| Jajulaa+Miško | 20522 |
|
|
2.9.2010 21:35:32
|
| Jajulaa+Miško | 20522 |
|
|
2.9.2010 20:47:35
Dievčatá, máte velikánsku pochvalu
![]() ![]() , super len tak ďalej.Tak všetkým škôlkárom želám rýchlu adaptáciu bez maminiek a samozrejme naopak .Helka, aj som si myslela, že tam bol pes zakopaný, ja si tiež myslím, že mladí majú byť sami. A neboj aj v meste bude dobre. Mirka, no moja budeš to mať ťažké, nemohol by ti manžel ráno brávať malého do škôlky? Ale asi chodí skôr do práce, hmmm, ale nájdeš si systém neboj. Tej zimy a overalov sa aj ja už teraz bojím, Miško sa hrozne nerád oblieka. Halierik, tak malý má už 20 mesiacov, to fakt neuveriteľné. Som rada, že sa vám darí a inak aj z nášho Miťa rastie riadny beťár. Tanik, neviem či aj my už neprechádzame na jeden spánok denne, dnes dokonca len hodinku spal, tak dúfam, že to je len prechodné. |
| zuzica | 19235 |
|
|
2.9.2010 18:19:57
ale napriklad ze ona pochadza z IUI nevie...ale raz jej to mozno poviem len to bude musiet byt spravna chvila aby to chlap nepovazoval akoze zhadzujem jeho muzsku rolu...dost na tom ze on s tym nie je stale "usporiadany" ze inak to neslo....a v tej chlapskej hlave to robi hroznu galibu ak zistil ze nie je taky samec ako ma byt
![]() |
| zuzica | 19235 |
|
|
2.9.2010 18:17:58
MIRKA ano naozaj to mame prebrane s MS zatial zaciname ale oplodnenie sme prebrali uz cca v 4 rokoch diki fotkam z UZV a vysielaniu na spektre o oplodneni co nechapala som dorozpravala teda to co som vedela ostatnemu som sa vyhla
ale uz 4 rocna ked sa pytala sesternici kedy budu mat babetko a ona ze uz pisali bocianovi ale este ani neodpisal ani im ziadne neposlal tak utrzila od nej "poznamku" ze "B...a to si musite sami z manzelom spravit musia sa vam spojit spermie a vajicko a potom budete mat embrio v maternici a z toho vam vyrastie babetko.Ze ak budes len pisat listy a cakat nikdy babetko mat nebudete". najskor bola zaskocena potom sa jej manzel rozosmial a poznamenal ze som ti hovoril na nu neskusaj somariny .No a samo moja mama ktora uz mala 80 a pocula od nej cca ako 5-6 rocnej slovo embrio tak skoro padla do mdlob.ja som takto skoro padala do mdlob ked som mala 14 a dostala som prvu MS totalne neinformovana lebo s deckami sa o takom nebavime....verim ze kym ju ona dostane uz budeme vediet aj o antikoncepcii pre istotu ![]() |
| Mirka+Marek+Viktorka+Tomáško | 35683 |
|
|
2.9.2010 12:44:22
No baby, máte aj odo mňa veľkú pochvalu, lebo už to tu vyzeralo, že diskusiu aj zrušia
