedodržím čas, ako dlho ho užívať .....tak ja neviem ![]() ![]() |
|
|
19.9.2010 10:47:51
Stati, no Damianko je nádherný chlapček
.Čavíček, ako sa máte? |
|
|
18.9.2010 14:03:17
Damiánko je krásny chlapček
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
18.9.2010 14:02:36
Halierik.....zahlasované
![]() ![]() no teda Majka....výron, keď si predstavím, ako to mnňa bolelo, až ma striaslo, keď som to čítala. Ja som skoro odpadla od bolesti, noha fialovo-zelená, a aj keĎ som skákala na druhej nohe, tak ma ten výron tými otrasmi bolel ako fras....fuj.....nech sa to rýchlo zahojí ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.