| Gabriela |
| • |
13.3.2006 11:44:40
No ja si myslim, ze vyssi vrstva ho nevolila. Ja znam nazory jen ze severu Teheranu, coz je "bohata" oblast:-)A taky treba ja jsem vubec nevolila a vlastne neznam nikoho, kdo k tem volbam sel:-)
|
| lenka |
| • |
13.3.2006 10:08:27
no ono to ale vadi beznym irancum a proto volili nezhada - mne rekl pouze jeden kamarad z bandar abbas, ze nezhad je kreten jinak vsichni peji ody... ja uz nevim co si myslet :-)
|
| gabriela |
| • |
13.3.2006 10:05:38
To ze ma Rafsanzany pekne tucne konto, je bez pochyb, ale me to nevadi. Aspon ma pokrokove nazory. A Nedzada nesnesu, nebot proste nesnasim fanatiky:-)
|
| lenka |
| • |
13.3.2006 9:12:22
jednou vetou jsi dokazala, ze zijes s persanem:-) jak je tomu u arabu... no perska aristokracie se proste nezapre :-) podle me nezhada zvolili protoze sliboval utnout tok penez do rodin khatameeho, rafsanjaneeho a pod... a pry to i udelal, podle me tim chovanim neco sleduje a vi presne co:-)
|
| Gabriela |
| • |
11.3.2006 16:39:11
Saudia, ujistuji Te, ze po 6 mesicich neznas nic a poznas, az budes v jeho prostredi. Ze srdce Ti preji vse dobre, ale hodne pochybuji. Delas velkou chybu, duverujes. Muj nazor je, ze je to proste jina mentalita a par let studia v cizine nic neresi. Muj muz zil na Zapade 20 let a ja i presto vzdy pocitala se vsim. A to je z Iranu, kde prece jenom je pouze rezim islamsky, ne vsak mentalita lidi jako tomu je v arabskych zemich. Preji hodne stesti.
|
| Gabriela |
| • |
11.3.2006 16:34:25
Jsem trosku sokovana. V Teheranu neni problem sehnat ubytovani v luxusnich hotelech! Ja svaba i v soukromi osobne nikdy nevidela. Celkove kultura bydleni je zvlast v severni casti na vyssi urovni nez v Evrope, takze nevidim zadny problem. Ceny zrejme jako treba v Praze. Myslim, ze neni problem pronajmout byt. Ceny najmu nevim, vetsinou se plati zaloha treba 10000usd a tu Ti po roce vrati, takze vlastne zijes zadarmo. A majitel videla na urocich za tuto sumu.
Silvie, uz jsem od cervna doma. Manzel porad v Iranu. Myslim, ze prezidenta neresi, nezvolili si ho a nic nemuzou ovlivnit. Podle me je to buran z Buranova. Ale v Iranu to asi uz jine nebude:-) |
| lenka |
| • |
10.3.2006 11:38:24
paerdon ne zuzcin ale saudiin jemenec
|
| lenka |
| • |
10.3.2006 11:37:59
bohate arabky vetsinou pletkuji ci spi pres den, pokud je zuzcin jemenec z chudsich pomeru tak ji tchyne urcite zaprahne... s temi nakupy to tez neni kdovi jake, ve meste muze do obchodu i zena, ale jsou mista kde si musi o veci co chce rict muzi... saudi neni sranda jak se rika, kazdopadne ja bych tam nesla za svet, pokud uz arabska ci muslimska zeme tak oman, bahrain, imaraty, jeste syrie a jordansko, ieaq ted radsi ne a iran - ten je furt stejny :-)
|
| Zuzka |
| • |
10.3.2006 11:21:05
Nooo souhlasim s Lenkou v jednom , po tom kdyz nekomu v SA ""prcne"" v bedne jak se to tady rika tak ti ani A. nepomuze...promin ze to tak rikam, ale pravidla nepravidla zakon nezakon,Kocourkov slabe slovo..nevim co mas v planu delat, ale pokud nebudes pracovat tak se unudis k smrti...teda pokud te nezaprahne rodina.v SA je pisek , shopping malls, pobrezi more v Jedde,a na druhem konci, pokud budes v Riyjadu tak poust a poust.Nakupovani te brzy prestane bavit a kempovani do pouste..to nevim jestli delaji...A smim se zeptat jestli spolu jako zijete jako partneri....hmmm to se taky nesmi pred svatbou!!A neni to tolerovano...rodinou urcite ne...Mluvila jsi s rodinou? mluvi anglicky nebo jenom arabsky?Jses odvazna..klobouk dolu..Zuza
|
| lenka |
| • |
10.3.2006 9:06:30
tak to je super, ze jsi si jista muzem po sesti mesicich, muzes se prosim ozvat tak za dva roky a rict, jestli jsi si stale jeste jista a podle pravdy jestli to cim jsi si byla tak jista se nezmenilo? predpokladam, ze muz studuje v cz, pokud to tak je, jsi si si na sto pro jista, ze je to saud? 99,9% saudu v cz jsou totiz jemenci - a poznas to i podle vzhledu, nebo maji v jemenu minimalne puvod... i tak stokrat vic ti preju sauda nez jemence, neb tam uz je to zablokovane totalne. v saudi ti manzelska smlouva nepomuze, nepomuze ti vubec nic, tak se modli aby mel borec normalni rodinu, ktera te nebude tyrat, protoze je mozne, ze bys se odtud taky nemusela dostat vubec. preji ti hodne stesti a hlavne na sebe dej prosim pozor
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.