| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Ostatní urologické problémy

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1250] Názory 12511260 z 7476  [Dalších 6216 >>]
Ivka3 115865
7.5.2013 13:42:20
Bohužel jen s opakem
Jenda00 78044
7.5.2013 13:30:03
Nešlo to pořádně chytit ~t~~t~~t~~t~~t~~t~~t~
Radus+V+J 34821
7.5.2013 13:03:42
vím, že je to vážná věc, ale musím se smát nad otázkami, no nechám se také překvapit odpověďmi, jestli čůrají ve stoje ~:-D nevím, do kolika cm je to tedy mikropenis, ale jednoho takového jsem znala, chlupy delší než penis, nešlo to pořádně ani chytit, ale ten dotyčný měl tak velké seběvědomí, že "ho" vnucoval snad každé ~b~
Piggy 5422
7.5.2013 12:59:51
Znáte někoho osobně s tzv. mikropenisem, ať už jako miminko, či dospělého? Jak se takový kluk či chlap vůbec vyrovnává s takovým nemužným handicapem? ~a~~d~ Je vztah a sex s ženou takovým chlapům prakticky zapovězen? Jak se musí cítit rodiče takového syna?
Malá technická: Čurají vůbec takoví chlapi ve stoje nebo už to není možné?
Dojanka 85301
25.4.2013 20:52:11
Ahoj holky,

ještě doplním dnešní výsledky z nefrologie - moč sediment v pořádku, prý tam má hodnotu 7 červených krvinek, hodnotu 17 bílých krvinek - prý ustupující zánět. Zabral prý Uroval manosa akut. CRp z krve 4, takže výborná zpráva, krev v pořádku, nemá pomnožené bílé krvinky - signál zánětu v těle. Tak jsem ráda. Pak doktor byl moc příjemný, vstřícný, ještě mi vyhledával v jiném počítači nejčerstvější výsledky krve - biochemii, takže je Eli zkontrolovaná, o což mi šlo. Bývala by v pondělí dostala antibiotika, takhle to zázrakem zvládnul Uroval.

Výsledky ze střediska ještě nebyly, mám volat zítra, ale ten docent z Motola říkal, že u nich se dělalo pozdější vyšetření a že antibiotika nejsou nutná. Tak jsem šťastná jak blecha. Pořád Eli prolejvám vodou, včera jsem jí udělala urologický čaj, dneska ho už nechtěla, na noc jí dám zase Uroval. Máme v něm pokračovat měsíc, pak stačí slabší koncentrace. Takže takhle jsme dopadly. Ještě nás čeká v květnu sono ledvin + moč. měchýře, tak to doufám, že bude taky dobré.

Všechny tady moc zdravím.~s~~3~
Gerberka1 78633
23.4.2013 15:01:14
Dojanko,

Eli bude určitě v pořádku neboj. A když něco najdou v té krvi, tak se to bude léčit. Ale hlavně, že to nebylo tak akutní, aby nasadili hned další atb. Ale říkám - asi by měla horečku, byla schvácená atd. atd....- což Eli nebyla.

Jde zítra normálně do školy?

Jak jsem psala o té mamince s chlapečkem a ledvinou..., tak já je znám hodně dlouho taky přes net, od narození Bédi a jemu právě chronické onemocnění ledvin vyvolalo jedno očkování asi v 1 roce - do té doby byl zdravý jak řípa. Od nějakého očkování (už ale nevím jakého) prostě začal marodit, marodit....vůbec netušili, co to může být a potom jediné řešení byla transplantace ledviny - k tomu došlo minulé úterý. Taky si to nedovedu představit, ale halt člověk musí být silný. Má doma ještě další dva malé chlapce a jsou od Ostravy....To je právě tak, že se "čeká na telefon" a jakmile dají zprávu, tak hned se musí jet. Ona mi psala, že ten den v 19 hodin jedou na transplantaci a dozvěděli se to ráno...museli být na to stále připravení a takhle čekali asi třičtvrtě roku, že okamžitě odjedou do Prahy - v kteroukoliv hodinu.

No, jak říkám - zdraví je to nejdůležitější, to mi nikdo nevymluví.~;)
Dojanka 85301
23.4.2013 14:40:44
Gerberko,

to je strašný, kdybys to tam viděla - ale na druhou stranu ty děti byly veselé, na první pohled bys na nich nic nepoznala, ale chodí tam za nimi dietní doktorka, berou hodně léků, jsou samý odběr, moč atd.

Snad to budeme mít všechno v pořádku.
Gerberka1 78633
23.4.2013 14:28:57
Ahoj Dojanko,

jsem moc ráda, že jste takhle dopadly. Vidíš - Eli bude komplet vyšetřená a odborně, tak doufám, že opadnou tvoje obavy....hlavně nepanikařit, že si ji tam hned nechají!!

Já znám taky jednu maminku, jejíž chlapeček je stejně starý jako Bédík (čili je mu 5 a půl) a od minulého úterý má transplantovanou jednu ledvinu, je dosud v Motole i s maminkou (jsou od Ostravy) a doma má ještě další dvě malé děti....budou tam asi měsíc, než se ten chlapeček úplně zotaví, aby ho mohli propustit....
Dojanka 85301
23.4.2013 14:19:20
Ahoj holky,

slíbila jsem,že napíšu, jak jsme dopadly v Motole.

Tak moč jsme nesly z domova (1 sterilní a 1 nesterilní), Elišce brali 2 zkumavky krve - oba výsledky moč+krev budou ve čtvrtek kolem poledne. Máme si volat. Byli tam moc hodní, pak doktor i sestřička. Na všechno se vyptal, vše jsem mu řekla, posílá nás ještě v květnu na ultrazvuk ledvin a močového měchýře. Zatím doporučil UROVAL MANOSA AKUT a dál se uvidí podle těch čtvrtečních výsledků.

Dcerka je veselá, bez teploty a po Urovalu moč nádherně čirá, tak já tedy nevím, jestli to tak rychle zabralo nebo se to jen stáhlo, nevím. Každopádně uvidíme ten čtvrtek.

Moč posílali na milion vyšetření, totéž krev, sestřička tam zaškrtávala hodně požadavků, tak Eli bude komplet vyšetřená.

Moc jsem se bála, protože manželova maminka i teta obě chodily na dialýzu s ledvinami a obě jsou už po smrti na ledvinové selhání, proto tak panikařím. Jsem ráda, že se naše doktorka zachovala rozumně a hned nenasazovala antibiotika, protože by musela dát nějaká širokospektrá od oka, takhle budou ty čtvrteční výsledky přesné. Určitě zase napíšu a ještě jednou moc děkuju za včerejší podporu. Včera jsem měla nervy na pochodu.

Když jsem v té čekárně viděla holčičku /1.třída/, jak statečná byla po transplantaci ledviny, navíc přijela až z Moravy, s maminkou vstávaly ve 3 ráno, aby tady v Praze byly na osmou, tak to jsem smekala hodně klobouk ~g~.
helena
  • 
23.4.2013 9:14:40
mám 2 syny,a také jsme měli tento malý problém.Ale řešily jsme ho o rok dříve.Jedno z řešení je obřízka.Je to řešení radikální a naprosto trvalé.Tento ani jiné problémy se již nevrátí a tak jsme se bez váhání rozhodly. Staršího syna jsme nechali preventivně také obřezat a kluci mají klid do konce života.
[<<Předchozích 1250] Názory 12511260 z 7476  [Dalších 6216 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.