| Půlka psa | 24064 |
|
|
14.5.2018 20:17:48
Nebrala bych ani ten týden. Pokud možno ani den. Normálně si jich užívám, odpočinu si od nich dost v práci.
![]() |
| Půlka psa | 24064 |
|
|
14.5.2018 19:55:44
Cestovala bych. Nevím přesně kde, ale určitě mimo Evropu. Se super vychytaným batohem a asi vlakama nebo nějakou místní dopravou. Vidím to nejspíš na Jižní Ameriku, Tichomoří nebo možná Čínu.
Každopádně bych chtěla jet s manželem a s dětma. Odpočnout si od nich nepotřebuju. Vlastně jsem zrovna (už opět) odmítla služební cestu na týden do all inclusive pětihvězdičkového hotelu na pláži. Je to zadarmo v rámci team buildingu, tzn rámci pracovní doby, takže se ani neplýtvá dovolená. Vůbec mě to neláká a bez rodiny se mi jet nechce. Budu raději doma, chodit do práce a večer a o víkendu mít rodinu u sebe. Přitom by tam bylo vše z uvedeného (procedury, kolo, cvičení, výlety, kultura, památky, navařeno a i to víno by bylo) |
| Monika | 123907 |
|
14.5.2018 18:09:42
Zavřená kdekoliv 3 týdny bych fakt být nechtěla (byť s kamarády), natož aby se to natáčelo a někdo na to koukal ...
Akce jako voda nebo delší putování zní fajn, ale 3 týdny by pro mě byly moc a zase bych pak potřebovala odpočívat a regenerovat od toho ![]() |
| byvala radka | 154149 |
|
14.5.2018 13:09:00
tak přesně tohle jsem nedávno zažila
![]() ani jsem si to neplánovala, ale kvůli mé nemoci mi vyšly 3týdenní lázně a přesně takhle to probíhalo a odpočala jsem si opravdu náramně jen jsem měla velký problém s návratem do reality všedních dní... |
| Líza | 17721 |
|
|
14.5.2018 11:37:00
Taodvedle, nikdo není povinen nic sám od sebe vidět. Když chceš pomoct, musíš říct, ne nadarmo se říká, že líná huba holý neštěstí.
|
| Saamajna | 115449 |
|
14.5.2018 11:04:29
Je to tvoje domacnost?
![]() U dospelych (ne)vlastnich deti se proste nastavi pravidla...? Neznam tvuj vztah s manzelem ale pokud jeho dospely dite bydli jinde a ma TAM SVUJ domov, tak je prece u vas na navsteve. A u sebe doma rozhodujes ty... ![]() |
| Begonie | 17189 |
|
|
14.5.2018 10:52:44
Vzala bych kolo a bandu kamaradu (klidne i manžela a dite) a projela celou nakou peknou cyklostezku, třeba podel Dunaje od zacatku do konce se vsema moznejma zastavkama v mestech a okoli. Ale nevezla bych sebou věci, ty by se musely nejak zazracne presouvat do všech moznych hotylku, kam bysme vecer dojeli a kde bysme se s kamarady veselili.
Nebo bysme si najali lod v Holandsku a kombinovali lod a kolo. Nebo bysme jeli na nakou peknou vodu, třeba do Francie nebo do Norska. nebo s karavanek projet nejakou peknou zem. Nebo takovej ten hotel, jak bylo jednou v nejaky podivny show v televizi, jak tam zavreli bandu lidi a sledovali, jak se hadaji. To jsme si vždycky rikali s kamarady, ze by se nam libilo, ze bysme si to pekne uzili a vůbec bysme se nehadali. Ale asi by to nebylo moc divacky zajimavy. Něco podobnyho jsme roky delali v Chorvatsku, pronajali jsme si 30 lidi cely byrak u more, kousek od mestecka, přes den si každý delal, co chtěl, nekdy dohromady, nekdy sam a vecer se sedelo na terase, pilo vino, grilovalo se, zvanilo, hralo na kytary, krasa. To bych klidne vydržela 3 tydny. |
| Líza | 17721 |
|
|
14.5.2018 10:30:57
V podstatě to dělám, akorát ne na tři týdny, protože nemám dost dovolený. Sama se psem, rodinu nechat doma. Hory, sport, turistika, příroda. Nikdo po mně nic nechce, maximálně psisko jednou denně naplnit misku, což je dost jednoduchý.
|
| Thea + 2 | 93496 |
|
14.5.2018 9:18:57
Teď jsem tak hotová, že se mé sny zredukovaly na to, že celá rodina včetně psa odjede na víkend. Já budu mít už den před tím uklizeno a tak budu jen ležet a tupě koukat na televizi. Až se trochu rozdýchám, tak si budu i číst nehodnotné časopisy stylu Instinkt (na víc asi teď nemám).
U nás se na TV nekouká, není čas, jediná příležitost je při žehlení a to jsem dospěla do stádia, že nemám čas ani žehlit! Ve chvílích, kdy jsem nebyla tak mrtvá jsem si představila krásný tichomořský ostrov, kde by se dalo šnorchlovat (bez rodiny), krásný apartmán v nějakém domečku uprostřed palem, all inclusive, spoustu knížek a jen bych šnorchlovala nebo četla ... |
| Saamajna | 115449 |
|
14.5.2018 9:12:24
Konecne to ma nekdo stejne jako ja!
Sem si netroufla to sem napsat... ![]() Ja si preji byt 3 tydny sama doma! |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.