Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Hannah+Onďa+Vašík | 120035 |
|
|
2.12.2013 22:22:38
Že to šlo i přes nočník???Mě vomejou!To kdybych věděla držím ho nad ním třebas hodinu.Zrovna dnes byl na cévkování...dovnitř musel tatínek, nedala sem to
![]() |
| Lei | 37503 |
|
|
2.12.2013 21:45:46
Asi taky jak kde, no
. Ale zvednout rozbaleného kojence a přidržet nad nočníkem prostě podle mne není až tak těžké a šance, že něco vykoná, je dost vysoká, tzn. stálo by to za to zkusit jako první. To když jsem potřebovala, aby se na povel vyčurala rok a půl letá starší, to byl oříšek, jsem se zapotila . |
| Lei | 37503 |
|
|
2.12.2013 21:42:53
Žubko, děkuji.
|
| x x | 15263 |
|
2.12.2013 16:23:25
Lei neboj, syn na tom byl ve věku cca 18 měsíců pro vroz. vadu ledvin a ani nepípl, bylo to hrozně rychlé, dala se cévka, vstříkla látka a udělala se sada snímků, než se nadál, tak bylo po všem.
|
| Lei | 37503 |
|
|
2.12.2013 15:38:26
Hezký den,
náhodou se při sonu bříška kvůli něčemu jinému přišlo na to, že má dcera rozšířený močovod. Pánvička je v pořádku. Dnes jsem s ní byla v nefrologické poradně, odebrali moč na kultivaci a za týden jdeme na rtg, kdy bude do moč. měchýře vstříknuta kontrastní látka, aby bylo možné vysledovat, zda a nakolik ji zpětně "nasává" močovod - tak mi to bylo vysvětleno lékařkou. (Již dnes ji chtěli cévkovat kvůli odebrání moči, ptala jsem se, jestli nejde odberat i jinak, prý ano, "ale to byste musely (příkladný mateřský plurál) čurat do nočníku!" Říkám, ok, dceru nad nočník dávám i doma. Podařilo se, jsem moc ráda, že to šlo bez cévky, jen mě mrzí, že o té nočníkové možnosti neřeknou sami, vždyť je to úplně neinvazivní.) Ale k věci, příští týden ji už cévkovat budou, chtěla jsem se zeptat, zda to vaše dítě podstoupilo a jak to snášelo. Myslela jsem totiž, že by s ní šel tatínek, ale vidím to teď tak, že půjdu já, abych ji mohla pak nakojit = uklidnit, asi to nebude nic příjemného (sama jsem naštěstí zatím nezažila). Děkuji za zkušenosti . |
| Petra |
| • |
30.11.2013 17:26:30
Dobry podvečer,
chtěla jsem poprosit o radu. Mam syna je mesic po operaci kycelniho kloubu. Je v sadre a tudiz cura do bazanta. Dnes jsem zahledla jak spolu s močí vyčuravá bilé částice. Asi jako když do vody nasypete detskou krupicku, kamaradce se to teda spis zdalo jako kdyz vymackate citron tedy ze ty castice byly spis pruhledne. Každopadne okem viditelne. Zadne leky nebere, jen zelezo na chudokrevnost. V pondeli zavolam doktorce ale pro klidne spani jsem se chtela zeptat jestli netusite....dekuji! |
| Epepe | 89236 |
|
|
29.11.2013 12:33:00
Tak za prvé, velikost penisu v klidovém stavu nevypovídá nic o tom, jak velký bude penis během erekce (a o to tak nějak hlavně jde, ne?
).A za druhé, pokud tě to opravdu trápí, tak proč se neobjednáš na konzultaci k jinému lékaři? Na dětskou urologii se můžeš objednat i bez doporučení a získáš fundovanější názor. |
| j |
| • |
14.11.2013 20:59:49
To dělá řada mužů a chlapců. Někde to kluky doma naučí, jindy na to přijdou sami. Má to význam, když je předkožka delší a vzadu se slepuje, pak dochází k rozstřikování. Proud moči by neměla předkožka měnit, protože z toho kouká leda postříkané okolí či kalhoty. U syna to později třeba asi nebude, pokud mu kouká aspoň špička žaludu.
Jinak to opakované přetahování ve vaně, to je třeba dělat vždy s určitou přestávkou, jde o citlivou oblast a cílem není vyvolat erekci. Z toho, co jste psala níže, tak to vypadá, že syn se lékaře bál, přece jen po obřízce to bolelo a měl strach, že to bude podobné. Lékař nechal méně příjemnou práci kolegovi, ne každý umí zvládat práci s malými dětmi. |
| papandrea | 94551 |
|
|
14.11.2013 16:41:27
Synovi vysvětlím, že bude stahovat při každém čůrání, děkuji za radu
![]() |
| papandrea | 94551 |
|
|
14.11.2013 16:40:36
Možná je nevyndal pro to, že syn na to nebyl připravený, říkal, že jej to bolí. Já si myslím, že měl strach a proto říkal, že jej to bolí, ale bylo vidět, že se doktor snaží steh vytáhnout, ale nechtěl za každou cenu, prostě to nešlo po dobrým, tak to nechal. Máme pár dní na to syna připravit. Proto jsem tady na radu, protože jsem sama nevěděla co dál. Teď jsem vyslechla pár názorů a udělala si představu.
|
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.