| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Maminky v Severní Americe - Kanada

(?)
[<<Předchozích 140] Názory 141150 z 24494  [Dalších 24344 >>]
slunicko31, Brian 11/06, 06/10 42956
25.9.2011 19:30:44
Ahoj,

vcera jsem byli na vylete v SF a to byla zima hruza a des:( byla jsem tam poprve a rikam naposled. Cekala jsem, ze to tam bude krasny, ale to byl omyl...spina spina a spina.

Sslly myslela jsem na tebe, Kdyz jsme projizdeli mestem tam kde bydlis:)
yxh 122253
25.9.2011 14:30:49
Ta restaurace je u Ikea. Byli jsme se tam podivat po par vecech do obyvaku a taky pro stavu z kvetu cerneho bezu (je moc dobra kdyz ze prida do club soda).
Ani se Pavlikovi nedivim, ze mu bylo horko v chranicich, 29 a pohyb to se clovek kapku zpoti. Tady ten cougar je na okraji mesta v parku taky. Pry asi prisel z Cypress Hills podel potoka. No a ten moose to nevim. Treba se mu po kocicakovi stystalo a prisel zanim ~t~
Srnky letoz v zahradce byly jenom parkrat asi jim moc nechutnalo. Rajcata,cesnek a brambory preci jenom nelakaji jako driv petrzel nebo sousedovic jablka. Ackoliv predloni ozraly i rajcata. ~t~
Dneska po praci asi budeme s Kitkou prebirat latky a ostatni veci, budeme davat dohromady pokojik. Vcera nastehovali s Milanem zbytek nabytku,prisli jsme na to, ze computer desk tam nevypada dobre a ani ho nepotrebuje ma laptop, tak ho zase potahnou po schodech nahoru. Jsem rada ze zitra je pondeli a mam volny tyden. Mam toho jeste hodne udelat nez se budu flakat. ~t~
Preju krasnou nedeli, ma byt zase 34.
*Fiona* 122067
25.9.2011 6:21:17
ja jsem si zrovna rikala, ze to jidlo neznam~;)

Quasadilu ano....to vypada, ze je to mexicka restaurace. Tam by mi to chutnalo. Musime tam nekdy zajit, mame to docela kousek.

Tak jsme nakonec byli bruslit cela rodina v tom parku, jak byl cougar. Bylo tam dneska tolik lidi, ze by cougara vyplasili~:-D. Ale stejne mi to nedalo a divala jsem se po stromech~;). Bylo docela horko (29 stupnu) a Pavlik fnukal, ze mu vadi helma. vlasy mel uplne mokry! Pak mu vadily i chranice na kolenech....asi taky kvuli tomu horku.
yxh 122253
25.9.2011 5:32:03
To ze se kravy stehujou podle pocasi smysl dava ale nemyslela jsem si, ze by lezly az tak vysoko. I lidi mivaji potize s dychanim ve vyssich polohach, tak jsem si myslela, ze kravy treba taky muzou mit podobne potize. Ale v Alpach taky jsou dost vysoko. U nas zase jsou venku pres zimu jenom nekdy v pristresku, ale ne ve stajich jako v cz. Taky jsou takove trochu hunatejsi.
yxh 122253
25.9.2011 5:22:27
Propana co to placam quesadilla a ne queasily. Fujtajbl spell check ~o~
sally 3140
25.9.2011 1:54:43
ale ne, krávy nejsou horolezcký :-).... jen to tady tak funguje s počasím.... v létě je v údolích děsný vedro, navíc od dubna do října (obvykle - letos pršelo ještě v červnu a už má zase zítra) neprší a na loukách roste "seno".... v horách chodí léto pozdě, ale zato je tam přes léto zelená tráva a není tolik vedro (a je tam voda).... takže to prostě dává smyslu.... v zimě v horách napadne sníh, v údolích prší = zazelená se tráva, začnou růst houby, narodí se telátka a prasátka, rozkvetou kytky....

.... ale Kalifornské počasí a podnebí se blbě generalizuje... jednak je Cali dlouhá (sever má úplně jiné počasí než jih) a navíc je přepůlená Sierrou Nevadou a je zatracenej rozdíl v tom, jak to vypadá na západ od SN a jak na východ... Na východ od Sierry Nevady jsou pouště a polopouště. Plus navíc jsou tu veliké rozdíly v nadmořské výšce - od míst která jsou pod úrovní hladiny moře (Death Valley) až po Mt. Whitney (4421mnm) - takže fakt je to takové ode zdi ke zdi....

Zima je tu fajn... tady u nás přeháňky, někdy bouřky, travička, kytičky... a pak člověk skrz kvetoucí sady projede do hor a jde lyžovat....
loonette 104484
24.9.2011 23:58:34
oh, ja sa totiz vytrvalo hlasim za nurse a chcela som z teba mamit informacie:-)

inak u nas to bol nakoniec velmi teply den, cez obed sme boli na jablcka na farme.
yxh 122253
24.9.2011 22:59:52
V Avocado to bylo dobre, dali jsme si queasily a guacamole bylo to dobre. O te druhe jsem neslysela. Byli jsme v OPA, a tam je to taky dobre.
yxh 122253
24.9.2011 22:56:12
Nevim jak by to bylo s koupanim venku, pres noc bylo asi 13C, ale ted tam je 33C, brala bych i skopik s ledovou vodou~:-D
Ze by ty kravy byly nejakeho specialniho horolezeckeho plemene? Ale asi to je jako vsude, kdyz tam je trava a kyticky, nevadi jim kde jsou. Jestli na prerii, nebo v horach. To jenom my lidi jsme ubrblany. ~:-D
yxh 122253
24.9.2011 22:49:18
Ahojky. Ne zdravotni sestra nejsem ale delam v domove duchodcu.
[<<Předchozích 140] Názory 141150 z 24494  [Dalších 24344 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.