| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Maminky na Středním východě

(?)
[<<Předchozích 60] Názory 6170 z 1680  [Dalších 1610 >>]
Debbie 42968
3.9.2009 4:39:59
Ahoj Monino,
Ano:-) Mam z toho trosku nahnano. Ale snad se to zvladne. Kdyby to bylo neunosne, tak zkoncim s detma v CR. Zatim by meli chodit do mistni AJ skoly. Jak se ti tam zije???
Monina Bushehri 83542
2.9.2009 0:07:48
Ahojky,stehujete se do Bahrajnu?Ja tu bydlim skoro rok.
Debbie 42968
19.8.2009 20:49:30
Baro a ostatni,
Diky moc za info ohledne Bahrain. Muj muz je momentalne tam. Mame se stehovat na 2 roky v prosinci. To snad klima bude priznive. Vim, ze v cernu urcite budu odletat smer CR. Chteli jsme v prosinci trosku cestovat. Deti maji americke pasy a ja americky a cesky. Meli jsme v planu navstivit pratele v Izraelu. Bylo nam receno, ze bychom museli mit extra pas. Jelikoz po navsteve Izraele uz nas do Bahrain nepusti. Jake mate zkusenosti???
marti-E 76693
19.8.2009 18:13:54
Ahoj Majko,:-)

asi mas na mysli Irenu , na kterou jsem tu davala nekomu kontakt jiz drive.Zije v Beirutu, spoj se s ni pres tohle mobilni cislo:00420606172005. Ze zdravim.~b~..ahoooj.Martina
namana 80861
3.8.2009 22:46:23
majko mam taky libanonce :) ozvi se me na email budu moc rada...otevre se ti kdyz kliknes na moji prezdivku...v libanonu se ti bude libit je to nadherna zeme :) mej se moc hezky
majka
  • 
1.8.2009 11:09:41
Ahojte vsechny brave maminky v cizine,

Precitala jsem tuto diskuzi a docetla jsem se o jiste Irene, ktera ma byt ted v Libanonu. Byla bych rada, kdyby mi nekdo na ni dal kontakt. Mam totiz manzela Libanonce, a vypada to, ze se asi budeme natrvalo stehovat z Londyna do Beirutu...Manzel uz toho tady ma plne zuby.. Mam 1 syna. Byla bych moc rada za veskere informace ohledne Libanon, zkusenosti atd.
Trochu se toho obavam, ~n~ Beirut neni Londyn, ze...??? ~a~
Tacud 98253
23.7.2009 10:25:23
Dobrý den
To budu moc rád.Jestli mi pošlete svojí mejlovou adresu zašlu Vám otázky nebo jestli chcete tak se ozvěte na můj mejl tancous@centrum.cz ICQ 731-242-622 nebo slyp jméno taccka
Děkuji za odpověď s pozdravem Tomáš Tančous
Monina Bushehri 83542
22.7.2009 23:41:33
Dobry den,rada bych vam par otazek zodpovedela.Ziji s rodinou v Bahrajnu,muj muz je bahrajnan a s nemocnicemi mam celkem zkusenosti.Budu totiz co nevidet rodit:-)
Tacud 98253
2.7.2009 12:37:26
Zdravím všechny
Měl bych dotaz. Píši diplomovou práci která je zaměřená na ošetřování muslimů v podmínkách ČR. Mám vytvořeno cca 50 otázek k rozhovoru. prostředníctvím diskuze na tomto foru bych chtěl udělat pár rozhovorů například s muslimy žijícími v ČR nebo se smíšenými páry, kteří by mi poskytli odpovědi na otázky týkající se hlavně pobytu v nemocnici, podmínek ošetřování, přístupu, nebo jak si představují své ošetření v nemocnici. Předem děkuji za ozvání se :-)~;)
Deti*a*my 97757
17.6.2009 18:31:08
Dobrý den,
jsem redaktorka časopisu Děti a my a obracím se na Vás s prosbou o spolupráci. Do rubriky Skutečný život zářijového čísla připravujeme téma – Jak se žije maminkám v zahraničí. Chtěla bych Vás touto cestou požádat, pokud máte zájem podělit se s našimi čtenářkami o své postřehy a praktické zkušenosti, jaké to je, být maminkou v jiné zemi, než v ČR, prosím, ozvěte se mi na email konickova@portal.cz.
Moc děkuji a těším se na Vaše reakce
Mirka Koníčková
[<<Předchozích 60] Názory 6170 z 1680  [Dalších 1610 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.