| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Asistovaná reprodukce na Slovensku

(?)
[<<Předchozích 350] Názory 351360 z 31274  [Dalších 30914 >>]
Reuska 38477
26.7.2010 14:37:31
babky, aky je link na umelinky? Uz asi 50x som ho stratila
Reuska 38477
26.7.2010 14:19:03
Tak dnes sme mali transfér. Všetky 3 embryjká boli OK, takže 1 mám pri sebe a 2 sa otužujú v mraziaku ~;)
Jajulaa+Miško 20522
26.7.2010 11:38:41
Dievčatá ahojte,
Jennys, aj ja sa pripájam ku gratulácii a želám spokojné miminká ~s~~s~.
Uff, si si teda vytrpela, ale verím, že teraz už bude len dobre, je super, že máš malú pomocnicu.

Reuska, držím palce a daj vedieť ako sa cítiš, už tu dávno nebol nikto v akcii takto live.

My sme sa vrátili z dovolenky z Italy, mali sme sa super, malý si to fakt užil. Keby ste ho videli na tom piesku a v mori, no bol prešťastný. Lozil si po štyroch po celej pláži, slaná voda mu prenáramne chutila ~t~
V stredu ide mať 11 mesiacov, strašne to letí, je to malý zlatúšik, je veľmi dobručký, pekne papá, spinká a proste nemáme s ním žiadny problém klop-klop. Len nás strašia, že bude astmatik, ale verím, že to bude ok.
Jonny + Timi + Simonka 35644
25.7.2010 22:49:19
Jennys, blahozelam k detickam. Hlavne, ze to dobre dopadlo a vsetci ste uz v poriadku.
Reuska, ja si to uz tiez velmi nepamatam, aj ked od druheho IVF este nepresiel ani rok, ale sa mi mari, ze som mala aj ja este den dva bolesti. Drzim palce.
Reuska 38477
23.7.2010 14:19:53
Mirka, volala som včera...vraj sú všetky 3 dobré, budem volať zas zajtra
Mirka+Marek+Viktorka+Tomáško 35683
23.7.2010 10:45:48
Reuska, myslím, že aj mňa boleli vaječníky, teraz si môžeš dať aj od bolesti, kým si ešte nebola na ET. A nezabudni veľa piť. Ináč, už si to moc nepamätám okolo IVF, predsa sú to už skoro 4 roky.
A ako sa držia bojovníci, volala si?
Reuska 38477
22.7.2010 18:27:09
Kočky, chcem sa spýtať....mali ste po odbere vajíčok niektorá bolesti? Ja som prvé dva razy nikdy nič necítila a teraz ma vlastne už druhý deň dosť bolia vaječníky...resp. ma tam tak reže, či pichá, či ako to pomenovať. Ja som strachoprd a už si všeličo namýšľam :-)
Mirka+Marek+Viktorka+Tomáško 35683
22.7.2010 10:39:23
No Jennys, až zimomriavky po mne naskočili, keď som to čítala. To je teda sila. Fakt je hlavné, že to dobre dopadlo, že si už vporiadku, aj keď asi len ako tak. A mliečko sa ti po tom všetkom spustilo?
Opatrujte sa aj s chlapcami.

Reuska, tak silno držím prsty, nech sú to traja statoční. Neboj, oni zabojujú.
Ozvi sa ako pokračujete.
Reuska 38477
21.7.2010 18:07:54
Jennys....gratulujem k dvojčiatkam....chúďatko, užila si si teda dosť. Hlavne, že všetko dobre dopadlo a si OK. Maličkým prajem nech sú zdraví....a čím skôr doma ~;)

Ja som mala dnes odber vajíčok.....odobrali len 3. Jedno jednotkové, 2 dvojkové. Takže neviem či vôbec bude dáky transfér. Jeden vaječník vôbec nereagoval, boli na ňom len 4 maličké, samozrejme nezrelé vajíčka, od prvej kontroly až do konca vôbec nenarástli. Na tom druhom boli 4....ale z toho 1 prázdny. Tak som zvedavá ako to dopadne.
Jennys 34866
19.7.2010 22:12:43
Ďakujem, kočky. No komplikácie asi také v skratke, že po cisárskom som dostala krvácanie do brušnej dutiny. Mala som bolesti, tak som si stále niečo od bolesti pýtala. Ku koncu som už nič nevnímala, museli mi dávať aj kyslík, dostala som trinásť transfúzií krvi lebo som veľa krvi stratila, potom ma museli znova operovať, takže som rada, že som to prežila. Bolo to fakt hrozné, keď som počula že ma musia znovu operovať, tak jediné moje želanie bolo aby sa mi nič nestalo a aby mi dali čím skôr narkózu nech ma už nič nebolí. No a ráno keď som sa zobudila tak mi už bolo super.
[<<Předchozích 350] Názory 351360 z 31274  [Dalších 30914 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.