.Helka, tak to chápem, že ste sa sťahovali, mladým je najlepšie, keď sú sami. Tiež by som nezniesla mať stále niekoho za chrbtom, ani svoju mamu. My bývame sami v prerobenom dome po starých rodičoch, stále teda ešte nemáme dokončené, hlavne vonkajšie úpravy, ale ten dvor je super, že sa deti môžu vyhrať. Ja mám mamu blízko, je doma, som rada, že mi s deťmi pomáha, ale... tiež si už niekedy ideme na nervy, takže si vôbec neviem predstaviť naše spolunažívanie. Obidve máme tvrdé palice ![]() ![]() .Halierik, tak prajem úspešný nástup do práce, ale hlavne Mišiatkovi aby v pohode zvládal jasličky. Dajte vedieť, ako to ide. My sme tiež dnes s Marekom išli do škôlky, tešil sa, on už chodil - nechodil aj minulý rok od marca, tak uvidíme, či ho tá radosť neprejde. Ale už teraz ma chytá hrôza, že ako to budem ráno zvládať s rastúcim bruškom, prichádzajúcou zimou, overalmi, potom ešte aj s bábätkom a stále je tu naša 14 mesačná Viktorka. Som rada, že zatiaľ je to takto ako to je. Zuzi, ty sa nezdáš, to ozaj už máte takéto veci prebraté? No ja vôbec neviem, ako budem toto niekedy vysvetľovať. Baby už ste sa zamýšľali nad tým, či niekedy poviete svojim drobcom - umelinkám ako vznikli? My to asi nepovieme. Myslím, že toto nie je pre naše najstaršie dieťa ten najdôležitejší údaj, bez ktorého by nemohol žiť. Možno raz príde ten okamih, keď bude Marek so svojou manželkou /hih to si ani neviem predstaviť/ v rovnakej situácii a zveria sa nám, tak potom možno, ale zatiaľ sme v tom, že nie. Čavík, tak držím prsty, aby sa zadarilo .Jennys, no máš to teraz náročné, držkajte sa. Stati, myslím, že na umelinkách je návod na vkladanie fotiek, ja som to ešte neskúšala. Jajulka, gratulujeme k prvému rôčku, to som rada, že si to užívaš, to je dobre. MajkaZA, ešte kojíš? Ja keď som prestala, Viktorka mi začala aj lepšie spávať, ale teraz jej lezú stoličky /Marek sa ma opýtal, či také ako máme v kuchyni /, tak sa často budí a je mrzutá. Neboj, dočkáš sa ja ty prespatých nocí.No dnes som sa rozpísala, som zvedavá, ako Marek v škôlke a aj vaše detičky, zase písnite. |
| zuzica | 19235 |
|
|
2.9.2010 10:49:05
aha tak no to by som tak nechcela ani ja hlavne ze drzite pokope a ste za jedno predsudky ze co povedia ostatny su na zabitie!
drzim palce a neboj aj v 4izbaku sa da zit a vyrast...a na dedinu mozete chodit na vikend mozno to tak bude lepsie aj pre svokrovcov budu sa vediet viac vysantit z detmi a prestanu tak trochu riesit aj vasu vychovu ![]() my uz sme aj zo skoly doma zacinaju normalne az od pondelka este neukoncili prerabku a musia dokoncit do púondelka jedalen a dne s a zajtra nosia starsi ziaci nabytok do tried...no zamaknu si este cez vikend ![]() |
| Helka, A+R+S | 22234 |
|
|
1.9.2010 22:54:24
Zuzi, nie je to tak ako to vyzera, ja aj manzel mame dedinu radi a ostali by sme na nej vsetkymi 10 timi, ALE.....nemat za chrbom svokrovcoch, ktori vsetko riesia a su najmudrejsi, ktori by vychovavali nielen nas ale aj nase deti ... je to zlozite a hlavne uz to dlho trvalo. Povodny plan bol ostat na dedine (mali sme vyhliadnuty domcek), ALE...zase to toho zasiahli svokrovci, ze co povedia ini ludia ze chceme ist do stareho, ked ich dom je relativne novy ....a tak sme to vysierili ako sme len mohli.
