| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Maminky v Austrálii

(?)
[<<Předchozích 190] Názory 191200 z 389  [Dalších 189 >>]
Svetluska78 6001
4.5.2007 9:04:57
Ahoj,
omlouvám se, že vám lezu do diskuse, ale píšu články o pečení s domácí pekárnou v zahraničí - takové pro zajímavost a třeba i pro pomoc těm co se do zahraničí na delší dobu chystají. Nenajde se někdo kdo by mi s tím pomohl? Prostě někdo kdo peče chleba, rohlíky... kdo má přehled kde se co sežene..atd.?
Budu moc vděčná, když se mi někdo ozve na e-mail: svetluska78@dama.cz
Jana
  • 
30.4.2007 22:26:28
Kolik bys dala za jeden papírek z Kinder vajíček?
maruska
  • 
27.4.2007 3:51:28
maary .. s dlouhym A
*Kate 12933
20.4.2007 21:42:55
Ahoj, prosím vás, jak se správně vyslovuje název řeky Murray?
MartaS. 10930
13.4.2007 18:51:11
... omlouvam se, ze jsem se vloudila na vasi diskusi, ale jsem "postizena" :o) sberatelskou vasni a zacala jsem sbirat nejenom kinder figurky, ale tez "papirky" (vyobrazena cela serie na jedne strane a obrazek bud figurky nebo stavebni navod ze strany druhe). V ruznych statech jsou paprirky (odborne BPZ - Bei Pack Zettel) ruzne v prislusnych jazycich. Jak se rika "lina huba hole nestesti", tak bych to chtela zkusit a optat se, zda kupujete svym detinkam KINDER SURPRISE vajicka ? Pokud ano a papirky vyhazujete, tak bych mela velke prani, zda byste tyto nemohli davat stranou a eventuelne mi cas od casu poslat s tim, ze bych se samosebou rada revasovala a poslala nejakou drobnost o kteou byste si napsali. Tisicere diky za VASE nabidky na e-mail marta.s@aseco.cz.
Preji vsem jen to nejlepsi a pripadne se tesim .... :o)
Marta
Květulina+E.T. 61023
10.3.2007 14:37:26
Ahoj, zdravím z Moravy (ze Zlína).Před pár lety jsem měla kamaráda, který se snad propadl do země.Pak jsem zjistila,že odcestoval do Austrálie.Jeho poslední stopu jsem objevila v roce 2000 v Brisbane.Ani nevím, jestli se vrátil zpátky nebo...co s ním vlastně je.
Jmenuje se Dusan Smrek.Neznáte ho náhodou někdo??
Byla bych ráda,kdyby se mi podařilo sehnat na něj nějaký kontakt.Můj e-mail je: Kvetulina_m@seznam.cz
Díky...alespoň za přečtení :-) Mějte se moc hezky a ještě jednou zdravím do teplých krajin!
Lucia a 2 ratolesti
  • 
16.2.2007 23:30:30
Ahojte maminky v zahranici,
pisem clanok do nasho caopisu "mamina" o problemoch deti s poobednajsim spankom v skolkach.
Chcela by som vas poprosit o vase skusenosti a ako to riesia u vas v materskych skolach, lebo ja (a nie som sama) som z tohoto pristupu v nasich skolkach uz dost znechutena. Pocula som, ze napr. niekde v Amerike je sucastou pedag.procesu aj starostlivost o kralicka a jeho pritomnost mozno na deti posobi ukludnujuco, niekde sa cvici s detmi joga...niekde to mozno vobec neriesia, ale jednoducho tie deti, ktore nezaspia, sa idu vedla hrat. Ako to riesia u vas?
Dakujem velmi pekne
Lucia
kiwici
  • 
16.2.2007 2:56:03
V breznu se stehujeme z NZ zpet do CR. Mam dva draky 4 1/2 a 2r. Ten starsi se dost boji te zmeny, ackoliv ho pozitivne pripravuji. Mate nektera zkusenosti s "cestou zpatky", t.j. dojmy z navratu ze zahranici do CR? Zajimalo by mne, jak to braly deti, event. manzele/partneri. Diky.
Lucien 25495
12.2.2007 20:33:54
Ahojky, tak to vypadá, že pokud vše půjde dobře, třeba už v dubnu budem v Sydney. mějte se moc pěkně a držte nám palečky. Lucka, Pavel a syni Honzík, Pavlík
Lenka
  • 
9.2.2007 0:44:12
Ahoj Kristyno,

zase jsem po dlouhe dobe zasurfovala na rodinnou stranku a vidim, ze bydlis hnedka vedle nas. Mame 6 mesicniho spunta Nikitku a bydlime na Randwicku blizko Coogee. Na Bronte jezdime casto na bbq a na snidane. Muzem nekdy vyrazit na plaz a na kafe. Domluvime se pres email. Ahoj Lenka
[<<Předchozích 190] Názory 191200 z 389  [Dalších 189 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.