Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Čumča. | 160024 |
|
|
10.11.2023 10:18:45
ještě to tak
husí sádlo na pleť, psí sádlo na prsa , koňskou mast na nohy, medvědí mlíko před spaním![]() mmch, doufám, že máš to téma předem se Starou husou domluvené ![]() |
| Saamajna | 115449 |
|
10.11.2023 7:51:13
Jak je ted ten svatek Martina a pece se husa:
Husi sadlo je jeden z nejlepsich "kremu" na plet. Ale musi se samozrejme to syrovy sadlo pred pecenim z husy odriznout a extra v kastrulku vyskvarit... ![]() |
| TaJ | 81121 |
|
|
6.11.2023 9:31:16
Celebrity nesleduju vůbec, tyhle články ani nerozklikávám, ani nečtu, i když na mne někde vykouknou... Kosmetiku kupuju už roky stejnou - krém na obličej, tělo i ruce Nivea Soft - ta obyčejná bílá...sprcháče, šampony, balzámy apod. mám už taky mnoho let osvědčené z DM - Balea (jsou bez silikonů), deodoranty běžné - Dove, Nivea...podle nálady. Pak už z kosmetiky kupuju akorát řasenku, taky nějakou obyčejnou z DM a lak na nehty (u nohou, na rukách nemám lak ráda). Takže na mě kosmetický průmysl moc nevydělá
![]() |
| Nella+2 | 28691 |
|
|
6.11.2023 8:32:36
Cien kupují krém na mazání atopických děti - neznám nic lepšího. A sobě šampon na barvené vlasy a synovi šampon proti lupům. Oba jsou skvělý.
|
| neznámá | 91073 |
|
6.11.2023 8:12:10
Toto většinou nakupuji v lékárně, krém za 2tis. i koupím. Stejně i dražší šampon, ale zas téměř nekupuji dekorativní kosmetiku, tak nemám uplné výčitky svědomí.
Od Krajnové bych si nekoupila ani rajčata natož kosmetiku, tu ženskou nesnáším, stejně jako Daru a jiné přešité krasavy. Mě teda nevyhovují krémy z Lidlu, vím, že jsou všeobecně oblíbené, ale já jsem asi v tomto snob, prostě ne. Stejně jako občas koukám v ccc na kožené kabelky Lasocki, ale ne, tvarově moc hezké, ale nápis mi moc připomíná "pro socky". U bot mi navadí, tam Lasocki kupuji celkem často, kabelku ne a to si jinak drahé kabelky nekupuji, akorát preferuji kožené. |
| Cimbur | 64764 |
|
|
6.11.2023 7:09:03
Na skvrny mi jednou cosi fungovalo, ale teď nevím, co, protože mi to dala kamarádka lékárnice a já jsem si to zapomněla napsat. Něco od Vichy nebo Nuxe.
|
| Cimbur | 64764 |
|
|
6.11.2023 7:01:37
To by mě ani nenapadlo.
Koupím si buď levnou kvalitu v DM, nebo naopak od kamošky z lékárny Vichy a tak. |
| Lefff | 13513 |
|
|
5.11.2023 21:49:01
Na celebrití kosmetiku nekoukám a nekoupila bych si produkt jen kvůli reklamě. Krém a sérum, které používám, na mě používá moje kosmetička (jde o českou firmu) a jsem s nimi na max spokojená. Občas prostřídám s levnější Neutrogenou. Na Cien jsem četla a slyšela jen chválu, takže ani cenou to asi nebude.
|
| byvala radka | 154149 |
|
5.11.2023 21:07:48
Pouzivam modrou Indulonu, krem z dm za par penez na mekke paty-kdysi ho tu nekdo doporucil, z Lidlu na ruce
Ale nejsem cilovka, z drogerky kupuju akorat sampon, mydlo, pastu, deos a Indulonu😁 tuzidlo a lak |
| Velšice | 92803 |
|
|
5.11.2023 20:41:05
Fed, asi máš pravdu. Tak v tom případě přiznávám, že kupuji
![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.