| Jitka, 1+7mes. |
| • |
27.4.2006 10:34:39
Cauky Baro,
Svatky jsme taky prezily - stravili jsme je vzajemnym prohazovanim ruznych druhu virusu....takze ke grilovani bohuzel nedoslo....Na Skype se uz snad taky brzy dostanu, dnes jsme kupovali novou obrazovku na pocitac , tak jeste potrebujem ramkoly - teda strasne se stydim, ale uplne mam cerno a ne a ne si vzpomenout na ten spravny cesky vyraz (bedny????), no jeste, ze uz brzy prijedou nasi.... S Katkou uz jsme se dvakrat setkali a byl to fajn pokec Zatim cauky Jitka |
| Bara + 4 |
| • |
24.4.2006 0:32:41
Ahoj Jitko! Moc dekuju za fotky! Mala je jak bonbonek! (tfuj, tfuj, tfuj) Skoda, ze bydlim tak daleko od vas. Nejak Te nemuzu zastihnout na skype, snad se nam to jednou podari. Momentalne jsme ve viru svatku celi ugrilovani, jak jste na tom vy? Ja uz nemuzu maso ani videt! :-)
|
| Jana |
| • |
22.4.2006 21:50:01
Dobry den!
Chceli by sme Vam ponuknut tip na stravenie jarnej dovolenky v nadhernom prostredi Zapadnych Tatier – v regione Orava (Slovensko). Ponukame Vam samostatne ubytovanie v novozrekonstruovanej chalupke pre 10 osob, kde si mozete dokonale odpocinut. Krasne okolite prostredie ponuka vela prilezitosti na vylety a prechadzky do hor, lyzovanie, snowboarding, korculovanie, relaxovanie v nedalekych termalnych pramenoch, kupanie, ci navstevu historickych pamiatok v blizkom okoli. Idealne pre rodiny s detmi! Ak mate zaujem o blizsie informacie, kontaktujte nas na adrese rosko@orava.sk , na telefonnom cisle +421905 528 764 alebo si kliknite na stranku www.habovka.sk/rosko Radi Vas privitame v nasom domceku! Rodina Roskova |
| Jitka, 1+7mes. |
| • |
17.4.2006 9:57:47
Cauky Katko,
pred cvily jsem ti poslala mailika s kontakty. Mimochodem mate krasne stranky o vasem cestovani!!! Tesim se na dalsi kontakt. Jitka Mimochodem pokud tu serfuji jeste dalsi spriznene duse, nwvahejte a pripojte se....(to ta extaze, ze uz jsme 3 - vlastne vi jeste o dalsi holcine, to ji musim povedet aby se taky pripojila... |
| Arsia |
| • |
10.4.2006 21:39:13
Assalam alajkum sestry,
chci vas moc moc moc poprosit o pomoc. Mame problem, za chvilku nam skonci visa v Egypte a potrebujeme se bleskove presunout do jine islamske zeme, kde bychom mohli dal studovat arabstinu, praktikovat a vychovavat nasi dceru. Potrebuji nutne informace na zacatek alespon ohledne viz. Pak info ohledne studia, popr.kontakt na nejakou ochotnou osobu, ktera by nam pomohla do zacatku najit napr. ubytovani a provedla nas, apod. Jsme ted v Egypte. Docela to specha, protoze nam neprodlouzili visa, proto, ze jsme tady uz tretim rokem jako turiste:o) a uz je jim to asi divne, co tady za turisticke krasy stale zkoumame. Bohuzel se jim tezko vysvetluje, ze dokud manzel neumi dobre arabsky, nema smysl nastupovat na Al Azhar Universitu a musi nejprve dokoncit jazykovku. Nedokazou se vzit do novych Muslimu, protoze sem jezdi z 99,9% Muslimove z islamskych zemi, kteri maji zaklady arabstiny i Islamu a nastupuji na Azhar temer okamzite. My jsme nemohli nastoupit, a tak jsme nedostali studentska visa a to je celej zapletenec. Blby je, ze nam visa skonci uz za tyden, takze na to docela spechame. Neradi bysme, aby nas prisli vystehovat:o( Prosim o pomoc!!!! Muj mail: niqabi@seznam.cz Jestli vite nejake info o vasi zemi (treba i Anglii, tam nepotrebujeme visa, ale zase potrebujeme nejake ubytovani rychle a levne),ci o jine islamske, kde se da pokracovat ve studiu, dejte, prosim, vedet co nejdrive!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
| Bara + 4 |
| • |
7.4.2006 14:51:34
Ahoj Katko a Jitko!! (za chvilku z nas bude cela komunita!) Tak jsem zpatky! V Cechach (nebo Cesku, jak kdo chce) bylo sice priserny pocasi, ale bylo to DOMA! Duben se zase ukazal, rano chumelenice, v poledne prsi a k veceru konecne trochu slunicka. Moje milovany kamaradky mi prichystaly krasny uvitani, navarily a krafaly jsme a krafaly....az do pozde v noci. Uteklo to jako okamzik. Katko, tvuj muz je Cech? Jak jste se sem dostali? Jitko diky za mail, odpovim co nejdriv!
|
| Katka (31. tyden) |
| • |
4.4.2006 11:55:35
Ahoj Jitko a Baro,
tak mamina jeste nejsem, ale brzy snad budu, od ledna 2006 ziju s manzelem v Rehovotu, ca. 20 min. od Tel Avivu a taky bych rada nejakou poradnou ceskou babu za kamosku. Task se mejte Katka |
| Gabriela |
| • |
31.3.2006 19:49:12
Ale prece ingredience na svickovou se v US bez problemu sezenou:-) Ja si rychle zvykla na americkou stravu, takove buffalo wings mi strasne chybi. Ale musim se priznat, ze vzdycky, kdyz mi prisel balicek z domova, tak se po dobrotach hned zaprasilo:-)
|
| Ema |
| • |
31.3.2006 16:31:09
To je sice pravda, ale ta svickova mi v Americe stejne nikdy nechutnala :-(, akorat jsem vzdycky litovala penez, protoze to skoro nebylo k jidlu:-)
|
| Gabriela |
| • |
31.3.2006 12:30:49
To mas pravdu, ale ono nastesti v USA byly ruske a evropske obchody a vsude ceske restaurace, to asi holky v Izraeli nemaji:-)
|
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.