Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Marika Letní | 140743 |
|
|
3.1.2021 10:08:33
Toar "ja si tenkrat dost kupovala stribro, protoze v te dobe se ovesovaly zlatem jen stare baby a vekslaci, jenze mne stribro neslusi"
To je přesný. Jako podzimní typ bych měla nosit zlato (ale nebaví mě moc, radši mám stříbro a bílé zlato). Zemité odstíny, přírodní šperky, dřevěné apod. ale to prostě není nic pro mě, nejsem ten typ vnitřně. Zkoušela jsem to, ale přišla jsem si jak lesana. ![]() |
| K_at | 121378 |
|
3.1.2021 10:01:35
Petro, tak to co popisuješ ale nebyla vizážistka, ale blbě vyškolená dealerka kosmetiky. Určitě je spousta "odborníci", které to neumí. Ale když to někdo umí, bude respektovat tvůj typ a vkus.
|
| 77kraska | 132593 |
|
3.1.2021 9:27:58
Petro je to pravda, driv se chodilo nejak elegantneji....pred 30 lety...i mlade holky nosily sukne a kozacky a strevicky a kabaty....dneska je to jinak
|
| Stará husa | 154854 |
|
3.1.2021 0:37:32
Toar, kdysi kolem 35 jsem si nechala udělat světlý melír, s širokými proužky, takže jsem vypadala jako trochu blond a taky to nebylo ono, tlouklo se mi to s odstínem pleti. Tak jsem nakonec zakotvila u té kaštanové, už ji nosím 20 let a cítím se v ní nejlíp jak to jde. Jen nevím, jaké barvy nosit.
|
| Salamajka | 156972 |
|
|
3.1.2021 0:22:51
Byla za mě úplně zbytečně vyhozené peníze. K ničemu to nebylo. Přesně jak píší děvčata. Na ksichtu tuna make-upu. Než jsem dojela domů měla jsem z toho pupínky snad všude. Vlasy mi tenkrát ostříhali a obarvily tak, že jsem z toho byla ještě dlouho nešťastná. Ono já nevím jak kdo, ale já fakt nemám v šest ráno chuť si hodinu foukat vlasy přes kulatý kartáč. Notabene s mojí lupenkovou si do vlasů kydat x přípravků od pěnového tužidla po tunu laku.... Jinak z akce líčení zdarma se samozřejmě vyklubala Mary Kay. No dík, ale tolik peněz fakt nemám a od té doby si dávám sakra pozor na podvodné akce. A z vizazistky se vyklubala bývalá známá s rychlokurzem za pár korun. Tudíž pohovor na téma barvy k mému typu vyzněl úplně do ztracena. Co se mě týče tak do mých 25 let jsem nosila uniformu. Měla jsem spoustu elegantního oblečení, ale vše jsem postupem času vyhodila. Za pultem je to strašně nepraktické. Nosím rifle s mikinou. Dost toho v práci zničím fleky a tak kupuju vysloveně levné oblečení. Cokoliv nad 300 Kč je fakt do dopráce škoda.
|
| A. Andrs | 157190 |
|
|
3.1.2021 0:14:48
tak zkusit svetly vlasy, nemusis na blondynu, mne se jednou jedinkrat povedly hodne svetly vlasy plavy a jeste to nebylo blond, jakoby medovy, pak uz nikdy - kadernice si to nepoznamenala, ale fotky mam, jenomze ty nemas facebook, udelej s tim neco, myslim s tim facebookem, aspon budes mit napln v duchodu, muzu ti pak poslat fotky
|
| Stará husa | 154854 |
|
3.1.2021 0:03:27
Oči mám hráškově zelený, po tatínkovi. On byl ale světlý blonďák, já jsem proti němu tmavá. Ale moc tmavé vlasy mi nesluší, vypadám v nich hrozně smutně.
|
| Stará husa | 154854 |
|
3.1.2021 0:03:09
Oči mám hráškově zelený, po tatínkovi. On byl ale světlý blonďák, já jsem proti němu tmavá. Ale moc tmavé vlasy mi nesluší, vypadám v nich hrozně smutně.
|
| Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 | 39806 |
|
|
2.1.2021 23:51:33
Někdy na střední jsme absolvovaly jakési sezení s vizážistkou (myslím, že to bylo přes jednu spolubydlící baletku, co koketovala s modelingem), ta mi zcela nekompromisně určila typ na zimní, s tím, že hlavně žádné teplé barvy. Měla pravdu. Nejhorší je pro mne žlutá, to vypadám jako pár týdnů po smrti
![]() S věkem jsem se usadila v černé, cítím se v ní nejlíp, obvykle s nějakou výrazně barevnou pašmínou (zelená, fialová, modrá, hlavně syté barvy) nebo výrazným náhrdelníkem. A pak párkrát nějaké (jakože) profi líčení, ale to není nic pro mne, zamlada jsem pak vypadala jak porcelánová panenka, později jak vlastní posmrtná maska ![]() Takže hlavně žádný make-up, jen krém, stíny, linky, řasenka... Ani rtěnka, mám na ni moc divnou pusu ![]() Takže za mne, kdybych to měla platit, chtěla bych nejdřív vidět její práci. Třeba na fb bývají často "proměny" a je vidět, jestli má vizážistka "oko" nebo jen "školení" a seká to jak Baťa cvičky ![]() |
| A. Andrs | 157190 |
|
|
2.1.2021 23:25:03
Stara huso, to si te predstavuju jako takovy typ ledove kralovny, zkusila sis nekdy nabarvit vlasy na cerno? To by si hodne podtrhla tu svetlou plet a ty zeleny oci
![]() |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.