| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Lázně a ozdravovny

(?)
[<<Předchozích 240] Názory 241250 z 4838  [Dalších 4588 >>]
Monika 123907
14.5.2018 21:15:12
No, tak já jsem taky ráda s dětmi a ráda bych s nimi vyrazila klidně i někam na 3 týdny (i když tedy v batolecích dobách bylo skoro líp doma nebo u babiček, ale teď už klidně na cestu po Evropě :-)), ale ta představa, být nějaký čas jen sama a "odreagovat se" (nejen od rodiny i od práce a takového toho pořád podobného "kolotoče života"), je prostě hrozně lákavá. Možná ale, kdyby se měla naplnit, třeba bych vyměkla a týden by taky stačil ~;)
Evelyn1968,2děti 6269
14.5.2018 21:14:30
Pokud jde o odpočinek, tak to si nejlíp odpočinu sama doma, ale ne 3 týdny, to by se mi stejskalo, naposled jsem takhle bez nich byla měsíc v nemocnici~:(.
Monika 123907
14.5.2018 21:12:13
No, to zní hodně zajímavě. Mně by možná v tomhle smyslu, když o tom tak přemýšlím, bavilo nějaké "obnovování hradu původními technikami", jak se někde dělá. Historie mě hodně baví a vždycky, když lezu na nějakou zříceninu, obvykle do kopce, tak si představuju, jak tam rvali ty balvany, káceli stromy nějakými ručními pilkami a sekerami ... A přitom se museli starat, kde sehnat v okolí jídlo, udržet se zdraví ...
Ale mě by se tedy při tom "stavění" líbilo bydlet alespoň v chatce, jídlo klidně připravovat "primitivně", ale mít zajištěnou jeho dodávku v dostatečném množství a mít možnost se rozumně umýt ... ~;)
Půlka psa 24064
14.5.2018 21:10:08
Umím si to představit, když děti jedou třeba s našima na dovolenou, tak si to umím užít. Nicméně kdybych si měla vybírat, co dělat tři týdny, tak bych chtěla odpočívat raději s nimi. Nabíjí mě ~:-D Máme to nejsladší batole, tak si užívám, než z toho vyroste. Ty tři týdny bychom strávili cestováním.
Monika 123907
14.5.2018 21:07:46
Aha, no vidíš, to by mě nenapadlo. A nebylo by teda pro Tebe fajn, co už tu psal někdo, že by "odjela celá rodina" a mohla bys být sama doma tam, kde to znáš a chodit do aquaparku, který znáš a tak?
Monika 123907
14.5.2018 21:02:05
Ale to neměl být primárně odpočinek od rodiny, ale takový celkový, regenerace, restart ... :-) Neumíš si to ani představit, co by tě bavilo, kdyby taková situace měla nastat, jak bys takové 3 týdny strávila?
Koliha velká 153026
14.5.2018 21:00:05
Ony pro pocit duševní nepohody stačí jedny dveře, u kterých nevím, co je za nimi a jestli se klepe, nebo ne ~t~ Provedení někým místním funguje, v reálu do různých restaurací a záchodů vždycky napřed posílám manžela, aby se podíval dovnitř a pak mi řekl, co mám čekat :-) a pokud jde o zvyk na nové místo, tak to může trvat i roky, to není o dovolené. Pro mne by ideální relax představovalo něco, kde bych měla mezi sebou a světem nějakého prostředníka, kde bych se obracela jen na něj a on by mi zpětně tlumočil :-) co bych dělala, je už celkem jedno. Pokud má být relax něco, kde si odpočineme od toho, co nás nejvíc svazuje a vyčerpává, je to tohle, práce a domácnost je odreagování ~y~
Evelyn1968,2děti 6269
14.5.2018 20:45:05
Bez rodiny 3 týdny nevydžím, sbohem Pitbulle a J.Lo~t~
Bouřka 7675
14.5.2018 20:28:47
Ja bych vykopla pryc rodinu a uzivala si doma samotu :-) Uklidila bych si a ono by vydrzelo uklizeno a v tom prijemnem prostredi si cetla a varila dobroty a experimentovala v kuchyni a vytahla rucni prace a poslouchala hudbu a koukala na nejaky film ci serial, zajela bych za kamaradkou a nekam bysme samy vyrazily, obcas bych courla po obchodech a jen si tak prohlizela v klidu zbozi ~s~ Jezis, to je sci-fi ~t~
espr 88177
14.5.2018 20:22:38
Tak jestli opravdu celé tři týdny tak bych se vrátila do "mladých "let a zažila takový ten pocit free a dělala bych někde "volunteering".....něco ve stylu do Karpat sázet stromky, sbírat odpadky v nějakých chráněných parcích, pomoci při opravě nějaké tvrze....prostě se totálně vytrhnout z reality běžných dní a zažít jinou realitu a zažít radost z dobře udělané práce....práce, za kterou tě nikdo nebude peskovat a je za tebou vidět...Chtěla bych zažít ještě jednou ten pocit, že se sejde nesourodá skupina lidí na pár dní a ono to více méně funguje, je jedno jaký obor nebo sociální sféra......
3 týdny v hotelu nebo lázních by mi utekly jako voda....ale tři týdny viz výše by byly fakt dlouhé a intenzivní a dali by mi rozhodně víc...totální restart~;((
[<<Předchozích 240] Názory 241250 z 4838  [Dalších 4588 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.