| halierik + Michael | 34767 |
|
|
18.9.2010 13:17:42
Zahlasujte za nášho psíčka Hafíčka v súťaži:
Naj miláčik roka: http://www.cas.sk/pesroka/profil/11542 a Najmenši psík roka: roka:http://www.cas.sk/pesroka/profil/11543 Ďakujeme |
| Statica | 34758 |
|
|
17.9.2010 21:14:09
Jéééj, podarilo sa
a na prvýkrát ![]() Reuska, držím palce aby ti to tenkrát vyšlo! Damianko mal tiež 6. chorobu, veľmi vysoké teploty trvali cca 4-5 dní, keď prešli, tak sa vysypal po celom tele a bolo po paráde. |
| Statica | 34758 |
|
|
17.9.2010 21:12:26
Skúška foto
![]() ![]() |
| Reuska | 38477 |
|
|
17.9.2010 12:12:09
Fíííha, tak tu to fičí ako za starých čias
![]() MajkaZa....tak to je potešenie s boľavou nohou skákať okolo drobca, čo? Ale prebolí a bude zas dobre :) Ja som momentálne 3.deň po KET, tak čakám čo sa bude diať. Ešte jedno ostalo zamrazené. Jurko je stále chorý odkedy začal chodiť minulý rok do škôlky. Dovtedy úplne v pohode, hlavne na to ako skoro sa narodil, tak bol úplne úžasný, až teraz sa to začalo sypať. Minulý týždeň v pondelok dobral antibiotiká a v nedeľu sme už išli na pohotovosť s angínou a nasadili mu ďalšie. Je mi do plaču zakaždým, keď ich doňho pchám. Potrebovali by sme dobrého imunológa, ktorý u nás nie je. Je tu jedna dr., ku ktorej chodíme, lenže tam sa čaká na objednanie rok. (Druhá je úplne mimo, od tej pacienti poutekali). Neviete mi niekoho poradiť? Išli by sme aj do iného kraja ako ZA, to je jedno, len keby mu urobili poriadne vyšetrenia na úrovni. |
| MajaZA | 44949 |
|
|
16.9.2010 15:26:26
no, to je super
![]() Veronika tiež momentálne výnimočne ťahá cez 2 hodky (hoci raz som musela k nej bežať)! Baby, ja som si predvčerom vyvrtla členok, čo som blbá bežala dolu schodmi stíšiť šporák, zle som dole skočila, som myslela, že umriem od tej bolesti, malú som nechala hore, už na mňa kričala zo schodov, tak som sa po kolenách za ňou šplhala a kňučala od bolesti a ona sa na mne začala rehotať, čo si myslela, že jej robim opičky! A ráno zliezla z postele a nezdalo sa jej, že mám na jednej nohe ponožku (pod ňou obväz s masťou), tak mi ňou začala triasť, že som zas videla hviezdičky! No ale neľúbte ju ![]() |
| Jajulaa+Miško | 20522 |
|
|
15.9.2010 14:32:04
No malý je už ok, našťastie klop-klop, v pondelok sa mu ešte vyšplhala na 39,8, ale potom som mu ju zrazila a odvtedy nič, takže som rada.
Výsledky z krvi boli dobré, takže asi to boli zuby, alebo neviem čo. No Majka, naozaj mi malý dobré spáva, teraz ako nemá teploty tak od 20,00 do 8,15 a tak podobne, a jeden krát v noci papá. A teraz spí už 3,5 hodiny ![]() ![]() , síce sme mali ísť na 14,00 na oslavu, ale nevadí. |
| MajaZA | 44949 |
|
|
14.9.2010 22:27:03
No, ja som tiež za stretko!!!
Pamätám, že tu bol pokus o jedno pred 1,5 rokom a nevyšlo to, tak by bolo super keby sme ho konečne zorganizovali ![]() Mirka, už nekojím, len niekedy jej dám ráno cucnúť, aby ešte zadriemala, ale v noci jej robím UM, aj ráno, no po tom druhom niekedy ani nezaspí. Skúšala som, že jej to UM nespravím, no chytila taký "hysak", že som si to hneď rozmyslela ![]() No musím ju zobrať ku nám do postele pri tom prvom papaní, čo je v lepšom prípade okolo 2h, no niekedy už aj o 23h ![]() A to sa potom každú chvíľu uisťuje či som pri nej ![]() Takže Jajulka, nieste jediní s tým nočným papaním a to Ti teda krásne prespí, Veronika chodí spávať 20:30 - 21:00 a s tými XY prebudeniami spí do 6:00 - 6:30 ![]() |
| čavík + Mišiačik | 35668 |
|
|
14.9.2010 19:23:51
ja súhlasím, aj keď ja vás poznám osobne asi všetky, alebo teda minimálne polovicu
....na Liptove vždy...a beriem aj Zuzicu ![]() Jajulka....asko ste dopadli, už ste zdraví ? Miško je v škôlke ako doma...ja len čakám, kedy ho to prejde, pretože je to o 80% lepšie ako minulý rok ....tak hádam aj u vás sa to zlomí.. ....a chystáme sa opäť do Brna....výsledky z hemtolo sú negatívne...to znamená, že zase sa nič konkrétne nenašlo, mám sa začať kŕmiť Wobenzymom ![]() |
| zuzica | 19235 |
|
|
13.9.2010 12:09:25
stretkooooo no ja som za ak nahodou by ma niekto zobral
akoze tak myslim ze ma zoberiete do partie...lebo ja sem uz akosi moc nechodim....ale vidiet vas by som radamy sme boli teraz tyzden same doma lebo tatino je v taliansku na F1 tak si uzivame este pobehali sme kde sa nam chcelo boli sme mrk na jarmok v PD skoda len ze lialo ako z krhle sobotu sme travili behanim po okoli a nakoniec sme skoncili na plavarni a vcera sme boli v lesnej zoo uzila som si ako davno nie a hlavne som si dokazala ze sa tam viem dostat aj odtial aj ked z mensimi zadrhelmi ale auto aj my sme oki tak co? ![]() |
| Jajulaa+Miško | 20522 |
|
|
13.9.2010 11:12:09
No ja by som vás hrozne rada spoznala aj osobne
, takže som ZA.A my zase ráno 39,3, boli sme u dr. zobrali na krv, aj keď moc skoro vôbec netiekla, brali mu najskôr z rúčky potom z hlavičky, no nervy moje ![]() ![]() , výsledky budú poobede a možno aj nemocnica bude ![]() ![]() . |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.