| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Ostatní urologické problémy

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1270] Názory 12711280 z 7476  [Dalších 6196 >>]
Dojanka 85301
22.4.2013 14:16:26
Ahoj Gerberko,
moc ráda tě tu vidím. Mám toho plnou hlavu, ale Eli je opravdu jinak veselá, hraje si, kreslí, teď chudák do sebe (aby mi udělal radost) nalila hrnek urologického čaje. Jsem zvědavá, jak zítra dopadneme. Bude to asi na celé dopoledne, protože tam máme být na osmou, ale prý máme počítat s tím, že budeme čekat, což chápu, když nejsme objednaní a vlastně nás tam jakoby sestřička vepsala. Tak budu brát s sebou hodně pití, svačinu a tablet na hry, Elinka ho dostala od táty, strašně si na něm vyhraje, samé hry nebo si na něm pouští filmy.

Hlavně, aby si ji tam nenechali.

Jinak taky moc děkuju přispěvovatelce Smolíkové, snad to bude nakonec dobrý a malá z toho vyroste. Mám ještě starší dcerku, která na to taky trpěla, jako dítě měla snad zánět moč. cest desetkrát do roka, pokaždé jsme to zachytili včas a úderem puberty ji to přestalo a teď má už asi 6. rok pokoj. Kéž by to tak bylo i u té malé. Zítra napíšu, jak jsme dopadly. Držte nám palce.~n~
A.
  • 
22.4.2013 14:15:03
ale to může být klidně jenom obyčejný zánět močových cest, při onemocnění ledvin by balunavená, schvácená, nic by jí nebavilo, nakonec dostanete výsledek, že jsou to jenem E.coli., což jsou běžné střevní bakterie, hloupé je, že se to rádo vrací a opakuje, vlastně se to nikdy nedořeší úplně, podaná antbiotika ještě zničí zbytek střevní zdravé flory a recidiva bude častější a častější, pokud je dcera světlovlasá, hubená, tak je to snížená imunita sliznic močových cest, bude trpět spíš na zácpu, vycházej z toho, že když se něco semele ve střevech a stačí nějaké nerovnováha, tak u holčiček tohoto typu se to hned projeví zánětem v močových cestách
Gábi_Smolíková 48713
22.4.2013 14:08:22
moje dcera měla podobné trable kolem čtyř let, časté záněty močových cest. Vyvrcholilo to zánětem ledvin teda :-(, to asi nechceš slyšet. Ale zase mám i dobrou zprávu, protože z toho prostě vyrostla. Zánět močových cest se jí pak objevil už asi jenom dvakrát, hodně jsme hlídali moč a při sebemenším nachlazení jsme ji nesli na test. Teď je jí čtrnáct a už tak devět let je úplně v pořádku. Nechala jsem ji i vyřadit z evidence na nefrologii, protože nás tam pořád zvali na kontroly a nutili k různým vyšetřením, i když to absolutně není třeba. Tak hodně štěstí!
Gerberka1 78633
22.4.2013 14:05:59
Dojanko,
vidím, žes založila téma ohledně dcerky…dobře jsi udělala – snad ti ještě někdo zkušenější poradí! Já s tímto opravdu – a díkybohu – vůbec nemám pražádnou zkušenost – ani u sebe, ani u kluků a nemám ti co poradit~n~….jen na tebe moc myslím, držím palce~R^ a jsem zvědavá, jak dopadnete zítra!

Řekni si, že i kdyby to nedejbože bylo něco vážnějšího, že jste to zachytili včas a léčba bude účinnější!! Z té hospitalizace neměj strach, určitě si ji tam nenechají!!! – když píšeš, že nemá teplotu, jí, pije a není nijak skleslá nebo oslabená.
~x~
Gábi_Smolíková 48713
22.4.2013 13:49:07
a kolik je jí let?
Margottka 81008
22.4.2013 13:37:26
Syn mívá bílkovinu v moči na 1.Je to spojené s vysokým tlakem. Má vyšší tlak kvůli onemocnění ledvin a bere trvale léky na tlak. Může to mít i souvislost s nálezem v moči, v každém případě musí doktor zapátrat,z jakého důvodu tam ta bílkovina je.
Dojanka 85301
22.4.2013 13:35:13
Já tomu taky právě nerozumím, ale musíme to už nějak odborně řešit. Na středisku jí dávají jen širokospektrá antibiotika. Dneska jsem sice donesla sterilní zkumavku s močí, ale výsledky budou nejdřív ve čtvrtek, spíš v pátek. Ještě, že nás objednali na tu nefrologii hned na zítřek. Mám z toho ale obavy, co jí tam budou dělat a hlavně, aby si ji tam nenechali.
Teplotu nemá, je veselá, chuť k jídlu má - "jen" zase ta bílkovina v moči, šíleně páchnoucí moč a časté chození na malou s řezáním. Ach jo.
Suza007 91095
22.4.2013 13:13:51
Já myslela, že bílkovina v moči znamená záněť močových cest a že krev v moči je mnohem horší. Ale nevím, jsem jenom laik, co občas mívá záněty močových cest...
Dojanka 85301
22.4.2013 12:37:52
Ještě jsem zapomněla napsat, že když jsem doma chtěla vylít tu moč ze skleničky a vymýt ji, tak jsem se hrozně vyděsila, protože v moči plavalo něco jako bílá medúza, bylo to hrozný.
Naše doktorka na středisku říkala, že je to sražená bílkovina a sestřička v Motole na telefonu mi říkala, ať dceru kontroluju, jestli nemá otoky a kdyžtak hned přijet na příjem. Prý při takhle sražené bílkovině hospitalizují. Jsem s nervama pryč.
[<<Předchozích 1270] Názory 12711280 z 7476  [Dalších 6196 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.