| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Cyklopřívěsy a trasy vhodné pro vozíky

Pořídili jsme si Croozera a teď hledáme trasy vhodné pro vozíky. Můžou to být trasy takzvané "kochací" (Zase jste se kochal pane doktore?) a nebo trasy adrenalinové a v pořádném terénu. Přivítám trasy nenáročné, ty ostatní doporučím jiným. :o)

(?)
[<<Předchozích 140] Názory 141150 z 2002  [Dalších 1852 >>]
.ganesha. 83982
25.3.2013 15:25:46
přesně ~t~
L+2 ks 119069
25.3.2013 15:07:03
No, je to těžký. My jsme to taky tak různě kombinovali. Měli jsme dvojvozík,asi to ani nebyl Croozer,spíš nějaký no name a byl pekelně těžkej-teda za kolo,jako kočár jsem to radši ani nezkusila. Teď máme dlouhodobě půjčený mono a občas tam narvu oba taky,teď v zimě to moc nejde,ale v létě jo.
Ale znáš to,vezmeš sourozeneckej kočár a dítě si usmyslí,že zrovna dneska to celý ušlápne. Příště si řekneš,o.k.,minule dal ještě delší trasu a vemu obyč kočár a jak na potvoru nebude ani šlapat ani chtít do nosítka.No jo,zákon schválnosti ~;)
radka
  • 
25.3.2013 15:06:58
děcka, neběhejte s děckama ani s nima nejezděte na inlinech, budou z nich hyperaktivňáci
jaké to asi pro ně musí být, to první vnímání zrychleného světa?
.ganesha. 83982
25.3.2013 14:57:04
No já si to právě říkám taky...
ale pak si zase říkám, že když bude dvoumístný, tak se v tom třeba dá vozit jen jedno dítě, ale v jednomístným dvě ne :-)
A ta naše holka to je pořád: Mě bolej nožičky, já chci na koně, atd...

Ale zase v tom případě máme ještě Manducu, takže by se jedno mohlo vozit a druhý případně tahat.. chjo, prostě nevim ~:-D
.ganesha. 83982
25.3.2013 14:55:22
JE to 3v1

.ganesha. 83982
25.3.2013 14:52:26
Nepřijde mi to jako nesmysl, když to chci i na běh a vůbec do terénu (a příp. pro obě děti). Měla bych kupovat sourozenecký kočárek pro čtyř- a pětileťačku?
To už je lepší ten vozík, ne?
S tím, že občas by si ho mohl manžel za to kolo připoutat, ale moc často nejezdí (ale byla by tu ta možnost).
Mar.
  • 
25.3.2013 14:50:47
Proč by to byl nesmysl? Vozík je víceúčelový, viděla jsi ho někdy? My s batoletem v Croozeru nachodili v Krkonoších desítky kilometrů.
Jinak teda nevím jaký koupit, ale vím, že dvě děti v naloženém Croozeru už jsou za kolo dost těžký, na chození nevím.
L+2 ks 119069
25.3.2013 14:48:14
Ve vašem případě bych asi šla do jednomístného. Ono je rozdíl táhnout jeden nebo dva kusy :-).To jedno léto,podzim nějak překlepete a další sezonu už v tom pětileťák určitě nebude chtít být.
Bohužel já mám zkušenost, že naše děti už po tom druhém roce vystrkovaly růžky a chtěly radši chodit než sedět.
Peggy
  • 
25.3.2013 14:36:39
Mluvíš o vozíku za kolo? na pěší tůry? Není to nesmysl?
.ganesha. 83982
25.3.2013 14:32:10
No a pak se taky nemůžu rozhodnout, jaký ten vozík koupit, jestli Kid for 1, nebo Kid for 2.
Máme miminko a čtyřleťačku, která moc nechodí. My jsme velcí turisti a rádi bychom nachodili zase víc km, než tři denně.
Z toho důvodu jsem zvažovala Kid 2.
Ale říkám si, jestli by nestačil Kid 1 - chci ho mimojiné pro běh (příp. brusle), to by mi stačil jednomístný, protže bych chodila s malým běhat, až bude dcera ve školce.
Na ty túry by taky zatím stačil jednomístný, protože mimčo může být (a asi by to bylo lepší) v šátku a dcera ve vozíku.
A třeba za 2 roky už chodit bude. Anebo taky ne a malého už neuneseme (už teď vypadá, že nebude tak drobný, jako sestra)
Jak dlouho se ten vozík dá používat? Dceři jsou 4, ale je drobná, váží 14kg a měří 99cm.
V případě, že koupíme Kid for 2, může se v něm vozit jenom jedno dítě? Nebude vozík nějak nestabilní?
Já jsem tak bezradná, škoda, že jsem ho nekoupila už dávno (jednomístný), byl by teď klid :))
[<<Předchozích 140] Názory 141150 z 2002  [Dalších 1852 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.