Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| vlad. | 38059 |
|
|
12.12.2012 16:12:23
Zkusila bych to jako první volbu před nějakými zásahy. To instrumentální "odlepení" není kdoví co.
|
| Bez_Nicku | 113109 |
|
12.12.2012 15:23:37
Určitě bych s tím zašel k lékaři, nejlépe pracoviště dětské urologie (velká uro. klinika či dětská chirurgie v nemocnici). Odlepení by byla minutová záležitost, případná bolestivost jde řešit (i když ten krém je drahý a asi za vlastní peníze). Možná by zkusili jen kortikoidní mast, po které by to povolilo samo. Jestli tam není srůst, tak to musí posoudit jen lékař. I když to momentálně ničemu nevadí, tak je nejlépe to vyřešit co nejdříve. Z hlediska bolestivosti a studu lepší nyní než po nástupu puberty. I z hlediska dalších komplikací (puberta či období před ní může znamenat nástup určitých sexuálních aktivit u chlapce, může tu být riziko poranění).
Ale hlavně, je vždy nejlepší vědět, na čem jsem. Každý větší zákrok stejně musí být se souhlasem rodičů. Odlepení bych se ale nebál, i když to pak může chlapce pálit pár dní. V pubertě je i další riziko, chlapci si někdy přirození ukazují, je tu riziko posměchu či poranění, pokud by si to pak chtěl uvolnit sám. |
| arsiela, | 59672 |
|
|
12.12.2012 15:15:38
Žabo určitě bych první co zkusila mastičku,já mám zkušenost u 3letého že zabrala.tenkrát se dával triamcynol. Možná je teď už něco jiného.
|
| Mab | 26777 |
|
|
12.12.2012 15:06:18
.Žabo, tak ttak to bych ty kortikoidy zkusila, zjemní a ztenčí tu kůži, takže by to zabrat mohlo. Pod kudlu bych taky nehnala.
|
| .Žaba | 30990 |
|
|
12.12.2012 15:04:58
Neskúšali. Preto píšem sem, či sa mi ozve niekto, komu to pomohlo pri pevne prilepenej predkožke. Nerada by som ho hnala pod nôž, pokiaľ je reálna šanca, že sa to odlepí samé, alebo pomocou kor. masti. Ty máš skúsenosť s masťou?
|
| .Žaba | 30990 |
|
|
12.12.2012 15:03:39
hygiene, ani ničomu to nevadí, akurát už začínam byť nervózna, aby sme niečo nezanedbali. A tiež mám obavy z toho, ako pevne to tam drží... ako prirastené
|
| vlad. | 38059 |
|
|
12.12.2012 15:01:51
Co kortikoidní mast, zkoušeli jste?
|
| Mab | 26777 |
|
|
12.12.2012 14:56:16
Pokud to nebrání dobré hygieně, tak bych to nechala být, jen bych ho kontrolovala (resp. staršího jen slovně upozoňovala), ab hygienu dodržoval. Až se přidají v pubertě hormonální změny, začne žalud víc růst, tak se to možná douvolní samo. Jen bych taky i počítala s tím, že třeba noční poluce apod. může být z toho důvodu i bolavá, než se to odlepí. Takže syna poučit včas.
|
| .Žaba | 30990 |
|
|
12.12.2012 14:03:42
Dobrý deň, chcem sa spýtať na vaše skúsenosti. Syn, 8,5 ročný mal ako malý úzku predkožku. Boli sme na rozťahovanie peánom
, nič to na veci nezmenilo... Ďalej poučená článkom na rodine som na to nesahala. Po 5-tom roku sa mu predkožka začala uvoľňovať, až ide vlastne skoro pretiahnuť, akurát ju má na jednom mieste prilepenú k žaluďu a to dosť pevne. Skúšal si to premazávať, vatovou tyčinkou si to prilepenie vlastne obíde zo všetkých strán, Ja ale neviem, či to takto nechať, alebo už začať riešiť... Čo poradíte? |
| Luc. | 57250 |
|
9.12.2012 10:45:38
Jano,
tak já partnera mám, mám dva kluky. A fakt nevěnujem předkožce žádnou pozornost ani to nijak nerozebíráme s manželem, nebavíme se o tom. Pouze jak jsem psala dodržujeme hygienu při koupání. A jak jí nosí manžel, zda mu stojí nebo nestojí při čůrání nevim a ani mě to nezajímá. Je to jeho věc a je to soukromá věc mých kluků. Nechci tě urážet, jen píšu ze zkušenosti a radim, nech to být, ať si jí syn nosí jak chce, není to věc nás matek, my mámy jen naučíme kluky dodržovat hygienu a zbytek je na nich. |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.