Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Karkulína | 99978 |
|
|
16.12.2021 19:29:43
To vypadá fakt dobře. Mám ráda vůni zeleného čaje.
|
| Mediana | 41907 |
|
|
16.12.2021 19:19:55
A ta konzistence! Je to jak když se natíráš našlehanou smetanou... :)
|
| Abigail* | 76789 |
|
|
16.12.2021 19:05:48
Používám většinou přírodní kosmetiku, krásně voní meruňkový sprcháč od Manufaktury. Mně se s kosmetikou zavděčí málokdo. Ale už aspoň vím, kam ji poslat dál.
|
| *Kate* | 158396 |
|
|
16.12.2021 19:05:05
To vypadá dobře.
|
| Stará husa | 154854 |
|
16.12.2021 18:59:21
Babi, jsem si vzpomněla, jak když jsem byla poprvé těhotná, tak strašně frčela ovocná mýdla. Prakticky se nedala sehnat, těžce nedostatkové zboží. Tchýně mi koupila mandarinkove mýdlo a já z té vůně regulérně zvracela. Dodnes mi mandarinky smrdí. A jiné ovoce mi voní. Holt s vůněmi je to těžké, každý má jiný vkus.
|
| Mediana | 41907 |
|
|
16.12.2021 18:56:42
Tak to jsem ráda, že jsi se nerozpustila a funguje to. :) Prodává se tady, kdyby to někoho zajímalo: https://dokonalalaska.cz/aromaterapie-prirodni-kosmetika-pro-lidi/sprchova-a-koupelova-masla/
|
| nordica | 81215 |
|
16.12.2021 18:47:36
Liv, vozím do nadace Pes v nouzi, tedˇse rozšířili i na Kočky v nouzi. Skvělá a osvědčená spolupráce už několik let. Vše zdokumentováno a vykázáno, co kam a za jakým účelem pak poukázali. Mmch - do dražeb nebo bazárku berou v podstatě cokoliv - oblečení, knihy, dekorační předměty, menší kuchyňské věci atd. atd. Dneska jsem tam zrovna odvezla několik krabic a pytlů - kamarádky už taky vědí, kam s přebytečnými věcmi
![]() |
| babi_ | 48341 |
|
|
16.12.2021 18:34:12
Mně přijde divná představa, že se dá vybrat nějaká "pro každého krásná" vůně. Dle mého to není možné. Buď obdarovávaného opravdu hodně znám a vím, co mu voní (a že není alergik, sprcháče mu nevysušuji pokožku atp..), nebo je šance se trefit asi tak jedna ku dvaceti. Možná menší
Mně třeba voní eukalyptus, který rozprašuje (v mírném množství) kolegyně v openspacu v období zvýšeného výskytu respiračních onemocnění. A voní nebo nevadí většině lidí, co tam občas sedíme. Ale jeden kolega to vyloženě nesnáší, a další mu občas přizvukne. Vůně jsou myslím dost ošemetná záležitost, a to není jediný parametr sprcháče ![]() Dávám klidně sprcháč jedné ženě v okolí proto, že vím, že se osprchuje čímkoli. Prostě vezme na společné dovolené cokoli je ve společné koupelně po ruce. Tak u té se to nedá zkazit Jinak je to trochu střelba naslepo (nebo na podlahu, jak tu zaznělo, ale co mi smrdí ve sprše smrdí mi popravdě i z podlahy, navíc na plovoučku se mi taky nechce lít kdeco...). |
| Kassandra | 48368 |
|
|
16.12.2021 18:29:19
Sedmi, je to možné, že to byli oni, bývají tam. Deky, povlečení a ručníky jsem jim taky navozila, oni to dávají pod kočky do karanténních boxů.
|
| angrešt | 114837 |
|
16.12.2021 18:27:02
Právě dneska jsem dostala vánoční dárek - "sprcháč" :) Jmenuje se to Luxusní sprchové máslo, je s vůní zeleného čaje a citronu. Nikdy jsem to neviděla, tak jsem se s tím šla osprchovat po návratu z výletu - a to je příjemný a voňavý!
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.