Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Beat | 107867 |
|
|
13.9.2023 9:20:05
Juill jo, je na ně hezký pohled. A i se inspiruju. Sleduji jednu IG jednu Italku.. určitě přes 70 let. Prostě má šmrnc, evidetně ji to baví.. Je prostě krásná v tom mém pojetí krásy. A o to mi jde. Jsem estét, dívám se ráda na všechno hezké, čisté, upravené..Ale míra toho je různá. Podobně může argumentovat někdo, kdo od 30 let podstupuje mraky kosmetických úprav a ve výsledku bych ho jeho vzhled já nazvala obludným.
|
| L+ 2m | 114525 |
|
|
13.9.2023 9:19:23
Rose, ruce mi taky nevadí.
Ja mám s tím obličejem pocit horkosti a pocení, prostě jako jedna vrstva navíc. A není co sundat. Jako třeba svetr, když je teplo. |
| Beat | 107867 |
|
|
13.9.2023 9:14:16
Mám taky rutinu. Potvrzuju, že cečko od Khiels je skvělé. Ráno se opláchnu vodou, dám cečku a něčím namažu. Když pracuju doma, je to vše, když jdu ven mezi lidi, přidám krém s SPF, pak nějaký lehký BB nebo CC nebo teď mám tonovací krém s SPF od Biodermy tuším. Pak jen učešu řasy gelovou rasenkou, protože se mi obočí točí dolu a dělá mi to divný oči, a dám si retěnku, jak říkáme. No a někdy dám víc péče očím, tzn. pouziju takový rozjasnovač a :"štětcem to rozblendi".. jak mi poučila dcera.
. A to je teda zázrak. Ty očí se krásně vyloupnou a hned mám svěží pohled . Na kruhy netrpím, ale oči s tímhle vypadají mnohem líp a není vůbec vidět nějaký snaha o to. To je pro mě novinka asi 1/2 roku a mám to ráda. Jinak mám po ruce celý den rtěnku, parfém a gumičku. A z toho vykouzlím dámu vždycky. |
| L+ 2m | 114525 |
|
|
13.9.2023 8:58:18
Ropucho, souhlas. Já to pozoruji zejména u spánku.
Transparentní pudr jsem si musela vygooglit. Z obrázku to vypadá jako bílý pudr? To je asi blbost, že? |
| Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 | 39806 |
|
|
13.9.2023 8:55:59
"Já snesu i málokterý krem, pod každým se "potím""
taky málokterý krém snesu, především na obličeji... po nějaké chvíli (hodinka, dvě) mám pocit, že začne žluknout a smrdět... snesu akorát niveu, dermacol a nevadí mi gelový garnier... přitom třeba ruce si mažu pořád a to je ok... |
| Inka ..|-.|-.-|.- | 141843 |
|
|
13.9.2023 8:55:07
Taky nevím jestli je potřeba na sebe patlat tolik věcí 2x za den.
|
| Ropucha + 2 | 120300 |
|
|
13.9.2023 8:22:22
A ještě si také myslím, že dvakrát denně pleť "drbat", něco na ni natírat a zase stírat, nemůže být extra prospěšné.
Je to čirá dojmologie, ale tak nějak sama na sobě pozoruji, že obličej vypadá nejlépe, když se na něj moc nesahá. Šetrně opláchnout, ošetřit lehkým krémem, víc nedělám. |
| susu. | 129001 |
|
13.9.2023 8:17:52
"na živo vypadá lépe přirozenost"
Ropucho, souhlas. |
| Ropucha + 2 | 120300 |
|
|
13.9.2023 8:09:35
L+2m, mně se to nelíbí, když je to poznat.
Pokud někdo umí použít makeup tak, že vypadá, jako by žádný neměl, tak se mi to asi může líbit Ale na sobě to vidím vždycky. A pocitově vnímám nepříjemně. Já jsem se svou pletí spokojená, jak píšeš, také hodně pobývám venku, jsem od jara do podzimu opálená. Mám ráda pocit, že pleť volně dýchá. A věřím hlavně na péči zevnitř, stravu, spánek, to na sobě pozoruji, že funguje oběma směry, k lepšímu i k horšímu. Mám tedy vrásky, ale to má úplně každý v mém věku. K pocitu vylepšení mi stačí transparentní pudr, ten se mi snadno aplikuje a nemám ten pocit neprodyšné masky. |
| Koníček mořský | 156666 |
|
|
13.9.2023 7:47:24
Líčení mi zabere tak 15-20 minut. Ale jsem zvyklá se líčit, takže jsem i zvyklá mít pro něj časovou rezervu. Raději vstanu dřív, abych měla ráno čas a poklid na všechno. Takže se umeju, navoním - deodorant do podpaždí a vůně na oděv, vezmu šaty, nalíčím se, ještě si beru bižuterii - náušnice, něco na krk a často náramek.
Pak jdu už za dámu nakrmit slepice, případně vyvenčit psa. Přezuju se do podpatků a vyrážím mezi lidi. Říkám si, že až rezignuju na líčení a nošení podpatků, budu opravdu stará. S věkem jsem jen odbourala rtěnku, protože si líčím oči a s rtěnkou by to bylo moc výrazné. Nedávno jsem byla v Itálii a moc se mi líbí tamější styl oblékání a líčení. Viděla jsem tam mnoho dam - i výrazně starých. Já teda asi taky úplně nejsem dáma. Dáma má asi odlišný životní styl od toho mého. Ale i tak se snažím být celý den upravená. Kromě víkendu, pokud nejdu někam ven, tak si od upravenosti trochu odpočinu. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.