| NovákováZ | 158595 |
|
27.9.2024 10:34:04
pardon, co ja AI? jakože jsem umělá?
no potěš na AI jsem čekala jako na smilování Boží. Přečetla jsem o tom na začátku roku knihu, sepsala si svoji vlastní Digitální vizi a už jsem se těšila, jak se budu radit o právních problémech s AI, jak mě bude stínovat na videokonferencích, napovídat mi, jak reagovat v jednáních, jak se ode mě bude učit být právníkem a postupně se stane o tisíce procent lepším právníkem než já a já s ní ní budu chatovat na různá témata![]() no, jsem ráda, když z ní občas vyrazím sem tam nějakou informaci v archivech, ale většinou si to musím najít sama a když mi sem tam správně odpoví na téma "co se vlastně v tom rozsudku psalo - spíše si x nebo y?" no mějte se prima. |
| Čumča. | 160024 |
|
|
27.9.2024 10:17:37
jasně, že je to tu otevřené, tykej a piš, vkládej témata
, bude super, když přivedeš třeba i někoho dalšího (jako do sekty)![]() těším se ![]() |
| Rodinová | 140078 |
|
|
27.9.2024 10:16:20
AI
? |
| Jerry G. | 159407 |
|
27.9.2024 10:15:54
Ropucha, ja jsem znama naiva, se srdcem na dlani, parkrat jsem si dost naletele. Ikdyz je mi tema nahle umrti v rodine velice blizke, tak z toho to mam stejne pocity jako ty..
Pani bych dopurucila jit na socialku, muze zazadat o mimoradnou pomoc. Jak je to s narokem na vdovsky duchod, pokud pecuje o nezaopatrene dite? Bere prispevek na bydleni? Pridavky na deti atd? |
| NovákováZ | 158595 |
|
27.9.2024 10:13:06
dobrý den/ahoj 77 krásko, [nevím, zda neznámy nick má tykat nebo vykat], dobrý den ostatní!
Pamatuji si před pár lety na příspěvek paní [Aailyiny, Ajliny / tak nějak] zde na rodině, popisovala složitou situaci rodiny s 2 dospívajícími dětmi, manželem s epilepsií, kt. jezdil taxi, kvůli epi už ne, v místě s nízkými platy (snad na Severu, tehdy prý 35 Kč/hod). Poslala jsem jí 3.500 Kč ne jako půjčku, ale jako dar. Nečekala jsem vracení peněz. Následně mailem po mě poptávala půjčku, to už jsem nereagovala. Jasně máte pravdu, že popisovaná identita může být falešná a jde o rybářství/[při]výdělek... Já osobně jsem vděčná, že se mám dobře, tak ráda přispěji. Mám dobrý pocit z obdarovávání. Třeba na nevyhazujto.cz jsem jako doma Líbí se mi, že Češi tuto štědrou solidaritu mají. Mám z toho fajn pocit a chci být toho součástí.Takže jak psala Rose, dobroser![]() Pokud jste otevřená skupina, ráda se představím. Jsem z Phy, bydlím nedaleko Westfield Chodov, jsem právnička. Ráda občas napíšu, ale nevím, jak často Omezuji si čas na PC a telefonu, i když rodina.cz si ráda každý den přečtu , ptž jsou tu chytré ženy a hodnotné myšlenky [příspěvky Fren beru jako zdarma vhled do nitra určitého typu lidí...]. I když od 1.dítěte pracuji jen na částečný úvazek, abych měla více času na rodinu a domácnost, tak nestíhám vždy tak, jak chci. Zajímavá diskuse určitě dokáže vtáhnout a já vím, že by mi i těch pár minut pak chybělo. Ptž jsem si už kolikrát říkala: "zeptám se na Rodině", tak následně hned 1 téma založím (snad se mi to podaří). mějte se všichni moc pěkně, NovákováZ |
| Čumča. | 160024 |
|
|
27.9.2024 10:11:04
to je v rámci zachování alespoň nějaké rovnováhy/nespadnutí do extrému, 3 výpady od tebe na mne = alespoň 1 ode mne k tobě, abys jednostranně nezakrněla
![]() |
| Kaipa | 98564 |
|
27.9.2024 9:53:10
Margaret, nick, o kterém jsem psala v minulém příspěvku, taky původně žádal jen radu, dostalo se mu peněz a za čas přišla přímo žádost o prachy.
Diskuze lze dohledat. |
| Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 | 39806 |
|
|
27.9.2024 9:50:26
čumčo a co je podle tebe " tvůj příspěvek teď krásně ukázal, proč se vrrtak nechala smazat"?
btw píšu novinama po čumáku (to se dělá i jinak roztomilým štěňatům ), ne urval hlavu a novinama se (nejen) mě pokoušíš plesknout dost často (třeba teď) ![]() |
| NovákováZ | 158595 |
|
27.9.2024 9:48:00
ahoj Rose, b) je správně. Jinak v těžké situace byť nepřímo požádat o radu/fin.pomoc není hned diskreditace
![]() |
| 77kraska | 132593 |
|
27.9.2024 9:47:15
Mne to naivní nepřijde. Před nějakými 10 lety jsem peníze poslala a nebyla jsem sama. Ovšem doba je jinde a já jsem taky jinde.
|
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.