| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Cyklopřívěsy a trasy vhodné pro vozíky

Pořídili jsme si Croozera a teď hledáme trasy vhodné pro vozíky. Můžou to být trasy takzvané "kochací" (Zase jste se kochal pane doktore?) a nebo trasy adrenalinové a v pořádném terénu. Přivítám trasy nenáročné, ty ostatní doporučím jiným. :o)

(?)
[<<Předchozích 50] Názory 5160 z 2002  [Dalších 1942 >>]
Bridž 110242
20.3.2014 9:15:57
Počítám, že koupím starší a pak prodám. Problém to v našem případě momentálně není. Chci to jako MOŽNOST - někdy pěšky, někdy se projet. Baví mě to.
zerat 18305
20.3.2014 9:12:42
Bridž jo, chápu vás, v tom případě bych já asi ten kilák šla s nimi pěšky... Vždyť kilák nic není, ne? ~:-D
Ale nepřesvědčuji Tě, záleží jaké máte finanční možnosti - mně tohle pro takhle velké děti přijde opravdu jako zbytečný výdaj, ale zase vycházím z jiných možností ~:-D~x~
Cimbur 64764
20.3.2014 9:12:40
Tak ony na kole jezdí, ale starší má asi ADD, bez té hyperaktivity - a jde to znát, ztratí pozornost v důležitém okamžiku a je vymalováno. Manžel ji zvládá mnohem líp, já jsem při jízdě s nimi úplně hysterická, bojím se. Stokrát raději vedle ní běžím, i když vyplivuji duši.
zerat 18305
20.3.2014 9:09:57
Cimbur, podle mě je to o trénovanosti a čím dřív začneš tím líp. My jsme holky učily fakt rovnou jezdit v provozu - první jedna, za ní já, za mnou druhá a nakonec manžel a nebo si pozice prohodíme s mužem a šlo to. Máme od malička naučeny příkazy - typu, že musí hlásit, že někdo zastavuje - zvládala to i tříletá; "ke straně!" - že jede moc v silnici; "pozor jede náklaďák" - ví, že přijde cuknutí... Když nezvládala starší pravá, levá, tak jsme ji naučili "tam, která kreslí"/ "tam, která nekreslí"... příkazů bylo víc a fungovalo to precizně ~:-D~R^
Ségra má tři kluky a jeden z nich je dost divoký, ADHD... a přesto byl taky v tomto směru vycepovaný... Myslím, že dnes spousta rodičů říká, to nejde, to se nedá zvládnout, ale třeba by se to zvládnout nácvikem dalo ~d~
Se starší holkou jsme chodili na ortopedii kvůli našlapování na vnitřní klenbu šlapek a dr. nám říkal, že dnešní děti jsou neštěstí - že většina z nich má ochablé svaly na nohou a z toho jsou ortopedické vady. Dnešní děti skoro nechodí pěšky do schodů/ze schodů, nejezdí na kolech a trojkolkách, jako jsme šlapávaly celé dny my...
Cimbur 64764
20.3.2014 9:07:43
To je škoda. Mám úžasnou novou zábavu od loňského roku - děti jedou na kolech bezpečně po cyklostezce do vedlejší dědiny - cca 3km, já za nimi běžím a volám, ať mi neujedou. Tam je pískoviště, skluzavka, hospoda. Dáme křupky, pivo a limo, a já pak s tím pivem v žaludku zpátky sprintuju. ~:-D Doběhnu rudá a splavená a jsme všechny tři spokojené. Lepší varianta je, když je hospoda zavřená, to pak dáme pivo limo křupky v hospůdce u našeho domu. ~t~~t~~t~
Bridž 110242
20.3.2014 9:04:43
Jo a tříleťák směrem tam pojede třeba dobře. Ale mu to nejde nikdy zpátky, ani pěšky. Bývá unavenej, chápu, má na to právo, ale nechci se s ním otravovat.
Bridž 110242
20.3.2014 9:03:37
Starší na kolo (ani na nic jiného) nechce. A on když nechce, tak prostě ne. Hotovo. :-)
zerat 18305
20.3.2014 9:02:12
Miri, ano tažnou tyč Trail gator jsme měli - vlastně ještě máme někde schovanou a měla bych ji prodat ~:-D Koupili jsme ji pro mladší holku, abychom mohli mladší holku od tří let zapojit i na hodně dlouhých tratích - to jsem ale já ještě vozila na kole sedačku (tyč tahal případně manžel), abychom případně klimbající malou dali vyspat do sedačky. V tomhle je tyč nebezpečná, že když dítě pojede od vody unavené, tak jen pitomé klimbnutí může znamenat pád z kola... ~Rv
Jenže nejde kombinace tyče a sedačky vzadu na kole- vzájemně by si to vadilo.
Cimbur 64764
20.3.2014 9:01:49
S chutí bych je nacpala zpátky i za cenu svalové horečky ~;) Prostě líp snáším fyzickou zátěž než psychickou.

ó jak já ti rozumím! ~t~~t~~t~
Cimbur 64764
20.3.2014 8:59:41
No teda! Jsi dobrá. Takže s chutí do toho. ~:-D
[<<Předchozích 50] Názory 5160 z 2002  [Dalších 1942 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.