| Monika | 123907 |
|
14.5.2018 21:15:12
No, tak já jsem taky ráda s dětmi a ráda bych s nimi vyrazila klidně i někam na 3 týdny (i když tedy v batolecích dobách bylo skoro líp doma nebo u babiček, ale teď už klidně na cestu po Evropě
), ale ta představa, být nějaký čas jen sama a "odreagovat se" (nejen od rodiny i od práce a takového toho pořád podobného "kolotoče života"), je prostě hrozně lákavá. Možná ale, kdyby se měla naplnit, třeba bych vyměkla a týden by taky stačil ![]() |
| Evelyn1968,2děti | 6269 |
|
|
14.5.2018 21:14:30
Pokud jde o odpočinek, tak to si nejlíp odpočinu sama doma, ale ne 3 týdny, to by se mi stejskalo, naposled jsem takhle bez nich byla měsíc v nemocnici
. |
| Monika | 123907 |
|
14.5.2018 21:12:13
No, to zní hodně zajímavě. Mně by možná v tomhle smyslu, když o tom tak přemýšlím, bavilo nějaké "obnovování hradu původními technikami", jak se někde dělá. Historie mě hodně baví a vždycky, když lezu na nějakou zříceninu, obvykle do kopce, tak si představuju, jak tam rvali ty balvany, káceli stromy nějakými ručními pilkami a sekerami ... A přitom se museli starat, kde sehnat v okolí jídlo, udržet se zdraví ...
Ale mě by se tedy při tom "stavění" líbilo bydlet alespoň v chatce, jídlo klidně připravovat "primitivně", ale mít zajištěnou jeho dodávku v dostatečném množství a mít možnost se rozumně umýt ... ![]() |
| Půlka psa | 24064 |
|
|
14.5.2018 21:10:08
Umím si to představit, když děti jedou třeba s našima na dovolenou, tak si to umím užít. Nicméně kdybych si měla vybírat, co dělat tři týdny, tak bych chtěla odpočívat raději s nimi. Nabíjí mě
Máme to nejsladší batole, tak si užívám, než z toho vyroste. Ty tři týdny bychom strávili cestováním. |
| Monika | 123907 |
|
14.5.2018 21:07:46
Aha, no vidíš, to by mě nenapadlo. A nebylo by teda pro Tebe fajn, co už tu psal někdo, že by "odjela celá rodina" a mohla bys být sama doma tam, kde to znáš a chodit do aquaparku, který znáš a tak?
|
| Monika | 123907 |
|
14.5.2018 21:02:05
Ale to neměl být primárně odpočinek od rodiny, ale takový celkový, regenerace, restart ...
Neumíš si to ani představit, co by tě bavilo, kdyby taková situace měla nastat, jak bys takové 3 týdny strávila? |
| Koliha velká | 153026 |
|
|
14.5.2018 21:00:05
Ony pro pocit duševní nepohody stačí jedny dveře, u kterých nevím, co je za nimi a jestli se klepe, nebo ne
Provedení někým místním funguje, v reálu do různých restaurací a záchodů vždycky napřed posílám manžela, aby se podíval dovnitř a pak mi řekl, co mám čekat a pokud jde o zvyk na nové místo, tak to může trvat i roky, to není o dovolené. Pro mne by ideální relax představovalo něco, kde bych měla mezi sebou a světem nějakého prostředníka, kde bych se obracela jen na něj a on by mi zpětně tlumočil co bych dělala, je už celkem jedno. Pokud má být relax něco, kde si odpočineme od toho, co nás nejvíc svazuje a vyčerpává, je to tohle, práce a domácnost je odreagování ![]() |
| Evelyn1968,2děti | 6269 |
|
|
14.5.2018 20:45:05
Bez rodiny 3 týdny nevydžím, sbohem Pitbulle a J.Lo
![]() |
| Bouřka | 7675 |
|
|
14.5.2018 20:28:47
Ja bych vykopla pryc rodinu a uzivala si doma samotu
Uklidila bych si a ono by vydrzelo uklizeno a v tom prijemnem prostredi si cetla a varila dobroty a experimentovala v kuchyni a vytahla rucni prace a poslouchala hudbu a koukala na nejaky film ci serial, zajela bych za kamaradkou a nekam bysme samy vyrazily, obcas bych courla po obchodech a jen si tak prohlizela v klidu zbozi Jezis, to je sci-fi ![]() |
| espr | 88177 |
|
|
14.5.2018 20:22:38
Tak jestli opravdu celé tři týdny tak bych se vrátila do "mladých "let a zažila takový ten pocit free a dělala bych někde "volunteering".....něco ve stylu do Karpat sázet stromky, sbírat odpadky v nějakých chráněných parcích, pomoci při opravě nějaké tvrze....prostě se totálně vytrhnout z reality běžných dní a zažít jinou realitu a zažít radost z dobře udělané práce....práce, za kterou tě nikdo nebude peskovat a je za tebou vidět...Chtěla bych zažít ještě jednou ten pocit, že se sejde nesourodá skupina lidí na pár dní a ono to více méně funguje, je jedno jaký obor nebo sociální sféra......
3 týdny v hotelu nebo lázních by mi utekly jako voda....ale tři týdny viz výše by byly fakt dlouhé a intenzivní a dali by mi rozhodně víc...totální restart ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.