| halierik + Michael | 34767 |
|
|
8.9.2010 14:35:32
A my strááááášne plačkáme ráno v jasličkách. Miško
, mamka aj tatik![]() |
| Helka, A+R+S | 22234 |
|
|
8.9.2010 13:30:44
Mirka to je skoda ze manzel nepomaha, ja by som si to nevedela predstavit, ked som bola sama s 3 detmi tak som cakala kedy uz len pride z prace
![]() Teraz ma manzel posunutu prac.dobu chodi na 7.00 do roboty takze berie dvojky so sebou do skolky, ked vsak musi na sluzobku tak odchadza zavcasu a musim ist s nimi ja . Snad ich tie zachaty prejdu, Adamko by to znasal lepsie ale ked vidi Radku tak reve aj on. Ked som bola s nimi v skolke v pondelok tak ucitelka drzala Radku ja som utekala prec no a rozbehol sa za mnou Adamko a chytil sa dveri takze bol to boj Ale inac vraj ked zmizneme (my akoze rodicia) tak ked Radka zacne plakat Adamko ju obijma a hladka a hovori ze tatik s mamkou pridu, je to take zlate...![]() Mirka vsetky sarze preto lebo to gumove kvapatko je vraj po styku s liekom toxicke (tak som to pochopila)! Viac sa dozvies tuna : http://www.modrykonik.sk/forum/tema/http-www-sukl-sk-sk-inspekcia-postregistracna/ |
| Mirka+Marek+Viktorka+Tomáško | 35683 |
|
|
8.9.2010 13:10:40
Heli, no tak som riadne zmätená, tak daj potom vedieť, čo povie tvoja dr.
No tá škôlka, mne Marek v piatok, 2. deň reval a trhal sa, ledva som ho prezula a položila do triedy. Potom som revala ja .Ale tento týždeň už v pohode, ale my sme rovnako začínali v marci a tam to obdobie plaču trvalo asi týždeň. Prajem pevné nervy. U nás jedna mamina s dvojkami hovorila, že tiež to bolo hrozné, že obidvaja sa na ňu zavesili, tak ich len v triede zo seba "striasla" a musela bežať. Ale oni sa potom upokoja. A chodíš do škôlky aj s malým? No mne manžel v tomto smere nepomôže vôbec, ráno odchádza o šiestej a prichádza o pol šiestej večer. ![]() |
| Helka, A+R+S | 22234 |
|
|
8.9.2010 13:04:26
Stati, je to take odlahcenie ze chodia do skolky, to urcite, ale zase nejak rychlo mi to zbehne a uz su aj drobci doma
. Len to vystrajanie rano , ked ide s nimi mm tak az tak nevystrajaju ![]() |
| Statica | 34758 |
|
|
8.9.2010 12:58:27
Helka? Aké je to byť doma len s jedným drobcom?
![]() |
| Statica | 34758 |
|
|
8.9.2010 12:57:33
Mirka dík, ale ja si to fakt užívam
![]() Helka, obdivujem ťa. Baby a ako to zvládate vy, že jasle a škôlka? Viem, práca si nevyberá a deti musia ísť aj do jasiel aj do škôlky, no ja už sa teraz toho veľmi bojím, lebo si myslím že sme s damiankom hrozne moc na seba naviazaní a neviem čo s tým robiť. Možno škôlku malý prežije skorej ako ja ale ešte je to ďaleko, hoci mi ide už rodičovská dolu z kopca, už som za polovicou. |
| Statica | 34758 |
|
|
8.9.2010 12:55:10
Ach jo... moje dietko nechce aby som ho krmila lyžičkou, tak si vyberá rezance, mäsko a zeleninku ručičkami z polievky
![]() Mne dr. povedala že v lete sa vigantol neberie, že si mám prísť pre recept v septembri, tak tiež neviem, zavolám jej a uvidím ![]() |
| Helka, A+R+S | 22234 |
|
|
8.9.2010 12:53:52
Mirka, ked si precitas to nariadenie, v tom je jasne pisane, ze vsetky sarze
. Ja som malemu prestala davat, uvidim co povie doki, ale ja som v tomto smere bojko ![]() Stati, ja to mojim dvojkam ASI poviem, myslim, ze nas vztah nijak neovplyvni, len na to treba najst spravny cas a sposob, no a ked pride k lamaniu chleba tak uvidime aka bude moja odvaha ![]() Baby to je des s tou skolkou ked ich idem odniest ja do skolky, minule mi mala spravila neskutocnu scenu (samozrejme pridal sa aj Adamko) v satnmi ked sme sa prezliekali no a dnes bol krik a rev u nas doma ![]() |
| Mirka+Marek+Viktorka+Tomáško | 35683 |
|
|
8.9.2010 12:49:40
Stati, to sa tak krásne číta, že ste štastní...prajem vám to
.No mne tvrdila dr. že len niektoré šarže, alebo len posledné, už neviem, a ozaj ten čo mám doma je bez zápachu. A my sme ho brali aj cez leto, tak nám nakázala, predsa len deti sa moc priamemu slnku nevystavujú. Ale vidíš, každý lekár ti povie ináč, a potom si vyber, kde je tá pravda. |
| Statica | 34758 |
|
|
8.9.2010 12:23:08
Mirka,
v tom nariadení je písané že sa sťahujú všetky šarže. Už aj ja by som mala ísť k doktorke pre vigantol, lebo v lete sa to neberie. Tak jej skúsim najprv zavolať aby som tam neletela zbytočne. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.