| TaJ | 81121 |
|
|
16.5.2018 9:01:43
Radko, to je super nápad
, z toho by byl nadšený můj syn, možná si to vezmu jako inspiraci, až spolu zase někam pojedeme, musím kouknout na ty jízdenky ![]() |
| byvala radka | 154149 |
|
16.5.2018 8:56:25
a jak budu relaxovat příště, koupím si jízdenku na léto od ČD a budu týden jezdit, kam mě napadne, nejhezčí na tom je ta jízda vlakem (už jsem si to zkusila loni a bylo to super), přijedu do Phy, mám namířeno do Chomutova, přípoj za 15 min, na stejném nástupišti stojí vlak do Veselí nad Lužnicí - že bych se zajela podívat do Suchdola na pískovny? a co by ne? tak změním plán a hopnu do vlaku na Veselí...to je to, co na tom miluju, fůra možností a každá otevřená...
|
| jitucha | 82009 |
|
|
15.5.2018 10:31:41
camino via de la plata, to by se mi líbilo
|
| Adelinkaa 1 dítě. | 75195 |
|
|
15.5.2018 10:30:45
Fíhaaa super, bohužel jsem jazyk.negramot, tak bych musela s sebou vzít jazyk zdatnou kámošku..ale razila bych do nějakých hříšně drahých Rakouských lázní, třeba Bad Ischlu..nějaké místní dobroty, samozřejmě kosmetika..a výlety do blízkého okolí..katedrály, všechna muzea a galerie ....nebo kámošku a do Thajska či Austrálie, tam jsem ještě nebyla..Do Indie bych se bála...Nebo do Kanady..nádherná příroda..
|
|
15.5.2018 9:07:02
no po týdnu za tebou rodinka přijede na návštěvu
![]() |
|
15.5.2018 9:04:32
je zajímavé, co někdo vnímá jako relax, druhý jako vězení
já mám pocit, že se potřebuji dostat ven, rozletět se do přírody, známá místa mi na relax nepřijdou dobrá, chci něco poznávat ale psalo to tu víc lidí, že by si nejlépe odpočinulo doma, ve svém, tam, kde to znají, kde je nic nepřekvapí je to dobré si uvědomit, že každý to může mít jinak a oboje je stejně relaxující |
|
15.5.2018 9:00:49
Jeď do Losin, tam je taky moc krásně
![]() ortopedické diagnózy tam jsou taky fakt jsem si odpočinula úžasně, prostě člověk úplně vypadl z kolotoče starostí i běžného života, v lázních to prostě plyne jinak, a hlavně ten luxus, že se o Tebe starají a navíc si užíváš procedur a pak volného času fůru |
| Abigail* | 76789 |
|
|
14.5.2018 21:48:13
Sama bych na měsíc nikam nejela. Jsem introvert, takže než bych se stihla s někým seznámit, byla bych doma
. Minimálně muže či kamarádku bych k sobě potřebovala. A program by byl jasný - cestování, poznávání, kultura, knihy. Lázně by mě nebavily. |
| Půlka psa | 24064 |
|
|
14.5.2018 21:27:39
Já dnes ráno zasadila jsem pár kytiček. V práci podala heroický výkon, což jsem ani nečekala a mám z toho super pocit. Pak jsem s dcerou chvíli jezdila na koni, skákala s druhou dcerou na skákacím balónu a skládala se synem origami. Dostala jsem od manžela tulipány a pak mi namasíroval chodidla. Dnes nemám pocit, že bych od nich měla odpočívat, ale nevylučuju, že zítra budu mluvit úplně jinak.
![]() |
| Monika | 123907 |
|
14.5.2018 21:17:12
No, tak nemocnici opravdu nepovažuju za místo, kde bych se chtěla odreagovávat od čehokoliv
Já v nemocnici ani nemůžu pořádně spát, z nedostatku pohybu se nadýmám, takže nemám chuť ani jíst (i kdyby to jídlo nebylo hnusné) ... Tak jsem to fakt nemyslela ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.