| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Ostatní urologické problémy

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1090] Názory 10911100 z 7476  [Dalších 6376 >>]
Bea111 57655
24.8.2013 21:13:36
děkuju, nakonec jsem volala znova na pohotovost a clotrymazol mi řekli, že neví, takže jsem taky dala framykoin, přesto že jsem se tady dočetla v diskuzi od Kiliho, že nemusí být zrovna to pravé. No na dětské pohotovosti mi to tak po telefonu řekli, bohužel nemám nic, ani ten blbej heřmánek, ani hypermangan...ráno zajedem do lékárny, snad ten framykoin zabere
Š.
  • 
24.8.2013 21:03:31
Clotrimazol netuším, ale framykoin jsem klukům dávala, koupala jsem v heřmánku, to bys doma mít mohla. Pokud je štípe při čůrání, nechávala jsem je čůrat do vody s heřmánkem.
Bea111 57655
24.8.2013 19:55:28
Můžu namazat clotrimazol 6ti letému synovi? Volala jsem na pohotovost, řekla mi že dokud čurá a jde to přetáhnout, nemusím k nim, doporučila hypermangan atd...ale to doma nemám, musí vydržet do zítra, jediný co mám je framykoin a clotrimazol právě, kde píšou že je na takové potíže, ale ne jestli to můžou malé děti.Nemám ani bylinky
Dana3 52121
23.8.2013 12:32:02
dobrý den, nečetla jsem celou diskusi, ale za sebe doporučuji Mudr. Janečka, zde je odkaz na jeho stránky: http://www.liborjanecek.cz/
Nika89 91671
23.8.2013 10:19:11
Já si to dělala rozhodně dřív než v 11-ti
lipoo 47870
23.8.2013 0:01:33
Náš synek to měl,operovaný ve třech měsících,pak jetšě dvě menší operace..operován v Brně,Mudr.Zerhau -profík:-),a hrozně příjemný člověk.
Teď je mladýmu 19let a je v pohodě.Jen musí pořád chodit na kontroly-jednou za rok.
Lilila 78054
22.8.2013 22:35:31
tak se teda přiznám, že je mi "milejší" plačíčí puberťák, který už chápe proč a jak a spolupracuje než nechápající tříleťák, kterého musí tři lidi zalehnout, aby mu provedli něco, co bolí
Pokud by fakt hrozily zdravotní komplikace, proč tedy rovnou nejít do obřízky ? Tam se mimo nezvyklosti ( ale i to se dnes velmi změnilo, potkala jsem malé i velké obřezané )žádné významné nevýhody neuvádějí, ne ?
Chrysantéma 100475
22.8.2013 22:09:55
Nejen dokázala...u staršího jsem to musela dělat a nebylo to nic příjemného...taky měla dětská MUDra pořád čas a "nic se nedělo"...pak jsme to museli dělat násilím...jako zdravotník jsem viděla ty kluky po zákroku na chirurgii,jak po narkoze plakali bolestí...a to měli třeba 14-15 let...taky bezva zážitek...navíc 3 měsíce nejsou tak dlouhá doba...~z~
Lilila 78054
22.8.2013 21:55:46
a ty bys fakt dokázala týrat denodenně malé dítě tři měsíce ? K tomu znásilnění to Nika přirovnala velice trefně. A navíc kvůli "problému", který ve valné většině sám zmizí během puberty ? Procházela jsem zahraniční statistiky v době, kdy to naše dětská potřebovala u syna řešit - a můj závěr byl ten, že spadne-li syn do těch 5%, kteří budou zralí v pubertě na operaci, je to pořád lepší, než ho v dětsví takto opakovaně týrat a založit mu slušné sextraumátko.
Mmch, nechápu, v čem je takový problém obřízka.
Lilila 78054
22.8.2013 21:46:18
Mudr. Sedláčka můžu doporučit. Má taky ambulanci v Radotíně, pokud to tam máte blíž. Syn k němu chodí dva roky na kontroly a vždy je radikální řešení odloženo pro nespolupráci pacienta. Velmi stručně řečeno.
A sám pan doktor hned na začátku říkal, že nehodlá dělat vůbec nic, s čím nesouhlasí rodiče a nic, při čemž by pacient nespolupracoval. Takže my zatím čekáme, jak se situace vyvine - po fyzické i psychické stránce.
[<<Předchozích 1090] Názory 10911100 z 7476  [Dalších 6376 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.