| Ema |
| • |
31.3.2006 8:58:19
Je neuveritelny, jak moc se clovek tesi, kdyz jede domu, zije-li v zahranici, to asi kdo nepozna, ten nevi, neco uplne jineho nez kdyz se lide treba tesi do dalekych kraju na dovolenou. Me treba staci k absolutnimu blahu prejet hranice a slyset cesky radio a zastavit na benzince, abych mohla promluvit cesky(i kdyz ve skutecnosti vlastne nic kupovat nechci:-) Taky si neky pripadam jako blazen, ale miluju to:-)) Nebo vzpominam na muj pobyt v Americe, kdyz treba nekdo prinesl nejaky cesky casopis, trebas i dost stary, vsichni se po nem vrhali a kdyz nekdo jel do Cech, to byly seznamy.....ledovy kaštany, tatranky, mák, možná i ta krupicová kaše:-)
|
| Bara + 4 |
| • |
31.3.2006 0:33:08
Ahoj Jitko, diky moc,ze ses ozvala. Ja sidlim v Eilatu.Urcite uz jsi tu byla a jestli ne tak se sem chystate, je to tak? My jsme se zrovna dneska stehovali. V zivote bych neverila kolik kramu se da nashromazdit za jedinej rok! V nedeli jedem na par dni do Cech! Uz se tesim jako blazen, nakoupim si oplatky, casopisy, Becherovku a detskou krupicnou kasi!
|
| Bara + 4 |
| • |
31.3.2006 0:32:55
Ahoj Jitko, diky moc,ze ses ozvala. Ja sidlim v Eilatu.Urcite uz jsi tu byla a jestli ne tak se sem chystate, je to tak? My jsme se zrovna dneska stehovali. V zivote bych neverila kolik kramu se da nashromazdit za jedinej rok! V nedeli jedem na par dni do Cech! Uz se tesim jako blazen, nakoupim si oplatky, casopisy, Becherovku a detskou krupicnou kasi!
|
| iveta |
| • |
30.3.2006 22:21:20
To je fakt s tema Ruskama,ale oni to nemysli nijak zle,jenom jich mnohem vice zna Rusko,nez Cechy...A slysela jsem i nazor,ze jsou vyhledavane jako manzelky!pry jsou dobre manzelky a vzorne matky.Tak to je nakonec komplimnet,co?
Ja ti drzim palce a preji hodne stesti. A vsem preji krasny den. |
| Jitka, 1+7mes. |
| • |
30.3.2006 12:00:24
Tak tady by byla jedna potencialni.....
Ziju u Tel Avivu, Co ty na to??? Poslala jsem ti mail s kontakty na me. cauky |
| Gabriela |
| • |
27.3.2006 14:04:43
Leni, reklas to vystizne s tim prirovnanim, ze nejsme Rusky. Manzela hrozne urazilo, kdyz jsem si po prvnim setkani myslela, ze jsou Arabi. Ja zila v USA 4 roky, z toho 2 s mym nynejsim muzem a musim rict, ze jsem se s rasismem nesetkala. Ja sama mela pratele mezi ruznymi narodnostmi. Ono taky dost hraje fakt, ze manzel nikdy nemel tendence se pratelit s iranskou komunitou ba naopak, ma jich plne zuby:-) Takze je proste chovanim, stylem zivota a vubec vsim od toho Orientu na mile daleko:-)
|
| Lenka |
| • |
27.3.2006 10:52:36
Vidim, ze Iveta stale nerozlisuje mezi Persany a Araby:-)asi jako vetsina lidi, proste vypadaji podobne, ale vim, ze je to dost zlobi, asi jako me, kdyz me berou za Rusku nebo Ukrajinku! Z vlastni zkusenosti musim rict, ze v USA je vetsi rasismus, nez bych cekala, Kanadu neznam, je to az s podivem, ale pro Gabi, je to jine pro toho, kdo tam chce hledat praci a pro toho, kdo tam ma svuj business, takze v Tvem pripade bych se neobavala, predpokladam, ze jeho prace je stejne pendlovani mezi temito svety (zapadni a vychodni), tak ho budou brat, jelikoz business a moznost vydelku to dost meni, i kdyz nutno dodat bohuzel, melo by to jit i bez toho, ale zas pres business casto lide poznaji, ze ti Persani, Arabove, .....jsou lide jako oni!
|
| iveta |
| • |
26.3.2006 0:20:23
No,je to hlavne o te praci.Po 11.zari se spousty veci zmenilo.A tvuj manzel tedy asi nema obcanstvi americke,vid?Pises neco o zelene karte.Doufam,ze vam to dobre dopadne a drzim palce.jinak ja mam zkusenost takovou,ze arabove,co tady maji i vysoke postaveni,jako pravnici,vicepresident bamky,lekar...se chtejs rodinami presunout do Dubaje.Je to asi o penezich,ale ne jenom o nich.
|
| Gabriela |
| • |
25.3.2006 15:56:27
Iveto, ja nevim. Jsem s muzem 5 let, a nikdy jsem se s rasismem v USA nesetkala. V CR samozrejme jsou lide bez zkusenosti s cizinci. Vetsinou s tim maji problem lide, co byli nejdal na dovolene v Chorvatsku. Nastesti je jich v me blizkosti minimum:-) V USA to bylo bez problemu. Je pravda, ze nevim, jake to treba je s hledanim zamestnani, protoze manzel i ostatni rodinni prislusnici meli vzdycky vlastni business.
|
| Bara+4 | 42931 |
|
|
25.3.2006 14:49:58
Ahoj maminy, ozve se mi potencionalni kamaradka zijici v Izraeli?
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.