| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Maminky na Středním východě

(?)
[<<Předchozích 70] Názory 7180 z 1680  [Dalších 1600 >>]
marti-E 76693
10.3.2009 22:39:22
Ahojky, k tem co jsi zde uvedla bych mohla pridat jeste tyto: Daniel,Kamil,Kamila,Nadia,Linda,Mariam (Miriam),Sofia,Rita, Emma,Sonia, Hanna,Dania, Dora,Sabrina,Nora..Sice se tu ne vsechny pouzivaji,ale jsou to i arabska jmena.Snad Ti to pomuze.~:-D
Denisa
  • 
6.3.2009 22:24:05
Ahoj,
ráda bych se obrátila na maminky nebo holky, co žijí venku a mají přehled o arabských křestních jménech, která se užívají jak tam, tak i u nás, jako třeba Sára, Adam, Jakub, Josef a tak podobně. Pokud znáte ještě nějaká, prosím o jejich napsání. Díky.
Monina Bushehri 83542
2.2.2009 9:30:07
Ahojky,hledam nejakou cesku v Bahrainu.Pristehovala sem se teprv v listopadu a hledam kamaradku~;)monina8@seznam.cz
Renard08 69701
30.1.2009 15:41:53

Ahoj Monisko,
jste v Dubaji? my zvazujeme... muzes se mi prosim ozvat? radka.posltova@centrum.cz
zatim jsme se byli podivat na vikend a moc me to neuchvatilo... nechci byt backora, ale Praha je Praha... :-)
R.
Monina Bushehri 83542
22.1.2009 10:45:14
Ahojky,je tu nekdo z Bahrajnu?Moc rada bych se s nekym sesla.Ozvete se,diky....~:-D
Lucie, Janinka zari 07 76745
10.1.2009 14:46:56
Ahoj,
uz jsme zili chvili v Ugande a ted v Ghane a zda se, ze nas ceka dalsi stehovani, tentokrat do Dubaje, zatim nevim, kdy presne, ale snad v radu nekolika mesicu. Mam 16ti mesicni Janinku, pritel je Jihoafrican. Jak se vam tam libi? Je to babyfriendly? Moc se tesim na odezvu! Lucka
jahny+Kami3/05+Šimon5/09 36980
27.11.2008 10:40:22
Ahoj všichni, ráda bych našla kamarádku ze zahraničí, která by si chtěla mailem či klasickou poštou dopisovat s maminou v ČR. Je mi 29 let, mám tříletou holčičku a druhé mimi čekáme v květnu. Hledám někoho, kdo by si rád vyměnil zkušenosti, jaké je to s výchovou a péčí o děti u Vás v zahraničí a tady v ČR, ale ráda bych si psala i o běžných každodenních radostech a starostech. Najde se taková mamina? ~d~
Jana,Dania,Maya
  • 
21.10.2008 12:35:52
Marti ahoj,prisla jsem o mobila vestekre kontakty na tebe,prosim poslii mi email at zase muzeme navazat spojeni....
Diky Jana
marti-E 76693
5.10.2008 19:04:58
Ahoj Monisko, taky si to v CR uzij,jiste klima tam bude pro tebe prijemne spestreni.My jsme se ted po svatcich vratili tentokrat z Palestiny....Joo, Irena uz je v Libanonu,piseme si smsky.A vy tedy presidlite az tak?! Takze i do jineho regionu tehle diskuze??!~:(Takze hodne stesti!!!a nekdy zase treba napisanou.pa Marti.~s~
namana 80861
23.9.2008 15:03:32
Marti tak doufam, ze jste meli v Cesku super prazdniny.My tam letime nekdy zacatkem rijna, ale jen na chvilku, protoze pak se stehujeme z Dubaje do Nigerie.. Yasmin je moc hezke jmeno..Myslim, ze uz je Irena ted zpatky v Libanonu, protoze me psala, jeste nez se ji mala narodila, ze nekdy v pulce zari maji odletat zpet..
Holky jeste jsem se Vas chtela zeptat, jak to delate s vizama pro manzela..Zatim registrujeme nasi svatbu v Cesku a ja si myslela, ze az nam daji cesky oddaci list tak manzel dostanene residenci nebo proste nejake dlouhodobe viza a misto toho me rekli, ze si kazdy rok musi zadat o nova viza..jen je bude mit zadarmo jako manzel cesky :-)....
[<<Předchozích 70] Názory 7180 z 1680  [Dalších 1600 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.