| . | 
| • | 
 24.6.2007 9:44:03 
 | 
| Martina | 
| • | 
 15.6.2007 21:11:30 
Ahoj Petro,nas syn preci jen do skoly jiz letos pujde.nejdrive jsem vahala,a to asi nejvice proto,ze vim,ze v CR by sel az o rok dyl,kdyz je rijnovy.Ale tady jdou do skoly vsechny deti narozene v r.2001 a tak pujde i on.Naopak si ted myslim,ze to zvladne,i kdyz vim,od dcery ze je to tu narocnejsi nez v Cechach.Myslim,ze ma naopak v hodne vecech naskok od ostatnich,prehled o vecech a tak.....A v neposledni rade i on sam chce do skoly jit a vzhledem k tomu,ze jiz absolvoval KG 2 jiz dvakrat tak po treti by se jen asi uz nudil.Jen je trochu hloupe ,ze v Cr ho zapisi az pristim rokem takze bude delet ceskou skolu s rocnim rozdilem,ale zase toho nebude mit najednou tolik.Dcera ted studuje obe 1.tr.soucasne,coz je asi lepsi,ta ale sla v sedmi letech tak se to v pohode zvlada. 
Hodne stesti v rozhodovani M.  | 
| Petra, Cina | 61123 | 
| 
 | 
 11.6.2007 7:58:13 
Hlasim se po delsi odmlce a chtela bych se zeptat Martiny, jejiz chlapec ma jit v zari do skoly, jak to dopadlo? Pujde? Premyslime totiz o tom, zda syn nakonec nepujde do skoly letos v zari. V CR nebude zapsan, chodil by pouze tady. Duvodem je odchod vsech spoluzaku a kamaradu do skoly a otevreni anglicke sekce. I maminky mladsich deti se rozhodly je dat do skoly, ja zatim vaham. Obavam se, jestli to zvladne, nechci mu zpusobit trauma. On chce jit s ostatnimi, echce zustat ve skolce sam a otazkou je, kdyz bude pristi rok jediny, zda otevrou tridu v anglictine. Martino, neobavas se, ze tvuj syn nebude stihat? 
 | 
| jitka | 
| • | 
 10.6.2007 18:05:09 
jitka167@hotmail.com 
sorry, tady je ten muj mail  | 
| jitka | 
| • | 
 10.6.2007 18:04:03 
ahoj, ja bydlim v Modiinu v Izraeli, mam holcicku 3roky a 8mesicu, a pokud je nekdo blizko (zatim neridim) tak rada budu v kontaktu. muzete se mi ozvat na mail, jen dejte do veci: cesky izrael ci tak, jinak skoncite v kosi ;) a ja vas propasnu, budu se tesit jitka 
 | 
| jitka | 
| • | 
 10.6.2007 18:03:29 
ahoj, ja bydlim v Modiinu v Izraeli, mam holcicku 3roky a 8mesicu, a pokud je nekdo blizko (zatim neridim) tak rada budu v kontaktu. muzete se mi ozvat na mail, jen dejte do veci: cesky izrael ci tak, jinak skoncite v kosi ;) a ja vas propasnu, budu se tesit jitka 
 | 
| MartaS. | 10930 | 
| 
 | 
 13.4.2007 18:47:02 
Zdravim MIDDLE EAST !!!!! 
omlouvam se, ze jsem se vloudila na vasi diskusi, ale jsem "postizena" :o) sberatelskou vasni a zacala jsem sbirat nejenom kinder figurky, ale tez "papirky" (vyobrazena cela serie na jedne strane a obrazek bud figurky nebo stavebni navod ze strany druhe). V ruznych statech jsou paprirky (odborne BPZ - Bei Pack Zettel) ruzne v prislusnych jazycich. Jak se rika "lina huba hole nestesti", tak bych to chtela zkusit a optat se, zda kupujete svym detinkam KINDER SURPRISE vajicka ? Pokud ano a papirky vyhazujete, tak bych mela velke prani, zda byste tyto nemohli davat stranou a eventuelne mi cas od casu poslat s tim, ze bych se samosebou rada revasovala a poslala nejakou drobnost o kteou byste si napsali. Tisicere diky za VASE nabidky na e-mail marta.s@aseco.cz. Preji vsem jen to nejlepsi a pripadne se tseim .... :o) Marta  | 
| Marcela | 
| • | 
 10.4.2007 13:06:40 
Můžete mi sem někdo napsat něco o lidech anebo doporučit nějaké čtení o tzv. ismajli? Děkuji 
 | 
| Jana | 
| • | 
 28.3.2007 21:04:34 
Ahoj, je tu nejaka maminka zijici v Egypte - Kahira? Mam 1.5 rocni holcicku a spoustu casu ;) 
Jana  | 
| alex | 
| • | 
 28.3.2007 15:19:06 
AHoj Marti 
jee - jsem tak rada ze ses mi ozvala! ;o) mooooc rada bych si s Tebou psala a podelalila o nase zazitky!;o) muj mail - alcasa@seznam.cz prosim napis! netrpelive cekam! ;o)) alex a 2 lete dvojky ;o) x x  | 
Povídání o bylinkáchChrudim  
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou  
Vítání sv. MartinaBlansko  
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město  
Vánoční trhy v KuksuTrutnov  Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.