| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Ostatní : Kosmetika

(?)
[<<Předchozích 250] Názory 251260 z 11910  [Dalších 11650 >>]
Inka ..|-.|-.-|.- 141843
16.11.2023 13:40:57
Na první dobrou se mi chtělo napsat moc ne.
Ale když jsem se zamyslela.
Od shora: šampon, kondicionér, lak na vlasy, občas suchý šampon, noční krém, noční sérum, denní krém, sérum na řasy, gel na obočí, odličovací ubrousky, řasenku, rtěnku, jelení lůj, pudr, lak na nehty, odlakovač, krém na ruce, krém na nohy, sprcháč, mýdlo a pastu na zuby snad nemusím psát, tělové mléko, deodorant, parfém.
Takže skoro nic :-)
Len 108740
16.11.2023 13:34:07
Asi jako ty, na oblicej teda vic veci, serum, obcas rozjasnovac. Ale ted mam na tohle lenive obdobi a nepouzivam nic nez vodu.
Absolutni minimalista jsem v peci o vlasy, cim vic se jim venuju, tim jsou horsi, takze jen sampon, obcas kondicioner.
Monika 123907
16.11.2023 13:22:58
Ne, jsem primitiv. Používám kromě pasty na zuby jen mýdlo (jakékoliv), šampon (ideálně na mastící se vlasy), krém na obličej (stejný hydratační už asi 30 let) a občas něco mastného na ruce nebo jiné části těla, pokud mám pocit suché kůže. Když jsem šla před pár týdny na ples, musela jsem si půjčit řasenku od 13 leté dcery ~:-D Po dětech jsem přestala používat i to minimum dekorativní kosmetiky, kterou jsem se "vylepšovala" předtím. Jo, ještě "jelení loje"/tyčinky na rty používám a občas taky deodorant, to je fakt ~;)
Za naši rodinu zajišťuje podporu kosmetického průmyslu hlavně dcera, i když zatím utrácí jen za levné varianty ~;)
Anthea 47738
16.11.2023 13:16:32
Já z dekorativní kosmetiky používám tužku na oči a řasenku, rtěnku zcela výjimečně.
Z pečující kosmetiky denní krém na obličej od Garnieru s hrozny, někdy to vyměním za jiný. Sprchové gely nepoužívám, jen tuhé mýdlo. Dělá mi problém pravidelně používat tělové mléko.
Jo a kopřivový šampon, protože mi padají vlasy. Parfém.
Čumča. 160024
10.11.2023 22:28:53
aha, to musí být prima zážitek, já extrémně reaguju na bahýnko - kosmetička si potom už nikdy nedovolila mi dát cokoli jiného než bílý jíl
Saamajna 115449
10.11.2023 15:54:54
~t~

No zensky...

Se Starou Husou jsem nemluvila ale jedna se o sadlo z Martinske husy, ta je mlada! ~;)

Jak vedle jela diskuze o martinke huse, jsem si vzpomela na upotrebeni husiho sadla v kosmetice.
A je blby, kdyz se o tom clovek dozvi, az kdyz je sadlo jen v pekaci, ochuceny vsim moznym.

No a taky jsem aktualne nacurena na komercni kosmetiku.
Ve stredu jsem poslouzila v mistni kosmeticke skole jako trenovaci panak pro zakyni.
Na zacatku mi vetrela nejakou "aktivujici" masku, pry aby kuze pak lip absorbovala.
To paleni bylo fakt vyzivny, musela ji pomahat i mistrova, aby mi to smyly co nejrychleji.
Ne alergie, jen citliva kuze.
Pozdeji mi na oblicej, krk a dekolte naplacla nejakou kolagenovou "matrix" - jak rikala ~t~ a od te doby mam pocit "nafouknute" kozene masky na SVE kuzi.
Des: neprirozeny a neprijemny.
Ale pry vypadam o moc lip a mladsi - vyzehlene.
Dle manzela, tak to je pravda.

Uz tam ale nikdy nepujdu, tohle nepotrebuju.
Jsou i prirozeny a prijemnejsi veci...
Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 39806
10.11.2023 13:21:06
ruka by mi musela upadnout, kdybych se měla mazat husím sádlem...
to patří do buchet a na vaření ~:-D
(husu máme jednu jednou do roka, zase tolik toho sádla z ní není ~;))
Čumča. 160024
10.11.2023 13:15:31
A proč ne kokosový tuk, panenský olivový olej nebo ghí?
Fern 155759
10.11.2023 12:35:31
Tedy nevim,ale skvareni a podobne operace se sadlem by me odradily, zkusila bych si tim syrovym sadlem jedniduse nechat potrit plet a nechat chvili pusobit.

Neni to ale vhodne pro lidi se smisenou ci mastnou pleti.Tu prvni mam trebas ja a pouzivam krem ci kosm. olej jen na ocni okoli,jinak vsude jinde plet v cajku bez jakehokoliv mazani cehokoliv.
neznámá 91073
10.11.2023 11:57:50
~t~

Já bych to sádlo asi neškvařila, ale vyvařila.
Teda když se atopici mažou sádlem, má být vyvařené, tak předpokládám, že to platí i u husího-
[<<Předchozích 250] Názory 251260 z 11910  [Dalších 11650 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.