Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Evik+Šmudla+Šmudlinka | 108978 |
|
22.4.2013 19:56:17
Měla jsem jako dítě. Doktorka byla skoro vyděšená, ale nakonec to byl "jen" zánět močových cest. Jednou jsem měla i zánět ledvin - sice bez bolestí, ale s šílenýma horečkama (40,5). Držím moc palce, ať dopadnete dobře a dcera je brzo pořádku.
|
| Dojanka | 85301 |
|
|
22.4.2013 18:05:53
Holky, děkuju všem za podporu
.Právě že dcerka schvácená vůbec není, naopak má nadmíru energie dneska, hraje si, jsme venku na zahradě, kreslí, chodí se psem po celý zahradě, čůrat už ani tak nechodí, tak já si to vůbec nedovedu vysvětlit, co to má??? Ranní moč - hrůza, teď nebyla čůrat už asi 3 hodiny, normálně jí, pije. Bojím se taky kvůli tomu, aby neměla něco chronického s ledvinami, navíc manželova teta zemřela na selhání ledvin, chodila léta na dialýzu, tak se mi to v hlavě motá pátý přes devátý. Teď večer si všechno na ráno nachystám a zítra se sem určitě ozvu. Ještě jednou děkuju všem. Jste zlatý ![]() ![]() . |
| Gerberka1 | 78633 |
|
|
22.4.2013 17:08:31
Dojanko,
já myslím, že zde přítomní se tě snažili celkem uklidnit , hlavně žádnou paniku!Jojo, mně se to mluví....ale panika je nejhorší . V tom lednu, jak Jindrovi nezabírala ani druhá atb. a dr. nás posílala do nemocnice na internu - taky jsem měla strach, že si ho tam nechají, protože příčina byla stále neznámá, ale halt jsem si říkala, že i kdyby to bylo něco vážného, že už by tam byl pod dohledem, a i kdyby tam musel zůstat - že bychom to museli zkrátka vydržet - on i my, nedalo by se nic dělat. ![]() Už se k počítači nedostanu, až zítra ráno, hleď se trochu vyspat, zítra ráno to budete mít náročný a dlouhý (asi to čekání, než vás vezmou) a když tak písni smsku - jsem zde pro tebe!! ![]() Posílám ti ![]() ![]() pro štěstí!! A opakuju znovu - jestli nemá horečky, neleží, není schvácená, chová se normálně - určitě se to vysvětlí a nasadí se patřičná léčba přímo z nemocnice z nefrologie!! A pak tam bude Eli i hlídaná.Jindra právě měl přes 3 týdny stále horečky a schvácený byl - no jo, taky jsem měla strach, ale obrň se proti tomu!! Ahoj a držím palce na zítřek |
| Foxy | 22754 |
|
|
22.4.2013 17:05:38
A., moc děkuji za odpověď. Zdá se mi, že všechno, co píšeš, naprosto sedí, jsem zvědavá, co se ve středu dozvíme.
|
| neznámá | 91073 |
|
22.4.2013 16:26:39
Ty medůzky v moči mám při každém zánětu močového měchýře. Asi bílkovina, nevím?
Jinak neporadím. |
| A. |
| • |
22.4.2013 15:39:38
Foxy ano souvisí, pokud zůstávají zbytky potravy ve střevě déle než je dobré, tak se ve střevě pomnoží střevní bakterie a projdou stěnou střeva k dalším sliznicím, kde se jim rovněž daří a hezky se tam pomnoží, ale je od toho lehká pomoc, hodně vlákniny a tekutin v potravě, nejvíc jsou doporučovaná jablka, klidně i oloupaná, ale pokud není vlákniny dost v přirozené stravě, tak doplnit vlákninou z lékárny v jakékoliv podobě,
|
| Foxy | 22754 |
|
|
22.4.2013 15:13:42
Omlouvám se zakladatelce za plevelení, ale zaujalo mě, co píše A. My jsme dnes byly s dcerou (6 let) u dr. protože o víkendu měla vysoké horečky bez jakýchkoli jiných příznaků (opakovaně, tento rok asi po čtvrté) a v moči byla bílkovina na 3 křížky. Absolvovala odběry krve na kdeco a ve středu máme donést sterilní moč.
Zaujalo mě, co jsi psala o té zácpě. Linda je hubená světlovláska se silným sklonem k zácpám - to nějak souvisí???? Zánět močových cest nikdy něměla a na tu zácpu trpí posledních pár měsíců. |
| Gerberka1 | 78633 |
|
|
22.4.2013 14:58:05
NENECHAJÍ SI JI TAM!!
![]() NEBOJ! ![]() To by byla schvácená, měla horečku atd. atd...a píšeš, že Eli je jinak "normální". Bohužel (či bohudík) si tu sraženinu nedovedu představit, ale CHÁPU, že tě to vyděsilo!! Jestli tam budete zítra moc dlouho, klidně mi písni aspoň zprávičku na mobil a já ji sem napíšu pro ostatní, kteří s tebou též soucítí a budou vyhlížet na tvoji zprávu a ty se třeba k pc nedostaneš..... |
| *Aida* | 5732 |
|
|
22.4.2013 14:38:36
Dojanko,
Taky neporadim, ale moc soucitim. Vis co, ty nervy, kdyz nevis, co to je, ty jsou nejhorsi. Budu zitra vyhlizet, jak jste dopadly a preju, at to neni nic vazneho . |
| Dojanka | 85301 |
|
|
22.4.2013 14:19:09
Dcera je světlovlasá, ale baculka, tak nevím. Už mě i napadlo, jestli se jí nějak nepaří "spodek", ale snažím se ji do školy oblékat vzdušně. Žádné upnuté džíny, ona je stejně nemá ráda, nejraději nosí volné tepláčky nebo plátěné kalhoty. Pije hodně, s tím problém nemá, akorát se jí to pořád opakuje a vrací a dneska mě hrozně udivila ta šíleně zakalená moč s tou sraženinou dole, vypadalo to strašně, jako by tam plavala nějaká bílá medúza.
|
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.