Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Chrysantéma | 100475 |
|
|
22.8.2013 21:39:17
Niko,
ale když to nebudete trénovat,bude to jen horší,protože synek poroste a problém s ním...pokud to budete mazat a zkoušet,ono to povolí.Komu to vlastně chceš ulehčit?? Sobě nebo synkovi?? |
| Beruška+J02A07T10 | 48718 |
|
|
22.8.2013 20:48:53
9 ti 10ti masturbovat?
no to jak které dítě, jak jsem psala mému je 11, má opožděný tedy růsto o čtyři roky a s tím i pubertu, ale myslím si, že vím tak max (nebo si myslím) pouze o jednom 11 letém klukovi, co masturbuje a je pohlavně vyzrálý |
|
|
22.8.2013 20:47:21
jo a loni v září skončil v nemocnici, kvůli něčemu jinému, ale při příjmu mu to dr zkoušela a napsala, že mu to stáhnout nejde, že má fimozu.. no a pak při kontrole naše dětská, jsem jí říkala, že mu to prostě jde blbě, ale jde.. tak říkala, že to holt musí zkusit.. to mu bylo 10 a šlo to, ale prsotě stuha.. tak to zkusila, ale pak už ho netrápila a řekla, že to je v pohodě.
|
|
|
22.8.2013 20:46:07
niko máš malého chlapce, určitě mladšího než já, nejstarší - je mu teď jedenáct, měl fimozu jako "prase" s prominutím - nešla mu vidět ani dírka do močové trubice, nechala jsem to až do osmi let, u dr jsem lhala, že mu to jde jen v teplé vodě.. a bla.. bla.. aby mu to prsotě nedělala.. násilím (tehdy jsem ji ještě pořádně neznala, u druhého syna mlžit nebudu, vím že neudělá dětem nic s čím nesouhlasím)
pak jsem na radu holek tady použila mast co mám na atopám - belogent (stačil by i elcom) a po 14 dnech bylo po problému - od té doby si to přetahuje sám.. úplně jsem zírala jaké to mělo účinky.. den ode dne. prostě jsme to rozevřeli co to šlo a namazali a druhý den to šlo zase o kousek dál.. teď je mu 11 jde mu to pořád blbě a je mu to nepříjemné - má takovou jakoby stočenou tu předkožku, ale jde to.. tak do budoucna to nebude snad problém.. dřív se musel aspoň 1x týdně koupat, aby neměl záněty, teď si to pod sprchou opláchne a stačí jen sprchování nejmladšímu jsou tři a taky mu to nejde.. tudle měl zánět, tak jsme stahovali zas jen jak to šlo - zánět měl proto, že měl období tahání se za pidníka.. a něco si tam prostě zanes.. zánět jsme vyčistili peroxidem a vymazali mastičkou a od té doby taky OK, jestli mu to jde nebo nejde nezkouším... problémy nemá, tak to zase enchávám |
| Nika89 | 91671 |
|
|
22.8.2013 20:44:26
Já vím, nechci mu to nijak zprotivit, už tak si na to ode mě nenechal šáhnout, nechci mu působit nějaký traumata, přijde mi to jak znásilnění-sestra drží ruce, matka přihlíží a doktor násilně manipuluje s přirozením.
|
| Nika89 | 91671 |
|
|
22.8.2013 20:42:59
Děkuju, kouknu na to
|
| Jordana | 64316 |
|
|
22.8.2013 20:33:44
Výborný je doc. Kočvara a Mudr. Dítě, (ten je ještě lepší při mluvení a chování)a Mudr.Sedláček(fakt skvělej-operoval nám syna v červenci)-Praha,Urologická klinika Ke Karlovu-jinak mají ještě ambulanci v Jablonci-což je pro vás úplně bezpředmětné...
Bydlíme cca 80km od Prahy-a jsme naučená řešit téměř vše tam-tedy lékaře. Vyplatí se to.... |
| Nika89 | 91671 |
|
|
22.8.2013 20:31:29
kdyby měl jen tu fimozu, tak bych počkala, ale jemu se ta předkožka zasekává a to už je nebezpečný
|
| Nika89 | 91671 |
|
|
22.8.2013 20:30:26
v tom případě mi to každodenní mučení a prasklinky nestojí za to
|
| Ursus+3 | 132493 |
|
|
22.8.2013 20:16:15
tak jemu se sama uvolnila - byť doktoři říkali, že bez operace to nepůjde. Ale po zážitku operace kýly maminka nedovolila, aby tato operace byla provedena, protože chlapec krom občasných zánětů nebyly problémy. A v pubertě se skutečně kůže nějak povolila a vše se spravilo. Dnes je mu přes 30 a žádné potíže nemá, byť v kartě má z dětství psáno jasně FIMOZA... Takže co na to říct?
|
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.