| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Cyklopřívěsy a trasy vhodné pro vozíky

Pořídili jsme si Croozera a teď hledáme trasy vhodné pro vozíky. Můžou to být trasy takzvané "kochací" (Zase jste se kochal pane doktore?) a nebo trasy adrenalinové a v pořádném terénu. Přivítám trasy nenáročné, ty ostatní doporučím jiným. :o)

(?)
[<<Předchozích 70] Názory 7180 z 2002  [Dalších 1922 >>]
Fren 117315
20.3.2014 8:53:32
A co z toho jako takhle velké děti budou mít,když místo aby běhaly,což pro ně bude určitě mnohem víc přínosnější,tak budou lapět ve vozíku a vozit se?~q~

Pokud takhle plánuješ aktivity sama jenom s nimi 3,tak rad je lehká: zapomeň na kolo a jděte pěšky do toho parku či podél řeky.Na koupání bych s nimi bud jela autem či hromadnou dopravou,nejde-li to jinak,ale za každou cenu dělat takové vylomeniny s vozíkem na tak velké děti,nehledě na to,že jsou tyhle vozíky prý hooodně drahé,tak vlasstně je tu otázka,jestli se to vůbec vyplatí.
Bridž 110242
20.3.2014 8:53:06
Nechci si nic dokázat. Prostě jsem je ráda vozila oba na kole a přemýšlím, jak to udělat, abych mohla vézt tři. Měla jsem vymyšlenou tříkolku pro seniory. Malou vpředu, kluky dozadu do košíku, ale to by vyžadovalo po nákupu ještě značné úpravy a na to teď manžel nemá čas.
Bridž 110242
20.3.2014 8:51:42
Tak to si myslím, že bych se vyvrátila. Jeden vpředu, jedno vzadu - už to je náročné, mám vyzkoušeno.
neznámá 91073
20.3.2014 8:49:55
POužívali jsme oboje. Jak tyč, tak sedačka dokáže kolo dost rozhodit, nevím co by to udělalo s kolem oboje na jednou.~d~
Cimbur 64764
20.3.2014 8:47:37
To se servou, moje se rvaly vždycky, ale to je jejich problém. ~t~ Hlavně každá na své straně v kapsičce flašku s pitím, na klíně knížku.
caira (Vojta1/03,Mates11/04) 5858
20.3.2014 8:47:02
Ani já bych tohle nedala. A to mám opravdu hodně najeto.
Cimbur 64764
20.3.2014 8:46:34
Já sedačky nemám ráda, jednak se hůř drží balanc, jednak ty nervy, když sebou práskneš a dítě se poraní. Ve vozíku se jim nic nestane.
Cimbur 64764
20.3.2014 8:45:45
Uveze je to, po rovině Croozer v pohodě a ještě můžeš dozadu dát bagáž. My jsme v tom vezli i psa. Pokud zvládneš naložit dva skoro školáky na Libertu a jet, tak dokážeš i toto. ~R^
Máš můj hluboký obdiv, pořád se považuju za sportovkyni, pravda, že jsem spíše křehké konstituce. Ale když vidím, co dokážou některé maminky, tak smekám.
Miri30 11611
20.3.2014 8:45:30
Taky bych měla obavu, že tento náklad fakt neuvezu. Ještě mě napadla varianta, jestli by nešli mladší na cyklosedačku - dopředu menší, dozadu větší a pětileťák na tažnou tyč, alespoň by Ti pomohl šlapat a co se týče řízení, máš ho pod kontrolou.
No, zní to šíleně ~d~
neznámá 91073
20.3.2014 8:44:45
JOjo, duševně si odpočineš určitě, budeš tak vyřízená, že nebudeš myslet na kraviny.~t~
Nemáš možnost si vozík někde půjčit? My ho vyzkoušeli v loni a neujal se, fakt jen samotný vozík je dost těžký, s nákladem jsem měla pocit že táhnu metrák. Značku bohužel nevím, bylo to jen pár jízd o dovolené a na kole jsme sváteční jezdci, ale už nikdy do toho nejdu.
[<<Předchozích 70] Názory 7180 z 2002  [Dalších 1922 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.