Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Federika | 14090 |
|
|
13.9.2023 10:51:58
Tak to už je jiná kapitola, tam se to může zvrtnout a jak je vidět, ani peníze tu často nic nezmůžou, pak je důležitější vkus, míra soudnosti atd...
A rozhodně způsob života. |
| Koníček mořský | 156666 |
|
|
13.9.2023 10:47:03
Někdo se třeba nepatlá a může mít pleť hezkou. A obráceně. Hodně dělá genetika, životní styl, kouření, váha, spánek a odpočinek, spokojenost se životem ...
Mně se zdá, že ženám, které o sebe s citem a vkusem pečují to prostě sluší. Některé ženy zase mají štěstí a prostě dobře vypadají i bez úpravy. Ale když někde vidím ty fotky různě nachytaných neupravených zpěvaček a héreček, tak se těším, až je zase uvidím napatlaný. Na druhou stranu se mi i neupravené líbí víc , než ty šílené napíchaniny a umělotiny (viz.Lela Ceterová a spousta "krásek" z IG) |
| Federika | 14090 |
|
|
13.9.2023 10:18:52
L,
transparentní pudr je prostě průhledný pudr, slouží jen k zmatnění a "zesametování" pleti Nemá žádnou barvu. |
| Federika | 14090 |
|
|
13.9.2023 10:17:31
Ropucho,
taky slýchám tenhle názor. Ale je to blbost, ta pleť prostě vypadá pěstěně, nepoznáš t ve dvaceti, ale později už jo. A může to bejt dost výraznej rozdíl. |
| Čumča. | 160024 |
|
|
13.9.2023 10:11:29
no mám, právě si začala do třídy malovat řasy, anžto to prý dělají všechny, takže je to prý nezbytná nutnost
Já mám sjednocující a zdokonalující make-up a pod ním intenzívně vyplňující denní krém - čili jsem dostatečně zdokonalená a vyplněná a terminologie BB/CC krému mě míjela, víš co, my ze vsi , sotva jsme nedávno objevili kosmetiku![]() |
| Stáňa * | 7932 |
|
|
13.9.2023 10:11:09
Já to taky neznám. Možná mě omlouvá, že mám dva kluky, takže investice jdou spis do sportu a vybavení 😀
|
| Beat | 107867 |
|
|
13.9.2023 9:59:30
Čumčo, to je náhodou skvělý vynález. A není to novinka posledních let, takže, jaktože to neznáš?? . Máš dceru??![]() |
| Beat | 107867 |
|
|
13.9.2023 9:56:08
A hydtratační krém mi vyhovuje od tónovací Avene: Anti aging suncare for sensitive skin-50SPF. Prost lehounký barevný krém po kterém mám lehce opálenou, sjednocenou pleť, který je zároveň opalovací. Musím se mazat pořád SPF, měla jsem bazalion. A než si dávat x vrstev, tohle vydá za 2. Cečko si tedy v létě dávám spíš na noc, nechci riskovat fleky, i když to od Khiels se prý může i na den i při slunění.
|
| Čumča. | 160024 |
|
|
13.9.2023 9:53:29
nabyla jsem dojmu, že je nejvyšší čas informovat se, co to proboha je BB krém a CC krém
![]() včera mi to vrtalo hlavou, ale mávla jsem nad tím rukou, dnes už si to prostě musím vygooglit už to vím ![]() ty bláááho ![]() |
| Beat | 107867 |
|
|
13.9.2023 9:50:27
Mám tohle:
https://www.douglas.cz/p/giorgio-armani-luminous-silk-multi-purpose-concealer-548375?number=550527&gclid=CjwKCAjwu4WoBhBkEiwAojNdXpzDnnz5JadTwsH_iqAMRvGircBlzWhL2lxFq_Y4CE-BWXRnCLJLPBoC97UQAvD_BwE Dřív jsem měla rozjasňovače takový tuhý tyčinky, ale to je na jiný účel, dělá to takový metelskublesku. Ale tohle neviditelně hodí oči o X let zpět. Já na jaře zašla s dcerou do Douglas, ona tam odchytla slečnu od Armani, že ty jsou určitě dobře vyškolený, posadila mě před ní a zkusily jsme na oči kdeco. A právě jsem si vzpomněla, že když jsem si to kupovala, moji nejdražší dekorativní kosmetiku, tak jsem si říkala, co to dělám, takovejch peněz za 12ml a byla jsem skeptická. Ale je to moje nejoblíbenější věc a koupím si od nich i nějaké lehký pudr. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.