| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Asistovaná reprodukce na Slovensku

(?)
[<<Předchozích 330] Názory 331340 z 31274  [Dalších 30934 >>]
Helka, A+R+S 22234
30.8.2010 22:24:40
Nazdaaar, tak aj ja v rychlosti nieco napisem ~f~

Jajulka ano stahovali sme sa z dediny do mesta, byvame teraz v 4 izb. byte, mam svoj klud a svoje "kralovstvo" Dvojky mi od septembra nastupuju do skolky tak sa mi mozno trosku ulavi, ale nerobim si velke iluzie, nakolko uz teraz ideme z choroby do choroby a potom v skolke to asi lepsie nebude ~d~
Je to neskutocne, ale Samkovi uz to taha na 6 mesiacik, je to jeden smejko vkuse sa na niecom rehli a dvojky ho zboznuju ( Radka sa vzdy na neho vrha az ju musim krotit)

Cavik, je fajn, ze to nevzdavas, drzim vsetko co mam , len nech to vyjde.

Foteciek mam kopec akurat niet casu to vycapit na net, najaktualnejsie mam asi na FB.

Jajulaa+Miško 20522
30.8.2010 22:19:48
No chválim vás dievčatá ~6~~6~~6~, len tak ďalej ~b~~b~~b~.
čavík + Mišiačik 35668
30.8.2010 17:37:14
jajulka....tak aj ja píšem ~f~~f~~j~~j~

my sa máme ok, Miško už opäť nastúpil do škôlky, nechcem to zarieknúť, ale je to o moc lepšie ako pred rokom....boli sme dovolenkovať na Rodose a samozrejme na chalupe, tam u vás....Miško nemal s morom vôbec problém, ale ako prišiel na to, že v bazéne sa lepšie ponára s otvorenými očami a lepšie sa tam skáče, lebo ho pod nôžkami nič netlačí, už sa mu do mora moc nechcelo....a bolo mu tam asi po týždni už stráááášne dlho, už sa pýtal domov, dokonca cestou späť, už asi aj vďaka nevyspatosti, chytil nejakú cestovnú horúčku a v lietadle mu bolo zle a mal teplotu...doma sa z toho vyspinkal a už je zase ako besný ~d~

ja mám po 8.9. volať opäť raz hematologičke na výsledky....od 16.8. dovolenkujú ~o~...a keď povie, že môžem začať s ďalšou stimuláciou, tak sa na to dáme....do roboty mi už konečne dajú šéfa a ja budem mať konečne trochu kľudu a nebudem musieť všetko ťahať a byť za všetko a všetkých stále zodpovedná ~g~....žeby sa nám blýskalo na lepšie časy ? ~z~~z~~z~~b~~b~~b~~b~
Jennys 34866
29.8.2010 11:11:43
Kočky ahojte, ľutujem ale ja nestíham ani PC zapnúť niekedy. Ke´d s mi podarí cez deň ale večer nula bodov. Kým všetky deti pospia tak to už som zrelá do postele. A okrem toho som ešte aj ochorela a malí tiež chytajú najekú nádchu. Máme tu fofry a túto noc som bohvieako nespala, Vilko stále reval, Samko sa napapal a spal tak aspoń že ten bol v pohode. Ale inak sme im v obývačke vymysleli hojdačku a je to super pomoc aj keď je len pre jedného. Je tu cez deň menej kriku. Vilka sme mali týždeň v nemocnici takže sme si užili riadne stresy, našťastie všetko dobre dopadlo a je už doma. Ja cez den nestíham nič, hádam sa to zlepší keď začne Lucka chodiť znova do škôlky a budem si môcť cez deň aj pospať.
REUSKA je mi to ľúto že to nevyšlo.
STATI super, to je už riadny chlap. Už len nech začne rozprávať a máš o starosť menej.
MAJKAZA krásne fotky, Veronika je kočka.
Statica 34758
27.8.2010 12:55:37
Ahojte babky,
hrooooozne mi chýbate, ale nejako nestíham. Damianko bude mať 4.9.2010 už 18 mesiacov!!!!! Chápete to? Ja teda vôbec nie. Neviem kedy som tu bola naposledy, tak mi prepáčte že neviem reagovať. Damianko chodí od 13-tich mesiacov, a hrooooozne veľa rozpráva a v kuse!!! Posiela pusinky tak že cmukne a vie super zažmurkať obidvoma očkami :-) chcela by som sem pricapiť nejakú jeho fotečku, ale neviem ako. Poradí mi niekto? Dík
meel1 59663
26.8.2010 8:52:51
ahojte
ja vas pravidelne citam ,a leakosi nieje vela casu na pisanie. Ma sne doma Ema sa uz chystat do skolky a Any je maly anjelik , teraz jej sice udu zubky a to 4 naraz, takze je to horor ale verim , ze bude lepsie. Obdivujem kazdu z vas ktora ta stiha s dvoma detmi, ja uz niekedy mam pocit , ze na seba nemam ani minutu casu. Citam jedine na WC aj to uz na mna mala bucha aby som vysla , lebo ma ako vzdy nevyriesitelny problem. Tak sa majte a drzkajte sa pa
Jajulaa+Miško 20522
25.8.2010 22:23:08
Majka, dodatočne gratulujem k prvým narodeninám ~x~~s~, fakt to neskutočne letí.
Tento rok prešiel neuveriteľne rýchlo. Aj náš Miško má v sobotu 1 rôčik.
Čaká nás veľká oslava. Potom hodím aj ja nejaké fotečky, aj keď my s manželom nie sme moc na fotenie. Ale segra hádam niečo nafotí.
Máme sa inak fajn, malý začína pomaly chodiť, už sa aj sám pustí, ale len 3-4 kroky a bum na zem, začal hovoriť mama a je hrozne zlatý. Všetkých dookola si vie získať svojim úsmevom a modrými očami, ale bude to riadny "raubír" ~t~~t~~t~.
Hrozne sa tešíme, že ho máme, je to fakt za odmenu a neskutočne si tú materskú užívam.
Už sme mali aj posledný súd a konečne budem aj oficiálne mama (v rodnom liste a tak podobne).

Mirka, tak s dvoma detičkami a bruškom sa "dovolenka" nemôžem ani inak nazvať ako ozdravný pobyt, ale presne preto sme boli pri mori aj my. Bol to síce záhul, ale stálo to zato.
Držkajte sa.

Čavíček a vy ste sa ako mali?

Helka, vy ako, vy ste si kúpili byt, keď si písala, že ste sa sťahovali?

Tanik, a vy ako?

A vôbec, skúste každá napísať aspoň dva riadky čo nové ~o~~o~~o~
MajaZA 44949
22.8.2010 21:30:32

MajaZA 44949
22.8.2010 21:23:34
MajaZA 44949
22.8.2010 21:21:32
A davno sa neozvala Statica!!!
Statíííí, no daj aj Ty niečo!

A baby, čo nejaké fotečky ratolestí???

Ja skúsim niečo vložiť ak som to už nezabudla...
[<<Předchozích 330] Názory 331340 z 31274  [Dalších 30934 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.