| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Maminky v Severní Americe - Kanada

(?)
[<<Předchozích 150] Názory 151160 z 24494  [Dalších 24334 >>]
*Fiona* 122067
24.9.2011 17:32:24
Loonette,

tak to se mi jeste nestalo. me spis vypadne registrace a musim s eznovu prihlasovat :)).

U na sj eted v pul desate rano 14 stupnu a slunicko a ma byt 30!!!!! To je netypicke na konec zari. At se ale ohrejeme, zima bude zas dlouha.
K snidani jsem delala palacinky ( ale jen pro Petra, deti maji cereals s mlekem aja celozrnnou bagetu s peanut butter a medem:)). Ted asi pujdu nekam bruslit a odpoledne snad vyrazime cela rodina nekam do prirody. Kluci se bouri, ale maji smulu~;).

Hokej bohuzel oznamuji ze dne na den a tak nevime dlouho nic....od vcerejska pozde vecer vime, z ev nedeli odp. ma Janik practice.

Avocado restaurace je nove i u nas- je to tam dobre? Co jste si dali? Pak tu mame nove "Broken Plate" (to je recka)- tam mi to moc chutnalo.
sally 3140
24.9.2011 17:28:32
YXH,
no těch 35C je na mě trochu MOC teplo.... navíc je to takové na prd, pže noci jsou chladné a voda je studená (nemáme vyhřívaný bazén), takže akorát dřepíme doma s puštěnou klimatizací (kterou jsme za celé léto pustili asi dvakrát na hodinku)...
Ta zamrzlá voda - já nevím jsme byli asi v sedmi tisících stopách (podle mapy koukám že to jsou 2200 m) - ale spíš to je o tom, že je to polopoušť a v té teploty lítají.... jsme kempovali v takovém udolíčku u potoka a hrozně to vychladlo.... pak jsme v kulichách přes ten zamrzlej kotlík koukali, jak protější kopec už svítí slunce - a za další hodinu se děti ráchaly v jezeře....

... koně už letos asi nebudou, stahujou je na zimu dolů.... takhle to tu fungovalo odjakživa - rancherie byly obrovské, hranice nejasné - prostě na zimu se vyhnal dobytek na horské louky (a dodnes se to tak dělá - tuhle jsme v Sonora Pass, v nějakých třech tisících metrech viděli stádo krav) a na zimu se nažene zase dolů.... koním se sundají podkovy a budou se celou zimu prohánět na pastvinách.... a v létě si to zase půjdou odpracovat....

ALe možná uspořádáme s holkama podzimní hike, tak uvidím....
loonette 104484
24.9.2011 16:15:44
sorry, poplietli sa mi pismenka v tvojom mene:-)

baby, aj vam sa s reakciami deju take cudne veci? ked chcem odpovedat, vyskoci mi tam prispevok, co som pisala niekedy vo ferbuari, ohladom detskej b. party a normalne do neho mozem dopisovat a zrejem az znova odoslat:-0
loonette 104484
24.9.2011 16:13:52
u nas bolo krasne leto po divnej, dlhej a studenej jari, slnecne, horuce a suche. teda podla mojich meritok bolo idealne:-) teraz je taka klasicka jesen, par dni bolo teplych, to pripisujem indianskemu letu a teraz je pekne, slnecno, ale uz jesenne chladno, tipujem tak 15 stupnov.
inak vitaj yhz, tvoj nick poznam. niesi nahodou nurse?
yxh 122253
24.9.2011 6:11:04
No tepic. uz v srpnu zamrzla voda? Vy jste ale byli taky dost vysoko v horach vid? Aspon si ted uzijete teploucka nez zase prijde pani zima (spis bych rekla babizna protivna)Koukala jsem na sousedovic jerabiny a asi bude zase protivna, je jich hodne.
Pojedete jeste na kone, nebo az pristi rok. Ted by to muselo byt nadherne, kdyz se barvi lesy :)
yxh 122253
24.9.2011 6:03:51
Rano jsme meli 15C ale pres den 33C. Zitra ma byt taky teploucko a v nedeli taky, pak se ma trochu ochladit asi na 22C. Vcera bylo u vas taky krasne, v 6 vecer jsme byli v Avokado na veceri a sedeli venku, bylo to moc prima.
Doufam, ze nebudete muset rano az moooooc brzo vstavat. To vam nemuzou dat vedet driv, jestli bude hokej, aby jste si mohli naplanovat vikend a nekam treba vyrazit kdyz je hezky?
Preju krasny vikend plny slunicka.

sally 3140
24.9.2011 5:14:56
u nás je to taky divný - celý leto bylo relativně chladno a teď najednou pětatřicet... a to jsme začátkem srpna na vandru měli ráno zmrzlou vodu v kotlíku....

.... ale lidi to takhle předpovídali - že když je chladné léto, tak je pak horký podzim.... tak uvidíme, jak to bude dál... minulá zima byla jak řemen, v horách napadlo celkem 17 metrů sněhu! Ani nestihnul za léto všechen slézt.
*Fiona* 122067
24.9.2011 3:44:59
jeste jsem zapomnela .....tady je ten slibeny odkaz na ten serial Vypravej:

http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/10195164142-vypravej/208522161400001/

Aspon, ze mas odpoledne volno.
My cekame, jestli bude hokej....asi urcite ano, ale nevime kdy. Vzdycky to sdeli e-mailem den, nebo i vecer predtim. Hlavne, abychom nemuseli brzy vstavat.

Hezky vikend vsem!
*Fiona* 122067
24.9.2011 3:01:38
tak u nas bylo tolik...27 st.... dneska odpoledne, a uz rano v osm bylo 18! Coz je na Calgary v zari nevidane.

yxh 122253
24.9.2011 0:38:28
Dekuju za pozvani a za uvitani.
Ja jeste neco v lednici mam, tak nakup asi az v pondeli, to mam volno cely tyden tak musim jit pro potraviny a chci pect kolace, teda jestli se ochladi, v kuchyni je krasnych 29C, nemyslim si, ze bych pri tom pekla kolace.
Cely vikend delam, ale jenom rano, tak to jde. Hezky si to s klukama uzijte.
[<<Předchozích 150] Názory 151160 z 24494  [Dalších 24334 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.