| uzmamka | 34752 |
|
|
13.9.2010 9:16:52
caute..ale ze ako sa to tu rozbehlo..super..
my uz mame 9mesiacov a lezu nam zuby-katastrofa-alebo ma tak po vasej debate napadlo ze 6 choroba.. no a co tak stretko??miminko uz teraz tusim nemame,ze? mam skvely typ na penzionik na liptove..hm..ale ma teraz napadlo,ze mna caka "sobotna" skola..hm..ale ja by som chcela..hm? aj keby len ze sobota vecer zraz a nedela vecer odchod..to len tak..musim bezat.. |
| MajaZA | 44949 |
|
|
13.9.2010 8:47:03
Jajulka, my sme mali tiež tu 6. chorobu a tiež som sa najskôr veľmi zľakla tých vysokých teplôt, tiež som najskôr myslela, že sú to zuby.
Myslím, že by to molho byť aj u vás to, ked mu nič iné nieje. Dôležité je len zrážať teplotu, nedávať atb. No veď však sama uvidíš, potom sa nezľakni, keď sa vysype, ako my. Ja som vtedy nemala tu 6. chorobu naštudovanú, tak som nevedela o čo ide ![]() držím prsty, nech ste čoskoro fit |
| Mirka+Marek+Viktorka+Tomáško | 35683 |
|
|
12.9.2010 21:09:30
Ahoj Monika, ja ti neporadím, ale držím prsty, aby sa to vyriešilo a ty si sa čoskoro stala maminou.
Janulka, ahoj. Jajulik, mne ju už mali obidvaja, asi tri dni mali horúčku, štvrtý deň nič a potom sa vysypali postupne takými drobnými vyrážkami. Ale to mali nezáväzne na sebe, najhoršie, že Viktorka to chytila tesne po angíne, tak mala vkuse týždeň horúčky, myslela som, že ATB nezaberajú a potom sa vysypala, takže vlastne do angíny chytila ešte toto, lebo to je vírusové. Ale u vás by to mohli byť aj tie zúbky, uvidíš, čo bude ďalej. držkajte sa. |
| Jajulaa+Miško | 20522 |
|
|
12.9.2010 15:57:53
Bože má tam byť "my od piatku",
.Ale podarilo sa nám ju dať dole a má 36,7 zatiaľ, uvidíme k večeru. |
|
|
12.9.2010 9:01:22
Baby, tak mi od piatku teplotujeme, ale hrozne, dnes skoro celú noc 39,0
![]() ![]() , dokonca aj 39,9, a to už po odčítaní.Som z toho hotová, aj keď sa snažím zachovať chladnú hlavu. Včera sme boli aj na pohotovosti, ale nič iné mu nie je. Sme mysleli, že zuby, idú mu horné 4, ale tak dlho. Ešte mám podozrenie na tú 6. chorobu, máte s ňou niektorá skúsenosť? Monika, rada ťa vidím, to je dobre, že si bola na hematologii, toto býva častá príčina potratov, keď to nie je pod kontrolou, takže držím palce. A kedy ideš do akcie a ako sa vlastne máš? |
| Yanull & 2 | 15067 |
|
|
11.9.2010 23:25:41
Zrejme budeš pichať niečo na riedene krvi (Clexane, Fraxiparin a pod.) a zobať kyselinu listovú. Je dobré, že sa na to prišlo.
|
| Monika* | 34746 |
|
|
10.9.2010 15:23:02
Ahojte bábiky.
Chcem sa spýtať dnes mi prišli výsledky z hematologie, kedze doktorku napadlo, že či náhodou nie je problém aj v krvy, kedže som po niekoľkých pokusoch IVF, IUI, KET otehotnela prirodzene a skoncilo to Missetom A mam tam napísané že: EPCR A1/A3 haplotyp sa považuje sa za vrodený rizikový faktor žilovej trombozy a potratov. Doporučuje sa: dôsledná tromboprofylaxia LMWH v rizikových situáciách /gravidida, OP, .../, nedoporučuje sa p.o. HA, doplniť S-homocysteín Neviete mi poradit co to znamena? K doktorke idem az v pondelok. |
|
|
9.9.2010 13:22:38
Jajulik, ešte som tebe chcela, že gratulujem k rôčku, aj k tomu, že už to máte aj na papieri jasné.
![]() A k tomu budeniu, Marek sa dlho v noci budil na mlieko, aj po roku, keď už bol odstavený, to som mala pri posteli termosku a mlieko. Tak raz, dvakrát. Možno až do dvoch rokov. Až prišla jedna hnačka a mlieko vtedy nemohol,... A Viktorka, tú keď som odstavila, tak prvých pár nocí tiež som jej robila mlieko, aby neplakala, ale potom už stačil aj cumlík. Teraz sa budí veľakrát, ale stačiť dať cumlík a spíme ďalej. A keď ti potom tak pekne prespí, asi by to som to nesilila, ale skúsiť môžeš. |
|
|
9.9.2010 10:55:56
Heli, ja som ešte včera volala jednej známej čo pracuje v lekárni a tá potvrdila, že všetky šarže, aj to číslo sedelo, čo mám doma na kvapkách. Ale našla som ešte jedny staršie kvapky po Marekovi s expirkou do 2013 bez toho kvapátka, tak budem dávať tie.
To je super, že ti ich manžel ráno berie, len teda musia zavčasu vstávať. My ledva stihneme prísť na ôsmu. No môj manžel si to inak zariadiť nemôže, chodí firemným autom, vozí ďalších ľudí,... Tiež už len čakám, kedy príde z roboty. Halierik, ja to poznám a potom tie výčitky... Ale neboj, on si zvykne a vy tiež. |
|
|
8.9.2010 21:26:52
Všetkých plačúcich škôlkárov a maminiek mi je ľúto, ale zvyknete si.
Však im tam bude dobre. Ale medzi nami tiež si to neviem predstaviť. Stati, hrozne rada by som videla malého Damiana, pošli mi fotky na mail a ja ich tu hodím, ak tak. Super, že si to užívaš, aj ja maximálne. Ja som teraz taká dojatá asi dva týždne, stále mám slzy v očiach, Miško mal jeden rok, teraz bol rok čo nám zavolali, potom rok čo sme ho prvý krát videli, dnes nám prišiel rozsudok a tak, stále niečo ![]() ![]() , ale teda mal by tam byť úsmev s tými slzami ![]() ![]() .Baby, ešte som chcela, že sa mi malý stále budí v noci na mlieko, niekedy už o polnoci a potom ešte o 5,00 niekedy len raz za noc, ale teda neprespí bez mlieka celú noc. Ale dokáže potom vyspať od 20,00-8,00. Tak neviem, či to mám začať obmedzovať alebo mu dať keď si žiada, zatiaľ mu vždy dáme, lebo dokáže sa prehadzovať a mrnkať aj 3/4 hodiny a keď mu dáme mliečko, tak po vypití okamžite zaspí, tak čo s tým ............... |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.