| maminka martinka | 
| • | 
 7.11.2007 10:00:08 
Tohle video pouze vypovídá o tom jak jsou něktří lidičky tak nějak hloupoučký. Řekneš před nima slovo MUSLIM a okamžitě jim to začne v mozečku pracovat a jediné co je napadne jako první, Zahalená žena, utlačování a pak takové nechutne video. Naštěstí jsou tady i lidé kteří než něco řeknou o muslimech nebo i o arabech nemuslimech, tak než otevřou pusu nebo něco tak hloupého napíší se zajímají a informují. Třeba jako pani Květa Klímová-Pumerová  v knížce Mužům vstup zakázán 
Mužům vstup zakázán Květa Klímová-Pumerová Byla napsána pro všechny, kdo mají zájem dozvědět se víc a kdo chtějí otevřít své oči i tomu, co je cizí, nové a zdánlivě tak nepochopitelné.  | 
| Andrea | 
| • | 
 6.11.2007 17:44:37 
Dekuju moc. Chtela to po me vedet mama, protoze vi, ze casto cestuji na stredni vychod a ja se stydela, ze to nevim:-( ja ziju v USA 
 | 
| Jana a Dania | 
| • | 
 6.11.2007 8:14:56 
Nejstarsi mesita v SAE se jmenuje AL Othmani- Bidiyah,jmena se muzou vyskytnout i samostatne... 
 | 
| Andrea | 
| • | 
 6.11.2007 7:27:57 
Ahoj holky, prominte, ze vas otravuju.....ale nevite, jak se jmenuje nejstarsi mesita v SAE? 
 | 
| Jana a Dania | 
| • | 
 2.11.2007 13:31:25 
Ahojky,ja v emiratech nebydlim,jsme v saudske arabii,ve ktere je zivot mnohem tezsi nez v emiratech,co se tyce anglictiny tak ta je pro komunikaci pomerne dulezita,hlavne pro holcicku ve skole,jestlize anglicky neumi tak bude mit zpocatku velke problemy,bude muset pochytit spoustu noveho uciva plus anglictinu,asi bych ti doporucila nejdriv ji prihlasit na anglinu v cechach a treba ji i zaplatt soukromeho ucitele  a az treba po roce bych nekam odjela...nevim zda jsou v emiratech nejaci cesi,ucitele anglictiny ale slovensko ceska komunita tam urcite je,na nikoho bohuzel kontakt nemam..Emiraty pomerne dobre znam,tak kdybys mela nejake dalsi otazky klidne se ozvi,rada pomuzu,vim jak je stehovani a zacinani zivota v novemm state slozite... 
Zati ahoj JAna  | 
| mamca | 
| • | 
 30.10.2007 20:02:45 
Ahoj Jani , v SAE sice nebydlim ale chtela bych.Manzel tam schani praci.Mohla bych se Ti zeptat v jake oblasti manzel bude pracovat? A jestli namate nejaky kontakt na zprostredkovani prace. Muj manzel se pohybuje v oblasti elektroniky. Vim,ze jsem Ti nepomohla ,ale treba budes moci pomoct ty me. A co se tyce Deti a cizi jazyk ,tak bych se nebala,naopak je to pro ne skvela prilezitost se jazyk (a ne jen jeden ) naucit. Jiste se najde v SAE i Cech ,ktery by vas naucil ,ale vzdyt to vubec nemusi byt Cech .Ja byt Vami tak do toho jdu ! Hodne stesti! A neboj se! pa Martina 
 | 
| Fidofka | 72656 | 
| 
 30.10.2007 10:02:38 
Zdravím. Chtěla jsem poprosit někoho, kdo má zkušenosti se životem v SAE o radu. Můj muž dostal nabídku práce v této zemi. Chtěli bychom ji přijmout, ale největší problém vidím v tom, že kromě manžela angličtinou nemluví nikdo z nás (tedy já a naše 2děti). Já se učila jen okrajově a děti neumí. Hlavně dcera, která nyní chodí do 3.třídy by měla chodit do anglické, ale jaksi se nedomluví. Má s tímto problémem někdo podobné zkušenosti? Dá se v Abu Dabi chodit na kurz AJ, který pořádá nějaký Čech? Moc děkuji za pomoc. Jana 
 | 
| Martina | 
| • | 
 17.10.2007 20:13:52 
Ahoj Jani ,bydlim v Ammanu.Ozvi se. e-mail: Martina.seznam.cz@seznam.cz 
 | 
| Jana a Dania | 
| • | 
 10.10.2007 19:09:28 
Ahojky, 
bydlim v saudi ale manzel je z palestiny,jezdime celkem casto do Jordanska,Amman... Najde se se nejaka mamina v Ammanu? Budu tam uz tenhle patek na 14 dni... Zatim caute a piste...Jana  | 
| hle.... | 
| • | 
 1.9.2007 9:45:30 
trapne!,stejne ti na to nikdo koukat nebude tak se nezdrzuj...!!!! 
 | 
Povídání o bylinkáchChrudim  
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou  
Vítání sv. MartinaBlansko  
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město  
Vánoční trhy v KuksuTrutnov  Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.