| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Asistovaná reprodukce na Slovensku

(?)
[<<Předchozích 340] Názory 341350 z 31274  [Dalších 30924 >>]
MajaZA 44949
22.8.2010 21:18:20
Ahojte babenky, tak dlho som tu nebola, že sa hanbím aj priznať. A to boli časy keď som sem nakúkala aj 20x za deň či niekto nepíše!

Ale podctivo som si prečítala všetko dozadu, podobne ako gugulik sa „teším a aj smútim spolu s vami.....úprimne!“

Mirka, moja, ako si si už zvykla na skutočnosť očakávania tretieho miminka?
Ja si veru neviem ešte predstaviť mať druhé, nieto tretie, Veronika ma teda dosť ničí, poväčšine som na ňu sama, je strašne náročná, aktívna, zle spáva, neviem či sa niekedy dožijem, že prespí celú noc a ja s ňou. A to bude mať o chvílu už 14 mesiacov!

Ale aj tak, radšej mať tri deti nakope ako ani jedno, to je pravda a všetkým, všetkým prajem mať aspoň to jedno, je to krásne a neporovnateľné. Nič na svete sa nevyrovná tomu keď sa mi hodí okolo krku a dáva mi pusinky...

Pozdravujem a objímam vás všetkých!

Mirka+Marek+Viktorka+Tomáško 35683
20.8.2010 21:00:15
Reuska, to mi je ľúto, že to nevyšlo. Ale ešte tam šance sú, tak držím prsty na KET. Daj vedieť, dobre.

Gugulik, zdravím ťa, som rada, že sa držíte.

My sme sa vrátili z Chorvátska z dovolenky. Teda, my sme to nazvali ozdravným pobytom, lebo ja si dovolenku predstavujem inak, ale žiaľ, pri malých deťoch ... nehrozí ~y~
Už tak skoro sa nikam nedostaneme a s tromi deťmi ani nápad. Bolo celkom dobre, mne už bolo dlho, 10 nocí je až až. Deti boli také šťastné, keď sme prišli domov, až ma to hrialo na duši, že majú radosť z domova.

Ja už asi 2 týždne cítim pohyby a to som začala iba 16.tt. Dnes som bola na krv na AFP, snáď bude všetko OK. Maternica je už asi riadne uvoľnená a citlivá, keď tak zavčasu tie pohyby. Mareka som až v 20.tt a Viktorku ani neviem.

Ako ste prázdninovali? Tu sa už nikomu nechce prispievať, no, no, no ~o~
Gugulik a Martinko+Lea 40682
9.8.2010 10:08:29
srdečne vás všetky pozdravujem.Tak väčšinou,tak aj teraz sa hlásim po dlhom čase....s detička mi ten čas letí tak veeeľmi rýchlo.Martinko už ťahá na 4.rok a malá Leuška už má 13 mesiacov a 9 dní.Už samá bežká jak s nasolenou riťkou.Zatiaľ sa po zdravotnej stránke držíme....máme prázdniny,takže aj choroby si dali pohov...Ked Martinko nastupi do školky v septembri,tak sa ten kolotoč začne: dva týždne v školke,týžden doma,sople,kašle,teploty.....no ťuk-ťuk-ťuk na drevo,zatiaľ sme zdraví.
Čítam,že sa to tu hemží rôznymi správami.....teším a aj smúti spolu s vami.....úprimne!

Babulky,mám otázku: doma mám 1 nové,nenačaté balene CERAZETTE-antikonc.vhodná počas dojčenia.Mala by ste niektorá záujem predala by som ho výhodnejšie za 9 eur vrátane poštovného...pôvodne som zaň dala 10,35eur. Prosím ozvite sa ak by ste mala niektorá záujem,alebo o niekom viete,dajte mu info...mne je to už nepotrebné a expiračka je do 03/2011.Nemám tu nablízku nikoho komu by sa to hodilo,preto ma napadlo,že sa ozvem an rodinke,je nás tu predsa viac :o)

tak srdečne vás ešte raz zdravím a posielame pusinky!!! vaša gugulik :o)
Bobík* 31283
5.8.2010 8:48:47
Reuska, je mi to ľúto~6~
Jajulaa+Miško 20522
3.8.2010 21:06:53
Reuska, to ma teda mrzí ~a~~a~~a~, ale verím, že s Jurkom sa ten neúspech ľahšie znáša.
Reuska 38477
3.8.2010 13:15:18
Ahojte.....tak nám to znova nevyšlo. Včera prišla mrcha a taká poriadna ako som ešte nemala, do večera snáď aj vykrvácam ~:(
Tak ešte vyskúšame KET budúci cyklus a tým definitívne končíme.....škoda, Jurko sa tešil na bábätko.....ale môžeme byť vďační za to čo máme, až po týchto neúspechoch oceňujem aké veliké šťastie sme mali keď nám to na prvý krát vyšlo
Jennys 34866
28.7.2010 19:34:28
Ahojte kočky, ďakujeme, už sme od včera komplet celá rodinka doma. Malí sú zlatí len spia, ale máme aj rušné chvíľky. Dnes bola pozrieť doktorka, snažím sa kojiť len neviem či to bude stačiť, v nemocnici boli dosť naučení na fľašu. Kŕmim ich každého zvlášť ale už som 2x skúšala aj dokopy, je to náročnejšie, tak zatiaľ mi to vyhovuje keď ich zvlášť. 2x som len preto lebo revali od hladu obaja naraz tak sa inak nedalo. Noc sa dala prežiť aj keď Samko strašne plakal, asi ho bolelo bruško tak sme masírovali, nakoniec zaspal pekne. Dnes mal tiež svoju hodinku. Tak hádam v noci to bude OK.
REUSKA strašne silno držím palce, budem strašne zvedavá na výsledok!!!
Ostatné kočky všetky pozdravujem...
Tanitta+Chrobáčik 35086
27.7.2010 20:28:38
ahojky.. Jennys...gratulujem..hlavne ze vsetko dobre dopadlo.. teraz si budete uzivat rodinku~s~ hlavne nech ste zdravucky...
Reuska... tak thuj thuj nech bobik najde to spravne miestecko na riadne zabyvanie sa~R^~3~
jajulcek.. co 11mesiacov??~v~~x~ neuveritelne to leti.. malemu more prospeje a co vravia dr to treba sice respektovat ale nadalej verit ze to tak nebude~6~ mam povedali na neuro ze z maleho spotrovec nebude~4~~q~~j~ale sak nepotrebujem sportovca staci ked bude mudry dobry a hlavne zdravy a slusny clovek~;((
aj vam to umelinkovanie trosku v dobrom zavidim....resp. mat dalsie mimi~R^ tak vsetkym zelam nech sa vam to co najskor splni teda kto sa snazilkujete~x~.. pa
27.7.2010 11:31:43
Jajulka, to je radosť čítať, ako je vám dobre a z celého srdiečka ti to prajem.
27.7.2010 11:30:02
http://rodina.cz/umelinkysk

Tak gratulujem k úspešnému prenosu a verím, že o chvíľu sa budeš vytešovať z pozitívneho testu, srdiečka,....
[<<Předchozích 340] Názory 341350 z 31274  [Dalších 30924 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.