Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| papandrea | 94551 |
|
|
14.11.2013 14:29:17
já jsem také zaperlila, našla jsem si odkaz na urologii Most, napsala jsem email Primáři o našem problému. Odpověděl a napsal, že je hrudní chirurg, tak jsem mu poděkovala a napsala, že ono u mužú jde o srdeční záležitost, tak proč nechtít radu od hrudního chirurga?![]() ![]() |
| jentak |
| • |
14.11.2013 14:17:25
Teda u mého syna čistě laicky - on má ty stehy jako uvnitř, pod kůži, ne na vrchu. A říkali, že by to museli vytáhnout tak, že by udělali nějaký menší řez - něco jako vydloubnout, asi. Ale to syn kategoricky odmítl. Ale jak říkám - je to na jiném místě, tedy méně choulostivém.
|
| j |
| • |
14.11.2013 14:13:13
Jak tu někdo snad psal, mažte to půl roku. Teď to je srostlé, ale jizva dál pracuje. Dokonce si myslím, že teď má smysl mazat víc než kráce o operaci, kdy to teprve srůstá. Když má jen částečnou, tak to chce i hodně přetahovat.
Kdybyste čekali na vyndání stehů dalších 10 dní, tak se nejspíš nic nestane, jen to bude dát zarůstat a trošku to pak štípne při vyndavání. Ale čím dřív se to vyndá, tak se zacelí pak i ty dírky po niti. Jinak ten doktor, co zkoušel za steh zatahat a nechal ho tam, tak to mi přijde poněkud neprofesionální přístup. Jestli to má dobře srostlé, bez otoku, jde volně přetahovat, tak to dopadlo celkově velmi dobře a pozdější vyndání stehů vadit nebude. |
| jentak |
| • |
14.11.2013 14:04:41
Ale jo - postrčit nestačilo, mělas přímo kopnout. Mně to trklo, až když někdo další psal, ať se kouknu na neurologii vs. urologii. Tak říkám - kruci, co jsem tam teda vlastně napsala. No - a napsala
![]() |
| jentak |
| • |
14.11.2013 13:47:36
Jo - máte pravdu
Neurolog by v tomto případě skutečně moc nezmohl - pochopitelně jsem myslela urologa. A já se divím, proč se všichni divíte, že za ním nemá chodit, když pochopitelně jít za ním - urologem. ![]() A vím, že je mezi nimi rozdíl stejný jako mezi brojlerem a bojlerem ![]() |
| papandrea | 94551 |
|
|
14.11.2013 13:46:52
Děkuji za naději
![]() |
| papandrea | 94551 |
|
|
14.11.2013 13:46:20
jo, zkoušíme zatáhnout občas, dnes to zkoušel i doktor, ale nepovolil ani jeden
![]() |
| papandrea | 94551 |
|
|
14.11.2013 13:44:22
Nám řekli už po 14ti dnech, že mazat nemusíme
![]() I přesto jsme domazali mast, kterou jsme dostali a teď mažu vazelinou. Jsem ráda, za 6tý smysl, ono to mazání dává logiku. Měla jsem z Žatecké nemocnice pochybnosti, nemá nejlepší pověst a stále si říkám, že je vše v pořádku, ale pochybnosti se vytvářejí...no |
| Jarča, Honzik 9/04, Michi 9/08 | 58511 |
|
|
14.11.2013 13:41:19
Me se vstrebavaci stehy nevstrebavaji... Ale jsou i jine, specialni, se kterymi Problem nemam. Na krku, po operaci karcinomu, mam na krku stale hmatatelne tri stehy, ktere se mely vstrebat. Pri dalsich operacich mi dali jine a ty v pohode. To same pri gyn operacich.
|
| Jordana | 64316 |
|
|
14.11.2013 13:25:59
pleteš si fakt urologii a neurologii.Mrkni o jaký zákrok šlo a pochopíš,že neurolog tam nemá co dělat
![]() |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.