| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Úmrtí v rodině

(?)
[<<Předchozích 110] Názory 111120 z 13156  [Dalších 13036 >>]
Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 39806
27.9.2024 9:44:54
termix ~s~
(jo, nebudu lhát, ten odchod mě fakt mrzel)
Čumča. 160024
27.9.2024 9:41:01
"Doufat, že napíšu na pro mě zcela cizí diskusní server (a ona pro nás cizí je, spousta z nás je tu roky, tak samozřejmě některým nickům věříš víc, protože aspoň víš, i když jen z jejich tvrzení, co jsou zač) a cizí ženy mě začnou litovat tak, že mi "do příští výplaty" něco půjčí, je naivní."

souhlas, Dari
na druhou stranu to půjčení peněz, které tady kdysi iniciovala Monty komusi, kdo tu známý byl, mi přišel ok
Čumča. 160024
27.9.2024 9:35:58
" a tady člověk dostane novinama po čumáku, když o něčem řekne, že jsou to nesmysly ~t~"

to novinama po čumáku myslíš reakce "máte pravdu", "máte naprostou pravdu, ale", "jste nicky, které mám ráda"? Zajímavé...

Okolík dala do souvislosti dvě zdejší témata: 1) "jestli jde s radikálními voliči, kteří více či méně sympatizují s ANO a SPD, nebo dokonce dezinfo scénou, komunikovat,nebo dokonce najít aspoň trochu společnou řeč" a 2) "vrrtakovu povodňovou kauzu".

V tomto kontextu se potom nesla ta debata, a mně to přišlo moc zajímavé. Opravdu ti nikdo nedával novinama po čumáku. Jen ti oponoval.:-)
Markéta 121171
27.9.2024 9:28:15
Na e-mimino pises, ze nejake davky mate. Tak zkusit jeste dalsi.
Termix 105545
27.9.2024 9:14:08
Rose, jenže ty jsi napsala všechno vyloženě správně. Jsem absolutně a plně na tvojí straně. Já tam pak už nepřispívala, protože jsem nechtěla dále vířit diskusi a napsala bych asi něco ošklivého. Ovšem ne tobě. Poslední příspěvek byl od smazané osoby vyloženě hnusně útočný. Já tyhle věci beru trochu osobně, cítím se vždy téměř provinile, že se mi daří dobře. A minulý víkend jsem v oné lokalitě kydala právě to bahno a viděla jsem, kolik bylo všude dobrovolníků a všech možných lidí a všichni pomáhali. No nic, nechci to sem zatahovat a nechci se k tomu vracet. Spíše jsem ti chtěla napsat, že jsi nenapsala nic špatně a chytnout se za nos měl někdo úplně jiný.
Termix 105545
27.9.2024 9:10:44
Nováková, přiznám se rovnou, že když jsem příspěvek četla, tak mi bylo dost úzko, protože si umím představit, že ten život je prostě těžký. Sama jsem žila dost složitý život na začátku a tu potřebu pomáhat mám. Zde jsem přispěla také uživatelce, o které už holky psaly přede mnou, ale když si o pomoc řekla podruhé, už jsem se pomoct cukala. Přispěla jsem zde jiné uživatelce, nepamatuju si už ani nick, když potřebovali rekonstruovat dům kvůli nemocné dceři. Přispěla jsem výraznou částku na povodně, dělám spousty věcí, o kterých bych nikdy nepsala, ale dělám je.
Uživatelce jsem napsala zatím se neozvala a jsem ochotná pár korun, i když rozhodně ne tisíce přispět. Ale na rovinu. Ani ty, ani uživatelka sem nepřispíváte. Sice Rodinou.cz nežiju, ale lidé mě tady znají. Znám spousty nicků odtud i když jen virtuálně, hodně jich teda znám i osobně, jsme opravdoví lidé. Ale posílat peníze cizím, neznámým lidem, a ještě cizí neznámý nick tady o sbírce psát, mně se to moc nelíbí.
Sama bych vždy začala u sebe a prostě bych pracovala více. Brigády by měly i děti. Navíc zakladatelka píše, že děti má dospělé. Takže brigády mít mohou. Kdyby byla z lokality poblíž, klidně ji pozvu na úklid a ráda zaplatím.
Vlastně tvůj příspěvek akorát ve mně vzbudil jakési podezření.
Margaret 1200
27.9.2024 9:02:36
Koukám že na emiminu je to jedna Fren vedle druhé, fakt hnus ~:(

Já s paní soucítím a tak nějak jí to všechno věřím. Člověk v situaci, kdy mu náhle zemře životní partner asi hodně těžko zpracovává šok z nastalé situace a orientuje se v nové realitě. Když ho za to navíc vyhoděj z práce, musí to být strašný záhul. Doufám, že se jí dostane pomoci z nějaké zde zmíněné organizace. Ona si ani o žádné peníze nepsala, chtěla jen poradit kam se obrátit o pomoc, tak proč jí hned podezírat ~d~
K_at 121378
27.9.2024 9:00:18
Rose ~s~
Ropucha + 2 120300
27.9.2024 8:54:24
Rose, no měla jsem povědomí, že je to tam lidové, a přesvědčila se, že je to tam opravdu lidové :-)
Více času tím ztrácet nebudu, ale porovnání zajímavé.
Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 39806
27.9.2024 8:43:12
ufff... holky na miminu jsou hustý... to byl ale nářez... a tady člověk dostane novinama po čumáku, když o něčem řekne, že jsou to nesmysly ~t~
[<<Předchozích 110] Názory 111120 z 13156  [Dalších 13036 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.