Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 | 39806 |
|
|
13.9.2023 12:10:39
no nám je 41 a 46... a vlastně mám ségru ještě o 5 let starší a ani ona není pěstěný typ a jediný rozdíl na pleti se pozná na dotek, kdy začíná mít ten obličej tak jako ale jestli se to nepozná ani v 50, tak už je mi to asi celkem fuk...
(btw v tomhle věku už bych to asi stejně nedohnala ) |
| L+ 2m | 114525 |
|
|
13.9.2023 12:08:43
Ale míra toho je různá
Ano, a každý máme tu míru jinde. Já vídám ukrajinské ženy ve strednim veku. Paní je blondyna, má viditelné tmavě hnědý makeup, černé obočí, nalepené řasy jak ta mrkací panenka, rudá rtěnka a silný parfém. Mně se vždy vybaví scéna z filmu ???, jak jde přelíčení Polívková v kancelari a někdo jí říká:"méně je někdy více, Karličko" |
| Ropucha + 2 | 120300 |
|
|
13.9.2023 12:03:51
"je to blbost, ta pleť prostě vypadá pěstěně, nepoznáš t ve dvaceti, ale později už jo. A může to bejt dost výraznej rozdíl."
Hm. Když on člověk nemá šanci poznat, jak by vypadal, kdyby to dělal jinak ![]() Dneska shodou okolností někde byla fotka nenalíčené Kate Moss. Na to, že je mladší než já, oficiální superkrasavice a jistě používá tu nejdražší kosmetiku na světě, jsem zcela v klidu s tím, jak vypadám já, když se umyju mýdlem a namažu krémem za stopadesát korun ![]() Ale jo, je možné, že bych mohla vypadat pěstěněji. Jen už to asi nedoženu. |
| Federika | 14090 |
|
|
13.9.2023 11:57:44
Doplňuju
![]() Ani ve 30 ne. A možná ani ve 40... A dokonce možná ani v padesáti ![]() Ale pak už postupně joooo |
| Federika | 14090 |
|
|
13.9.2023 11:56:08
V Douglasu se bavily ty prodavačky, že to jednoznačně poznají. Ale ne ve dvaceti, to nepoznáš nic. U těch starších jo.
Jasně že je důležitá genetika. A taky správnej výběr, neznamená to, že čím dražší, tím lepší. |
| Ropucha + 2 | 120300 |
|
|
13.9.2023 11:55:37
"Jsem estét, dívám se ráda na všechno hezké, čisté, upravené."
To já také. "Ale míra toho je různá." Právě. Já si na upravenost potrpím, potrpím si dost i na detaily. Ale nepotrpím si na velkou zdobnost a vyloženě mi vadí nepřirozenost. Vadil by mi nehet s odprýsknutým lakem, ale více než umělé barevné nehty se mi líbí vlastní krátké s bezbarvým lakem. Perfektně upravené, ale nenápadné. A tak podobně se vším. |
|
|
13.9.2023 11:54:40
fed, myslela jsem to jen k tomu, že "pěstěná pleť se pozná"
což podle mne nepozná pozná se jen jestli je (momentálně) nalíčená nebo ne, hlubší rozdíl (trvalý) v tom zřejmě není ![]() |
| Federika | 14090 |
|
|
13.9.2023 11:47:45
To je pravda, chodím s céčkem na sluníčko, i na dovolené, na prudké sluníčko
A fleky naopak zmizely, céčko tu pleť sjednotí. |
| Federika | 14090 |
|
|
13.9.2023 11:42:24
Tak ale zas ji takhle uvidí člověk max. na smrtelný posteli
![]() S dobrou kosmetikou, pěstícími krémy, séry atd prostě ta pleť vypadá ve starším věku jinak. Co se týče dekorativní kosmetiky nebo dokonce umělých řas apod, tam bych řekla že čím starší, tím je "méně více.... |
|
|
13.9.2023 11:36:52
no upřímně já mám srovnání s mladší ségrou - je ten pěstěný typ, co se neustále maže, vyzná se ve všech těch bázích a makeupech a tonicích a sérech a je celá taková vymazlená... já jsem flákač, mažu pravidelně jen ruce, jinak výjimečně v záchvatech sebepéče pár dní používám nějaké to mazání, pak na dlouho zapomenu, abych to žluklé nakonec vyhodila...
no a pokud se sejdeme jen tak, je jasné, že mladší ségra je nejkrásnější, má navíc umělé řasy (což teda dělá megarozdíl), je obvykle perfektně decentně nalíčená, působí báječně... no ale pokud porovnám náš vzhled po ránu, než dojde na jakékoliv zkrášlovací procedury, valný rozdíl mezi námi není, dokonce ani ten věkový rozdíl 5 let mezi námi není nijak znát, naopak si troufám říct, že mám hladší pleť i méně viditelné póry... ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.