Tu pod Tatrami su stav. pozemky velmi drahe a vsetky uspory by isli len na pozemok a kde su este financie na stavbu domu. Bola moznost prerabat nieco starsie, ALE manzel uz nie je po zdravotnej stranke natolko OK aby sa do toho pustil. Najjednoduchsie a najrychlejsie riesenie bolo kupit byt, teraz sme v 4 izb. byte v ktorom som vyrastala , v prostredi ktore poznam, skola, skolka, obchody, ihrisko - to vsetko je v dosahu 100 m, takze pekne po ruke Zajtra mi dvojky nastupuju do skolky, mam z toho zmiesane pocity, strach ako prijmu tuto zmenu, zaroven trosku ulavu, ze uz nemusim byt na nich 3 sama, ale uz mi ostal len Samko . Je to take zvlastne, jedna etapa v zivote sa mi skoncila, snad ta nasledujuca bude rovnako pekna... Janulka a ty ako ??? Vobec tu nepises , podaj info o sebe |
| Tanitta+Chrobáčik | 35086 |
|
|
1.9.2010 21:52:21
ahojte baby.. to tu uz dlho nebolo takto pokope jajulka musis vyzyvat castejsie
![]() ![]() co o nas ... maly ma 21masiacov, zatial sa dohovorime nohami rukami, je velmi slaby jedak, ale dokaze cezden uz aj nespinkat![]() ![]() a utahat celu rodinu![]() baby som rada ze sa vam dari... takze sa opatruje v zdravicku![]() |
| halierik + Michael | 34767 |
|
|
1.9.2010 21:44:39
Aj mi sme sa už dlho neozvali, ale naozaj sme nemali ani chvíľočku. Najprv som bola ja mesiac v kúpeľoch a Miško na prázdninách u babky a dedka na chalupe. Potom sme boli týždeň choručkí vo vysokánskych teplotkách a nakoniec sme boli dva týždne na dovolenke bez prístupu k netu. A je koniec prázdnin.
Rastieme ako z vody, 28.08. sme mali 20.mesiacov a sme nezbedníci , výmyselníci ale stále vysmiaty a v dobrej náladičke.![]() No a veľkou novinkou je, že od zajtra Mišiatko ![]() nastupuje do jasličiek a mamka do práce ![]() Tak nám držte palce aby sme to zvládli. Zatiaľ sa nám obom jasličky páčia tak na dve hodinky keď sme sa boli len pozrieť a pohrať, uvidíme ako to bude keď ostane sám na celý deň. |
| zuzica | 19235 |
|
|
31.8.2010 21:41:11
HELI A CO SA VAM, ZUNOVALO NA DEDINE?MY SME TAM ZO SISOU TEMER AJ DENNE U SESTRY MA CHALUPU NA DEDINE BAZEN ZAHRADA OPLOTENA neviem si predstavit nic lepsie ako len tak klabosit na zahrade pri kave mat diet ana ociach a uzivat si klidek...ale je fakt ze moj chlap nie je na rodiiny dom nevie ani slamku prelozit a mne samej by sa vsetko tahat nechcelo som pohodlna starat sa o vsetko sama ak nieco kolabuje v byte povie zavolaj ocovi /ako svokrovi/ on pride opravi...lenze to ma tak nebavi...na chalupe by to neslo on po praci musi odpocivat!/akoze tv pc a tak este novinky/to je tym ze oni doma nemuseli nic mamicka vsetko vybavila obstarala a tak...takze odtial ta pohodlnost...
my uz ideme do druhej triedy choroby sa nam vyhybaju tak jak doteraz a lekara sme boli naposledy v 6 rokoch ked ju ockovali...vsetko si liecim doma sama ale ani nie je moc co liecit...do skoly sa zas netesi ako ani v prvej triede sa netesila ale vysledky su dobre tak to neriesim...obcas mi tak lezie na nervy ze sa pytam ze ci toto je to po com som tak vzdy tuzila?...no uz sa sama niekedy v sebe nevyznam... dufam ze sa v zdravi dozijem jej puberty a pripadne ze tu jej pubertu aj v zdravi prezijem....lebo niekedy mam vazne pochybnosti...momentalne rčiesime menstruacny cyklus a veci s tym spojene....oplodnenie a prenatalny vyvoj mame uz v malicku ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.